Facebook

Boka GRUPPRESA ELLER FAMILJRESA TILL LONDON

PRIS FRÅN  1100:- NU FRÅN 950:- PP INCL FRUKOST.  PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ SÄSONG

Adress: Copthorne Tara hotell, Scarsdale Place, Kensington, London, W8 5SY. Se hotellets läge på kartan.
Oavsett om gruppresa är för vänner, medarbetare, kunder eller för leverantörer har det ett oanat värde, och som värd står du inför ett stort ansvar. Därför ska allt fungera in i minsta detalj, och inget får lämnas till slumpen.

Shopping, musikaler, fotboll, loppmarknad, mat från hela världen, charmerande pubar – i London hittar du allt. Dessutom är det så enkelt att ta sig en tur till den brittiska metropolen.
Vi har biljetter till teatrar och musikaler, samt till fotbollsmatcher och båtturer på Themsen. Eftersom vi har mycket goda hotellavtal i London kan vi ordna fördelaktiga priser på konferenslokaler, och då särskilt på helgerna. Vi kan planera kompletta paket till er med transport, hotell, sevärdheter, sightseeing, musikaler eller reservera bord på restauranger.

Att resa tillsammans med en grupp, kollegor eller storfamiljen till London är en upplevelse som garanterat kommer att skapa minnen för livet. Med sitt rika kulturarv, fantastiska shopping, livliga nattliv och kulinariska utbud, finns det något för alla i denna dynamiska stad.
Gruppresa till London är ett utmärkt sätt att stärka relationerna med dina kollegor och skapa en starkare teamkänsla. Ni kan upptäcka Londons sevärdheter tillsammans, ta del av kultur och underhållning och kanske prova på en traditionell afternoon tea.

Storfamiljer som reser tillsammans till London kan njuta av allt från historiska landmärken till moderna sevärdheter som London Eye och Shard. Utforska Londons många museum och konstgallerier, besök kända shoppingområden som Oxford Street och Covent Garden eller ta en avkopplande promenad längs Themsen.

The Copthorne Tara London hotell Kensington är ett modernt fyrstjärnigt hotell, bara två minuter från High Street Kensingtons tunnelbanestation. Hotellet är känt för sin gästfrihet och erbjuder välutrustade och bekväma rum med AC, WiFi och badrum med badkar och toalett. Hotellet har också restaurang, bar, gym och konferenslokaler. Frukost ingår. Copthorne Tara hotell är handikappanpassat. Roomservice. De har också rum som kan rymma en extra säng samt familjerum (dubbelrum och twinrum med anslutande dörrar).

VAD SÄGER KUNDERNA OM Copthorne Tara London hotell:

”Vi bodde på det här hotellet med våra två barn (15 och 11) och hade rum med anslutande dörr, och det fungerade väldigt väl. Frukosten var god och personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Det var enkelt att ta sig till T-banestationen så man kan åka runt i London. Kensington Street ligger precis runt hörnet. Vi kommer garanterat tillbaka.”