Musikaler i London – Boka musikalbiljetter från officiell leverantör

Här är de mest sålda musikaler i London West End:

Les Miserables firar sitt 34-årsjubileum 2019 och är världens längsta musikaliska. Historien utvecklas under den franska revolutionen, som beskriver både passion och förstörelse. Missar en fängslande historia om brutna drömmar och återbetalning av kärlek, passion, offer och frälsning.

Adress: 51 Shaftesbury Avenue London W1D 6BA
Tube stasjon: Piccadilly Circus

Disneys mångbelönade musikal “The Lion King”, tar plats mot en bakgrund av de majestätiska Serengetislätterna och Afrikas suggestiva rytmer, och kommer att omdefiniera vad du förväntar dig av teater.

Denna bearbetning av Disneys älskade film tar publiken med i en spektakulär visuell fest till en bländande värld som exploderar i strålande färger, enastående effekter och förtrollande musik. I centrum för denna kraftfulla och gripande berättelse hittar vi Simba – och hans episka äventyr på färden från storögd unge till sin ödesbestämda roll som kung över Pridelands.

Adresse: Lyceum Theatre, 21 Wellington Street, London, WC2E 7RQ
Tube stasjon: Covent Garden eller Temple

I denna oemotståndliga nya musikal, baserad på den ikoniska succéfilmen, får vi följa Dewey Finn, en misslyckad wannabe-rockstjärna som bestämmer sig för att tjäna lite extra som lärarvikarie på en prestigefylld privatskola. Där förvandlar han i hemlighet en klass med väluppfostrade mönsterelever till ett fullfjädrat, galet och funkigt rockband. Men kan han få dem till Battle of the Bands utan att föräldrarna och skolans rektor får reda på det?

Med 14 nya låtar av legendariska Andrew Lloyd Webber och alla originallåtar från filmen levererar den här högoktaniga smashen grymma gitarrsolon och rörande romans i lika stora fantastiska doser!

Adresse: London Theatre, 166 Drury Lane, London, WC2B 5PW
Tube stasjon: Covent Garden

Denna musikal bygger på en klassisk fransk roman om en skrämmande och mytomspunnen varelse som dyker upp i mörkret på Paris-operan – självaste operaspöket.
Phantom of the Opera är ett musikaliskt fenomen med några av de mest storslagna scenerna, kostymerna och specialeffekterna som någonsin har skapats för teatern. Musikalen hade världspremier på Her Majesty’s Theatre i London den 9 oktober 1986, och har sedan dess haft över 5 000 föreställningar i London.
Stycket har spelats i över 90 städer över hela världen och har vunnit mer än 50 prestigefyllda teaterpriser.

Adress: Her Majesty’s Theatre, 57 Haymarket, London, SW1Y 4QL
Tube stasjon: Piccadilly Circus

Mamma Mia kan bara upplevas som original i London. Här blir du serverad Abba-låtar på löpande band.
Berättelsen är förlagd till en grekisk ö där en ung kvinna letar efter sin far och får den ena överraskningen större än den andra när hela tre stycken dyker upp och en av dem kan vara hennes far.
Detta är en historia om kärlek, humor och vänskap och berättas genom inte mindre än 27 av Abbas största hits. En megahit i West End som inte gör dig besviken!

Adress: Novello Theatre, 5 Aldwych, London, WC2B 4LD
Tube stasjon: Covent Garden

Sedan Kinky Boots vann 2016 års Olivier Award för ”Best New Musical”, kammar uppsättningen nu hem alla större musikalpriser och är den hetaste showen i stan! Med låtar av popikonen Cyndi Lauper är Kinky Boots en fantastisk musikalisk hyllning till vänskapen och tron att vi kan förändra världen om vi tänker i nya banor. Kinky Boots är baserad på verkliga händelser och tar oss med från fabriksgolvet till de glamorösa modevisningarna i Milano. Charlie Price kämpar med att leva upp till sin fars förväntningar och att fortsätta driva familjeföretaget Price & Son. När skofabrikens framtid hänger i en skör tråd anländer hjälp i form av den osannolika men spektakulära Lola, en fantastisk artist i behov av ett par nya stadiga stilettskor. Denna obetalbart roliga musikalen har lagt Londons glittrande West End för sina fötter och blivit den ultimata nöjeskvällen

Adresse: Adelphi Theatre, 409-412 Strand, London, WC2R 0NS
Tube stasjon: Charing Cross

Thriller – Live är en spektakulär, fartfylld musikal som hyllar Michael Jacksons karriär och Jackson 5.

För att levandegöra den sensationella dansen och de distinktiva ljuden från Jacksons största hits har Thriller – Live fantastiska multimediaeffekter och imponerande koreografi. Under karriären, som sträckte sig över 40 år, sålde Michael Jackson otroliga 750 miljoner plattor, med Thriller-albumet som världens mest sålda album.

Thriller – Live, med över två timmars hitlåtar i en show i världsklass som kännetecknar deras legendariska liveuppträdanden.

Jackson-låtarna levereras av en otroligt talangfull rollbesättning och ett liveband och inkluderar superhitsen: I Want You Back, I’ll Be There, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She’s Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song och Thriller och många fler!

Adress: Lyric Theatre, 9 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES
Tube stasjon: Piccadilly Circus

Roald Dahls högt älskade historia utspelar sig på scenen i denna helt nya musikalversion.
Barn och vuxna kommer att bli fascinerade och glada av historien om den speciella lilla flickan med en extraordinär fantasi.
Föräldrarna tycker att hon är jobbig, och hon tycker – med all rätt – att de bara är intresserade av att titta på tv.
Livet är inte mycket bättre på skolan där den groteska rektorn Miss Trunchbull skrämmer både elever och lärare.
Så en dag upptäcker Matilda att hon har en väldigt speciell kraft och bestämmer att det är på tiden att de vuxna får lära sig en läxa. Varning för barnen …

Adress: Cambridge Theatre, 32-34 Earlham Street, London, WC2H 9HU
Tube stasjon: Leicester Square