Facebook

Unna er en riktigt lyxhotell i London

Pris från 2900:- NU från 2700:- pp incl frukost i Kings Courtyard rom. Priserna varierar efter säsong

Adress: Great Scoltland Yard, 3-5 Great Scotland Yard, London SW1A 2HN.. Se hotellets läge på kartan.
Great Scotland Yard är ett lyxhotell som ligger i hjärtat av London, bara ett stenkast från Covent Garden. Hotellet är känt för sin imponerande arkitektur, eleganta inredning och förstklassiga faciliteter som passar den mest kräsna. Detta historiska hotell har en fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till 1829, när det byggdes för att hysa Metropolitan Police Force i London. Idag har det omvandlats till ett lyxigt hotell med 152 eleganta rum och sviter som kombinerar modern design med klassisk elegans.

Great Scotland Yard Hotel erbjuder en rad förstklassiga faciliteter, inklusive ett spa, ett gym och en utomhusgård som ger en avkopplande och lugn atmosfär mitt i hjärtat av London. Hotellet har också flera barer och restauranger som serverar utsökta rätter från hela världen, inklusive brittisk mat med en modern twist.

Hotellets läge är idealiskt för att utforska London. Det ligger nära flera av stadens största sevärdheter, som Buckingham Palace, Westminster Abbey och Houses of Parliament. Det är också inom gångavstånd från Trafalgar Square och Covent Garden.

Om du vill uppleva det bästa av lyx och elegans centralt i London är Great Scotland Yard Hotel det perfekta valet. Med förstklassiga faciliteter och en fantastiskt läge kommer du garanterat att få en minnesvärd och avkopplande upplevelse.

Vad säger kunderna om Great Scotland Yard London hotell:

«Från det ögonblick vi gick in hade vi en 5-stjärnig upplevelse. En lugn oas bara några minuters promenad från Trafalgar Square, nära till West End-teatrarna och attraktionerna. Om du letar efter klass, bra service, något unikt och en fantastisk plats – BOKA NU!»

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ boende GREAT SCOTLAND YARD london HOTELL

Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83 eller  maila: impact@londontown.no