Fotbollsresor & biljetter Manchester City matcher 2022 – 2023

MATCH
DATUM
BILJETT+2 DYGN

01-04-2023

15-04-2023

8900

5400


26-04-2023
19000
06-05-2023
5400
20-05-2023
7700

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA MANCHESTER CITY matcher

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 08-11-2022.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.
Boende på Macdonald Manchester hotel.
Där det är möjligt levererar vi e-biljetter via email innan avgång. Vid vanliga pappersbiljetter levereras dessa till hotellet och kan hämtas i receptionen.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa. Tillägg för extra dygn från 800:- per person.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet. Våra priser utgår från gällande valutakurser och är nettopriser – inga extra betalavgifter.

Många föredrar att bo i London och åka fram och tillbaka till Manchester på själva matchdagen. Det är enkelt, man tar bara tåg från Eustons station. Härifrån går det tåg 3 gånger i timmen, och resan tar ca 2,5 timmar. Vi kan också ordna ett paket där ni bor både i London och i Liverpool. Åk upp till Liverpool på matchdagen, övernatta där, och åk tillbaka till London igen dagen efter.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Priser på fotbollsresor
Våra priser ges utifrån gällande pundkurs. Det slutgiltiga priset är det erbjudande du får av oss, förutsatt att du beställer inom den tidsgräns som anges i erbjudandet. Ditt slutgiltiga pris kommer bara att ha mindre ändringar.
Vi kan också erbjuda uppgraderade biljetter till de flesta lagen i Premier League, både med och utan servering.

Om det skulle uppstå problem under den resa du köpt av oss har vi en kontakt i London tillgänglig dygnet runt, med egen svensktalande personal. Det telefonnumret får du när du gör din slutliga beställning.

100% biljettgaranti – svensk personal på kontor i London – 24 timmars kundeservice

FAKTA MANCHESTER CITY 

Etablert: 1894
Publikumsrekord: 84.564 mot Stoke City i FA-cupen 1934
Største seier: 12-0 mot Liverpool, Stanley, FA-cup 1890
Verste tap: 2-10 mot Small Heath i 1893
Hjemmebane: Eithad Stadium
Kapasitet: 48.000
Flest kamper: Alan Oakes, 680, 1959-76
Flest scoringer: Eric Brook, 177, 1928-40
Dyreste kjøp: Sergio Aguero, 38 mill. pund fra Atletico Madrid, 2011
Dyreste salg: Shaun Wright-Phillips, 21 mill. pund til Chelsea i 2005
Laveste divisjon: Tredjedivisjon
Høyeste divisjon: Premier League

Manchester City är en annan framstående fotbollsklubb i Manchester och har en spännande historia. Klubben grundades 1880 som St. Mark’s (West Gorton) och bytte sedan namn till Ardwick AFC innan de slutligen antog namnet Manchester City FC 1894.

Under de tidiga åren var klubben en av de mer framgångsrika klubbarna i Lancashire, men det var inte förrän i modern tid som de började etablera sig som en toppklubb i England. Efter att ha vunnit sin första liga-titel 1937 vann de sedan FA-cupen 1956.

Men det var inte förrän under 1960-talet under ledning av tränaren Joe Mercer och kaptenen Tony Book som klubben verkligen började lysa. De vann ligan 1968, följt av FA-cupen och Cupvinnarcupen året därpå. Under denna period hade klubben flera framstående spelare som Colin Bell, Mike Summerbee och Francis Lee.

Efter denna period av framgångar hade klubben en period av stagnation och till och med nedflyttning, men under senare år har klubben blivit en av de mest framgångsrika klubbarna i England. Efter att ha blivit köpt av Abu Dhabi United Group år 2008, som pumpade in stora summor i klubben, har de vunnit fyra Premier League-titlar, två FA-cup-titlar och fyra Ligacup-titlar under ledning av tränare som Roberto Mancini, Manuel Pellegrini och Pep Guardiola.

Manchester City har också haft flera framstående spelare under denna tid, inklusive Sergio Agüero, David Silva, Yaya Toure och Kevin De Bruyne.

Sammanfattningsvis har Manchester City en spännande historia som sträcker sig över flera decennier. Från de tidiga åren som en av Lancashires mest framgångsrika klubbar till den moderna eran där de har blivit en av de mest framgångsrika klubbarna i England, har klubben haft en imponerande lista över talangfulla spelare och tränare som har bidragit till dess framgångar.

Fotbollsresor:

ArsenalChelseaCrystal PalaceFulhamLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenhamLeedsBarcelonaHertha BerlinParis SG