President hotell. Vår favorit i London

Pris från 690:- NU från 510:- pp incl frukost

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB

President hotell. Vår absoluta bästsäljare och favorithotell

President är ett stort, välskött London hotell vid Russel Square. I närheten av hotellet finns Oxford Street, British Museum och Soho med sitt rika teater- och restaurangliv. President ingår i hotellkedjan Imperial och delar även bar med systerhotellet. TV, separat dusch och badkar, kaffe/tébryggare finns i varje rum, tillsammans med gratis Wi-fi som sträcker sig över hela byggnaden.
Kafé, bar/pub, restaurang, rumsservice, salong och handikappanpassning är andra bekvämligheter som finns på detta hotellet.
Med sitt engagemang för service och fokus på gästfrihet kan du njuta av att bo på President Hotell.
Bara 15 minuter med tunnelbanan från hotellet, så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen. Från tunnelbanestationen Russell Square kan ni även ta Piccadilly Line hela vägen till Heathrows flygplats – enklare kan det inte bli.

Skicka en förfrågan till oss för att få ett kostnadsförslag på hotellet. Alla kostnader är inkl. engelsk skatt och avgifter.

Vad säger kunderna om President hotell:

“Vi vill bara tacka er för ett fantastiskt förslag och hjälp med hotell i London. Ingen av oss hade förstått vilket fantastisk bra läge hotell President faktisk har – Piccadilly-linjen rakt från dörren från Heathrow – enklare kan det inte bli. Än en gång – tusen tack för bra tips, förslag och hjälp”
– Sissel Ambjør

SKICKA FORFRÅGAN PRESIDENT HOTELL

Step 1 of 3

33%
Recent Posts