Facebook

Det är GO Sport Travel som kommer att kontakta dig och skicka erbjudande till dig baserat på din förfrågan, och som levererar den resa du eventuellt beställer. På fotbollsresor till Barcelona, Berlin och Paris är det Sportsinternational som kommer att kontakta dig och skicka erbjudande till dig baserat på din förfrågan, och som levererar den resa du eventuellt beställer.

Begränsning av ansvar

Londontown reserverar sig mot eventuella tryckfel/skrivfel på våra hemsidor. Vi förbehåller oss rätten att våra priser eller annan information på vår webbplats kan innehålla fel.
I det erbjudandet som du får från oss, efter en förfrågan på vår hemsida, kommer det slutgiltiga priset för resan att finnas. Det kan variera något från det angivna priset på vår hemsida på grund av växlingskurser, säsongsvariationer, ändrade priser från leverantör etc.
I erbjudandet kommer vår avbeställnings policy också att informeras om. Om det önskas att göra ändringar efter den angivna tidsfristen i erbjudandet måste dessa täckas av kunden eller genom kundens reseförsäkring.
Biljetter till evenemang (fotboll, konserter, etc.) kan inte avbokas efter köpet hos oss är gjort. Vi kan dock hjälpa till att sälja vidare biljetter åt kunden, men kan inte ge någon garanti för att vi kommer att lyckas. Om vi ​​lyckas kommer vi så snart som möjligt att återbetala summan biljetterna såldes för i samförstånd med kunden.
Vi kan inte erbjuda någon form av återbetalning för biljetter som inte används, så vi rekommenderar att du har en reseförsäkring som täcker förlusten om datumet för evenemanget ändras och du inte kan resa på ett nytt datum. Vi täcker inte heller kostnader förknippade med en sådan situation, såsom flyg, hotell etc.
Vi ber om ursäkt, men detta är riktlinjerna för alla fotbollsklubbar och konsertarrangörer. Återbetalning kommer endast att ske om en match/konsert ställs in, eller vid fotboll, om matchen spelas utan publik.
Önskas ändringar efter angiven tidsfrist i erbjudandet ska dessa täckas av kunden eller genom kundens reseförsäkring.
Med «force majeeure», omständigheter utanför vår kontroll, ansvarar vi inte för våra skyldigheter. Detta kan exempelvis omfatta översvämningar, krig, uppror, naturkatastrofer etc.

Integritets Policy

Dessa villkor är framtagna för att tillmötesgå EU-direktivet från den 25 maj 2018 om behandling av personuppgifter. Villkoren är framtagna för att hjälpa dig att förstå vilken information vi samlar in, behandlar, använder, lagrar, raderar samt vilka val du har.
När du använder den här webbsidan ger du oss tillgång till upplysningar om dig. Här kan du läsa vilka upplysningar vi samlar in, hur vi gör det och vad vi använder dem till.

Vad är personlig information

Personlig information är information om ditt namn, telefonnummer och e-postadress samt information om hur du använder webbplatsen.

Vilka regler gäller för hantering av personuppgifter?

Londontown och vår verkställande sektion, GO Sport Travel UK, är gemensamt ansvariga för hanteringen av personlig information som samlas in genom användningen av våra tjänster. Vi följer personuppgiftslagen i behandlingen av personuppgifter.

De övriga som utför tjänster åt oss att för att kunna slutföra din beställning har själva ansvar för behandlingen av personlig information.

Information du själv uppger

  • När du gör en förfrågan eller anger information i våra förfrågningsformulär.
  • Meddelanden du skickar via webbplatsen, till exempel till vårt kundcenter i London.

Information som vi samlar om din användning av våra webbplatser

  • Vilken teknologi du använder. Om du anväder en bärbar dator, surfplatta eller mobil, vilken webbläsare du använder, nätverksoperatör och liknande.
  • Var du är. Vi registrerar ditt geografiska läge.

Vilken information lagras och delas med andra?

Information om dig delas aldrig med någon annan än de som utför den tjänst du har begärt. Annan information används endast för analysändamål.

När en förfrågan skickas lagrar de skandinaviska Londonguiderna följande information:

  • Din e-postadress lagras för att kunna kommunicera med dig efter en order. Din e-postadress kommer att finnas lagrad i vårt databassystem utan tidsgräns.
  • Övriga uppgifter som du angivit vid begäran om tjänster från oss hålls med syfte att kunna kommunicera med dig under utförandet och efter en order.
  • All annan information tas bort när din order är behandlad. Om du vill radera information kan du antingen kontakta oss direkt eller följa den länken vi bifogar i all kommunikation med dig för att avanmäla dig.
  • Din e-postadress lagras i databasen Mailmojo, som är vår nyhetsbrevleverantör till våra kunder. Mailmojo har ett självständigt ansvar att följa GDPR: s regler.
  • Denna epostlista används för att skicka erbjudanden till kunder som är medlemmar i vår kundklubb. I alla nyhetsbrev finns det en länk för avanmälning. Epostadresser i databasen kommer att ses över årligen och inaktiva abonnenter kommer att tas bort.

Vårt verkställande sektion, GO Sport Travel UK, håller följande information:

Den information du lämnar när du skickar en begäran om tjänster från oss. Denna information lagras elektroniskt för att kunna kommunicera med dig under utförandet och efter en beställning, såväl som för användning vid ett klagomål från dig som kund. Informationen hålls också som en kopia för användning i bolagets konton, men endast under den tid som bolaget enligt lag är skyldig att behålla information.

Om du vill radera information kan du antingen kontakta oss direkt eller följa den avanmälningslänk vi bifogar i all kommunikation med dig.

Radering av personuppgifter

Vi lagrar inte personuppgifter längre och i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att uppfylla syftet med ordern. Du kan själv be om att få information om dig borttagen.

Vad innebär det att registrera sig?

Du får många fördelar genom att vara kund hos oss, och du du kan närsom helst avregistrera dig. När du fyller i formuläret på vår hemsida sker två saker: Du gör en icke-bindande förfrågan, och du får tillgång till vår kundklubb och vårt förmånsprogram. Som medlem i kundklubben får du många fördelar – Värdefulla tips och rekommendationer om saker att göra och aktiviteter i London – Goda och unika medlemsförmåner – Kampanjer och erbjudanden reserverade för våra medlemmar – Vi har vårt eget kontor i London med endast skandinaviska anställda, som är tillgängliga på vår nödtelefon i London 24/7 för de som reser med oss. Dessa är erbjudanden reserverade för kunder i vår kundklubb. Om du vill ha insikt i eller ta bort den information vi lagrar om dig hittar du kontaktuppgifter nedan.

Kontakt

Londontown, Fagerliv. 1, 2312 Ottestad, Norge
Tlf +47 900 19054 Email: henry@londontown.no

Londontown/GO Sport Travel UK
Oasis Office, 85-87 Bayham Street, London NW1 0AG
Tel: +44 20 7240 3983 Email impact@londontown.no