Boka gruppresor till London

Pris på forfrågan

Adress: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets läge på kartan.

Vi skräddarsyr gruppresor till London in i minsta detalj

Oavsett om evenemanget är för vänner, medarbetare, kunder eller för leverantörer har det ett oanat värde, och som värd står du inför ett stort ansvar. Därför ska allt fungera in i minsta detalj, och inget får lämnas till slumpen.

Shopping, musikaler, fotboll, loppmarknad, mat från hela världen, charmerande pubar – i London hittar du allt.
Dessutom är det så enkelt att ta sig en tur till den brittiska metropolen.
Kort flygtid gör att du får mycket ut av tiden. I London, «The Capital of Entertainment», måste ni passa på och använda möjligheten att få uppleva några av våra flott organiserade arrangemang.
Vi har biljetter till teatrar och musikaler, samt till fotbollsmatcher och båtturer på Themsen. Eftersom vi har mycket goda hotellavtal i London kan vi ordna fördelaktiga priser på konferenslokaler, och då särskilt på helgerna. Vi kan planera kompletta paket till er med transport, hotell, sevärdheter, sightseeing, musikaler eller reservera bord på restauranger.

Ta kollegor eller vänner med till London!

Dags att boka in konferensresor, kick-offen eller den ständigt efterlängtade resan tillsammans med tjejgänget, bouleklubben eller vinsällskapet?
Vi skräddarsyr gruppresor till London. Vi ordnar även utflykter och hjälper till med kund- och insentivresor. När du en gång har provat att åka, eller organisera gruppresor så vet du hur annorlunda det är jämfört med att åka iväg på, eller ordna individuella resor. St Giles London hotell är mycket centralt beläget, 50 meter från Oxford Street och på 1 minuts gångväg från tunnelbanestationen Tottenham Court.

På hotellet finns restaurang, bar, gym, bastu och en 25 meters simbassäng.
På St Giles er du nära till det mesta i centrala London, nöjesutbudet i Soho ligger bara ett stenkast bort och den stora shoppingatan Oxford Street börjar i princip utanför entrén.

Alla rummen har bad/dusch och WC samt telefon, te/kaffekokare, hårtork, TV och förvaringsbox.
Små till medelstora rum. Här kan du njuta av en härlig engelsk frukost varje morgon.
Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris. I prisen ingår också engelsk frukost.

Trinn 1 av 3

Recent Posts