President hotell London. Vår favorit på London resa

Pris från 690:- NU från 510:- pp incl frukost

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB

Vår absoluta bästsäljare och favorithotell. Frukost ingår.

Stort, välskött London hotell vid Russel Square, i Bloomsbury- och St Pancras-området. I närheten av hotellet finns Oxford Street, British Museum och Soho med sitt rika teater- och restaurangliv. President ingår i hotellkedjan Imperial och delar även bar med systerhotellet. Rum för ickerökare, TV, separat dusch och badkar, kaffe/tébryggare är en av de bekvämligheter som finns i varje rum.
Kafé, bar/pub, restaurang, rumsservice, salong och handikappanpassning är några av de extra bekvämligheter som finns på detta hotellet.
Med sitt engagemang för service och fokus på gästfrihet kan du njuta av att bo på President Hotell.
President hotell är ett stort och välbevarat mellanklasshotell med flott läge vid Russel Square. Bara 10 min. med tunnelbanan från hotellet så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen. Från tunnelbanestationen Russell Square där ni kan ta Piccadilly Line hela vägen från Heathrow – enklare kan det inte bli.

Vad säger kunderna om President hotell:

“Vi vill bara tacka er för ett fantastiskt förslag och hjälp med hotell i London. Ingen av oss hade förstått vilket fantastisk bra läge hotell President faktisk har – Piccadilly-linjen rakt från dörren från Heathrow – enklare kan det inte bli. Än en gång – tusen tack för bra tips, förslag och hjälp”
– Sissel Ambjør

Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris. I prisen ingår också frukost.

Från tunnelbanestationen Russell Square där ni kan ta Piccadilly Line hela vägen från Heathrow – enklare kan det inte bli.

SKICKA FORFRÅGAN PRESIDENT HOTELL

Step 1 of 3

33%
Recent Posts