Facebook

Fotbollsresor & biljetter Man City matcher 2024

MATCH
DATUM
BILJETT+2DYGN
Manchester City – Burnley 31-01-2024 4395
Manchester City – Everton 10-02-2024 4945
Manchester City – Chelsea 17-02-2024 6895
Manchester City – Manchester United 02-03-2024 9495
Manchester City – Arsenal 30-03-2024 9495
Manchester City – Aston Villa 03-04-2024 4195
Manchester City – Luton 13-04-2024 4495
Manchester City – Wolves 04-05-2024 4795
Manchester City – West Ham 19-05-2024 5495

SKICKA FÖRFRÅGAN Fotbollsresor MAN CITY matcher

Observera att detta för närvarande endast är en förfrågan, inget bindande bokning.

Det angivna priset är för en paketresa med matchbiljett och hotell i 2 nätter inklusive frukost i delat tvåbäddsrum. Tillägg för enkelrum. Vi kan även erbjuda en komplett paketresa med flyg.
Biljetter på 93:20 och 2 dygn på Britannia  Manchester hotell.

Matchdatum: Observera att det slutliga matchdatumet kan ändras fram till 14 dagar före avspark. För helgmatcher rekommenderar vi därför att ni bokar vistelsen från fredag till måndag. Matcher flyttas ofta från lördag till söndag och vice versa. Sista matchen på söndag kan sluta så sent att du inte hinner med sista flyget hem. Anledningen till detta är ofta att man vill sända två matcher på lördag och två på söndag på TV.

Biljetter Manchester City: E-biljetter skickas till dig via e-post 2-5 dagar före matchdatum. Skriv ut och skanna vid ingången. För att säkerställa tillgång till biljetter samarbetar vi med auktoriserade leverantörer.

Fotbollspaket: Alla priser är från … och inkluderar biljett och två nätter på hotell. Vi kan även erbjuda en komplett fotbollspaket med flyg. Det slutliga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss och att du bokar inom den tidsfrist som anges i erbjudandet. Våra priser är baserade på gällande valutakurser. Vid köp av fotbollspaket omfattas du av leverantörens resegaranti. En paketresa består av minst två researrangemang som köps av resenären för samma resa. Inkvartering tillsammans med vilken annan turisttjänst som helst utgör en paketresa.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

10 sevärdheter i Manchester

 1. Old Trafford: Hemmaarena för Manchester United FC, en av världens mest kända fotbollsarenor.
 2. Etihad Stadium: Hemmaarena för Manchester City FC, en modern och imponerande anläggning.
 3. Manchester Town Hall: Ett imponerande nygotiskt byggnadsverk som är en symbol för stadens historia.
 4. Museum of Science and Industry: Ett interaktivt museum som utforskar stadens industriella och teknologiska utveckling.
 5. The Lowry: Ett konstkomplex med teatrar och gallerier, uppkallat efter konstnären L.S. Lowry.
 6. Manchester Art Gallery: Ett konstmuseum som rymmer en omfattande samling av konstverk från olika epoker.
 7. John Rylands Library: En imponerande viktoriansk byggnad som huserar en värdefull samling av böcker och manuskript.
 8. Chinatown: En av de äldsta och största kinesiska stadsdelarna i Europa, med färgglada bågar och god mat.
 9. The Northern Quarter: Ett trendigt område känt för sina oberoende butiker, kaféer och konstscen.
 10. Whitworth Art Gallery: Ett konstgalleri omgivet av vackra trädgårdar, känt för sin samling av brittisk samtidskonst.

FAKTA MANCHESTER CITY 

Etablert: 1894
Publikumsrekord: 84.564 mot Stoke City i FA-cupen 1934
Største seier: 12-0 mot Liverpool, Stanley, FA-cup 1890
Verste tap: 2-10 mot Small Heath i 1893
Hjemmebane: Eithad Stadium
Kapasitet: 48.000
Flest kamper: Alan Oakes, 680, 1959-76
Flest scoringer: Eric Brook, 177, 1928-40
Dyreste kjøp: Sergio Aguero, 38 mill. pund fra Atletico Madrid, 2011
Dyreste salg: Shaun Wright-Phillips, 21 mill. pund til Chelsea i 2005
Laveste divisjon: Tredjedivisjon
Høyeste divisjon: Premier League

