Boka gruppresor & konferensresor London

Pris på forfrågan

Adress: St Giles hotell, 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets läge på kartan.

Vi skräddarsyr gruppresor & konferensresor London in i minsta detalj

Dags att boka in konferensresor, kick-offen eller den ständigt efterlängtade resan tillsammans med tjejgänget, bouleklubben eller vinsällskapet?
Oavsett om evenemanget är för vänner, medarbetare, kunder eller för leverantörer har det ett oanat värde, och som värd står du inför ett stort ansvar. Därför ska allt fungera in i minsta detalj, och inget får lämnas till slumpen.

Shopping, musikaler, fotboll, loppmarknad, mat från hela världen, charmerande pubar – i London hittar du allt. Dessutom är det så enkelt att ta sig en tur till den brittiska metropolen.
Vi har biljetter till teatrar och musikaler, samt till fotbollsmatcher och båtturer på Themsen. Eftersom vi har mycket goda hotellavtal i London kan vi ordna fördelaktiga priser på konferenslokaler, och då särskilt på helgerna. Vi kan planera kompletta paket till er med transport, hotell, sevärdheter, sightseeing, musikaler eller reservera bord på restauranger.

St. Giles London hotell är ett av de absolut bäst placerade hotellen i London som erbjuder bra hotellrum utan att ge avkall på kvaliteten. Mycket centralt beläget, 100 meter från Oxford Street. Härlig gym, bastu och en 25 meters simbassäng i källaren. Soho ligger bara ett stenkast bort och den stora shoppinggatan Oxford Street börjar i princip utanför entrén.
Alla  rummen har bad/dusch och WC samt telefon, te/kaffekokare, hårtork, TV och förvaringsbox.
Små till medelstora rum. Här kan du njuta av en härlig english breakfast varje morgon.

VAD SÄGER KUNDERNA OM ST GILES HOTELL:

«Jag skulle älska att bo på detta hotell nästa gång jag åker till London. Bra pris och galet bra läge. Rummen är ganska små, men helt okej. Det är inte hotellrummet man spenderar tid i ändå när man är i London.»

3,5

Trinn 1 av 3