President hotell. Vårt favoritboende i London

Pris från 690:- NU från 510:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong.

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets läge på kartan.

HOTELLRUM PÅ PRESIDENT. VÅR BÄSTSÄLJARE OCH FAVORIT. HANDIKAPP ANPASSAD

President är ett stort, välskött London hotell vid Russel Square. I närheten av hotellet finns Oxford Street, British Museum och Soho med sitt rika teater- och restaurangliv. President ingår i hotellkedjan Imperial och delar även bar med systerhotellet. TV, separat dusch och badkar, kaffe/tébryggare finns i varje rum, tillsammans med gratis Wi-fi som sträcker sig över hela byggnaden.
Kafé, bar/pub, restaurang, rumsservice, salong och handikappanpassning är andra bekvämligheter som finns på detta hotellet.
Kontinental frukost ingår fram tills den 31:a oktober 2019. Från och med den 01:a november är Engelsk frukost inkluderad.
Med sitt engagemang för service och fokus på gästfrihet kan du njuta av att bo på President Hotell.
Bara 15 minuter med tunnelbanan från hotellet, så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen. Från tunnelbanestationen Russell Square kan ni även ta Piccadilly Line hela vägen till Heathrows flygplats – enklare kan det inte bli.

Skicka en förfrågan till oss för att få ett kostnadsförslag på hotellet. Alla kostnader är inkl. engelsk skatt och avgifter.

Vad säger kunderna om President hotell:

“Vi vill bara tacka er för ett fantastiskt förslag och hjälp med hotell i London. Ingen av oss hade förstått vilket fantastisk bra läge hotell President faktisk har – Piccadilly-linjen rakt från dörren från Heathrow – enklare kan det inte bli. Än en gång – tusen tack för bra tips, förslag och hjälp”
– Sissel Ambjør

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ PRESIDENT HOTELL

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Step 1 of 3

33%
Recent Posts