15 fakta om Manchester City

 1. Manchester City Football Club grundades 1880 och är en framstående fotbollsklubb i England.
 2. Klubben är baserad i Manchester och spelar sina hemmamatcher på Etihad Stadium.
 3. Manchester City har vunnit flera Premier League-titlar, inklusive en «Centurions»-säsong med 100 poäng.
 4. Klubbens smeknamn är «The Citizens» och dess traditionella färger är blå och vit.
 5. Klubben har genomgått både framgångsrika och utmanande perioder, inklusive nedflyttningar och återkomster.
 6. Under senare år har Manchester City varit en ledande kraft i engelsk och europeisk fotboll under ledning av manager Pep Guardiola.
 7. Laget har en stark rivalitet med Manchester United och mötena mellan de två kallas «Manchester-derbyt».
 8. Manchester City har fostrat talangfulla spelare genom sin akademi, inklusive några som blivit nyckelspelare för laget.
 9. Klubben har en passionerad supporterbas, känd som «The Citizens» eller «The Blues,» som stöttar laget i med- och motgångar.
 10. Manchester City är en del av City Football Group, en global organisation som äger flera fotbollsklubbar runt om i världen.
 11. Under klubbens historia har Etihad Stadium genomgått flera utbyggnader och förbättringar för att rymma fler supportrar.
 12. Manchester City har en starkt engagemang för samhället och genomför olika välgörenhetsinitiativ och projekt.
 13. Klubbens ökade framgång har bidragit till att öka dess internationella popularitet och globala fanbase.
 14. Manchester City är känd för sitt offensiva och underhållande spelsätt under Pep Guardiolas ledning.
 15. Efter en period av investeringar och utveckling har Manchester City etablerat sig som en av de mest inflytelserika fotbollsklubbarna i världen.

10 kuriositeter om Manchester City

 1. Namnändring: Klubben hette ursprungligen «Ardwick Association Football Club» innan den bytte namn till Manchester City 1894.
 2. Rekordseger: Manchester City slog rekordet för flest poäng (100) i en Premier League-säsong 2017-2018 under ledning av Pep Guardiola.
 3. Ökenresan: 1999 spelade Manchester City några av sina hemmamatcher på Maine Road och några på Maine Road. Denna övergång ansågs udda och unik.
 4. Tunnan: Klubbens emblem inkluderade en skildring av «tunnan» från det lokala Manchestervapnet, men den togs bort från klubbens emblem under en period.
 5. Trasiga mål: Under en match mot Sunderland 1992 skapade en trasig målram förvirring och förseningar i spelet.
 6. Svårt 1900-tal: Klubben gick igenom en svår period på 1900-talet och tvingades till och med spela i tredje divisionen under vissa säsonger.
 7. Lång sejour: Lagkaptenen Roy Paul spelade för klubben under hela 14 säsonger (1938-1952) och anses vara en ikonisk figur.
 8. Första Europamatchen: Manchester Citys första europeiska cupmatch ägde rum 1968 i Cupvinnarcupen mot franska AS Monaco.
 9. Lyckad värvning: Klubbens framstående målskytt, Sergio Agüero, värvades från Atlético Madrid 2011 och har sedan dess blivit en legend inom klubben.
 10. Historiskt steg: Under 2008 såldes klubben till Abu Dhabi United Group, vilket markerade början på en ny era med ökad investering och framgång.

Manchester Citys historia sträcker sig över mer än ett sekel och har genomgått en resa fylld av framgångar, utmaningar och förändringar. Från sina tidiga dagar som en lokal klubb till att bli en global fotbollsmakt, har Manchester Citys historia format och påverkat fotbollsvärlden på många sätt.

Klubbens födelse går tillbaka till 1880 då den grundades som «Ardwick Association Football Club». Under sina tidiga år spelade klubben på flera olika platser i Manchester, och det var först 1894 som den officiellt bytte namn till Manchester City. Klubben började göra sig ett namn i de lägre divisionerna och flyttade till sin ikoniska hemmaarena, Maine Road, 1923.

Under 1930-talet upplevde klubben en period av framgång under ledning av manager Wilf Wild, som ledde dem till en FA Cup-final 1933 och seger i samma turnering 1934. Denna framgång följdes av ytterligare en framgångsrik period på 1960-talet, då Joe Mercer och Malcolm Allison styrde laget till flera titlar, inklusive ligatiteln 1968 och FA Cup 1969.

Trots dessa framgångar hamnade klubben senare i svårigheter och tvingades till och med spela i tredje divisionen under en period på 1990-talet. Men en vändpunkt kom när Manchester City köptes av Thailändske affärsmannen Thaksin Shinawatra år 2007, vilket markerade början på en ny era. Trots detta blev klubben snart föremål för ännu större förändringar.

År 2008 såldes Manchester City till Abu Dhabi United Group, ett holdingbolag kontrollerat av Mansour bin Zayed Al Nahyan, medlem av Abu Dhabis kungafamilj. Denna övergång ledde till en massiv ekonomisk injektion i klubben och början på en period av intensiva investeringar.

Med ankomsten av nytt kapital började klubben attrahera stora fotbollsnamn, inklusive framstående spelare och en ansedd manager. Under ledning av tränare som Roberto Mancini och senare Pep Guardiola, genomgick Manchester City en transformation. Klubben började vinna titlar på olika fronter och blev en av de mest dominanta krafterna inom engelsk fotboll och även i europeiska tävlingar.

Säsongen 2011-2012 blev legendarisk när Manchester City vann Premier League i sista ögonblicket genom ett dramatiskt mål av Sergio Agüero i den sista matchminuten. Denna seger bröt en lång titeltorka och cementerade klubbens återkomst till fotbollseliten.

Under säsongen 2017-2018 gjorde Manchester City historia genom att säkra Premier League-titeln med otroliga 100 poäng, en bedrift som aldrig tidigare hade uppnåtts i engelsk fotbollshistoria. Klubbens dominans under denna period var tydlig, och man vann inte bara inhemskt utan konkurrerade även framgångsrikt i europeiska turneringar som UEFA Champions League.

Manchester Citys framgångar har inte bara handlat om titlar, utan även om att skapa en unik fotbollskultur och spelstil som hyllas över hela världen. Lagets offensiva och passningsbaserade spel har inspirerat andra klubbar och tränare, och deras utveckling av talanger inom ungdomsakademin har bidragit till att forma framtidens stjärnor.

Utöver det sportsliga har Manchester City även engagerat sig i samhället genom olika välgörenhetsprojekt och initiativ. Klubbens påverkan sträcker sig bortom fotbollsplanen och har positiva effekter på lokalbefolkningen och samhället i stort.

Manchester Citys historia är en berättelse om förändring, motgångar och triumfer. Från sina blygsamma början till att bli en global kraft, har klubben bevisat sin förmåga att anpassa sig och blomstra. Genom åren har Manchester City inte bara vunnit titlar, utan också hjärtan hos fotbollsfans över hela världen, och deras pågående resa är en fortsättning på en enastående och inspirerande historia.

Vad kostar en fotbollsresa till Manchester City MATCHER på Etihad Stadium med Londontown

Priset på en fotbollsresa till Manchester City matcher på Etihad Stadium med Londontown varierar beroende på flera faktorer. Biljettpriser för Manchester City-matcher i Premier League kan variera från cirka £100 till £300 eller mer, beroende på matchens betydelse och vilken del av arenan du föredrar att sitta på. Boende, transport och andra kostnader som måltider och souvenirer kommer också att påverka den totala kostnaden.

Londontown erbjuder skräddarsydda fotbollspaket som inkluderar biljetter till matchen och boende på bekväma hotell i Manchester. Dessa fotbollspaket kan anpassas efter dina önskemål och budget, vilket gör det enkelt att planera din drömresa för att se Manchester City spela live.

För att få exakta priser och boka din fotbollsresa till Manchester City är det bäst att kontakta Londontown, en pålitlig researrangör som specialiserar sig på fotbollsresor. De kan ge dig aktuell information om tillgängliga biljetter, boendealternativ och transportmöjligheter, vilket gör din fotbollsresa till Etihad Stadium till en minnesvärd och bekväm upplevelse. Oavsett om du är en hängiven Manchester City-fan eller bara vill uppleva atmosfären på en Premier League-match, kan Londontown hjälpa dig att förverkliga din dröm om att se ditt favoritlag spela live

Fotbollsresor Premier League matcher:
Arsenal matcherChelsea matcherCrystal Palace matcherFulham matcherLiverpool matcherMan City matcherMan United matcherTottenham matcherLeeds matcherBarcelona matcherHertha BerlinParis SG

Fotballturer og fotballreiser Manchester City kamper Premier League England