Boka fotbollsresor & fotbollsbiljetter Leeds matcher  2023 – 2024

MATCH
DATUM
BILJETT+2 DYGN
00-00-0000
00000
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –
Leeds –

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA LEEDS matcher

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 15-06-2023
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.
I Leeds använder vi Ibis Styles-hotell.
Biljetter med sittplatser Yeboah’s Crossbar hospitality.
När så är möjligt levererar vi e-biljetter per e-post före avresan. Vanliga pappersbiljetter levereras i stället till hotellet och kan hämtas i receptionen.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet. Våra priser utgår från gällande valutakurser.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

LEEDS HISTORIA

Klubb: Leeds United AFC
Kallenavn: The Whites eller The Peacocks
Adresse: Elland Road, Leeds, LS11 0ES
Navn: Elland Road Stadium
Innviet: 1904
Kapasitet: 39.460 seter

Leeds United är en engelsk fotbollsklubb från staden Leeds i norra England. Klubben grundades år 1919 och har sedan dess haft en lång och varierad historia. Här är en översikt över Leeds Uniteds historia från starten fram till idag.

Tidiga år Leeds United grundades år 1919, men hade sina rötter i en annan klubb vid namn Leeds City som hade stängts av från fotboll efter anklagelser om korruption. Leeds United tog över Leeds Citys spelare och började spela på Elland Road stadion.

Under de första åren spelade Leeds United i de lägre divisionerna i engelsk fotboll. Klubben kämpade för att etablera sig och tog sig till slut upp till högsta divisionen under 1920-talet.

Gyllene eran Leeds Uniteds mest framgångsrika period var under 1960-talet och 1970-talet. Under dessa år vann klubben flera titlar, inklusive två ligamästerskap (1969 och 1974), en FA-cup (1972) och två ligacupsegrar (1968 och 1971).

Leeds United var också framgångsrika i europeiska turneringar och nådde finalen i Europacupen två gånger under 1970-talet, men förlorade båda gångerna mot Bayern München och AC Milan.

Under denna tid hade Leeds United flera legendariska spelare som Billy Bremner, Johnny Giles och Norman Hunter, som alla bidrog till klubbens framgångar.

Senare år och nedgång Efter den gyllene eran hade Leeds United en period av nedgång under 1980-talet och 1990-talet. Klubben kämpade för att hålla sig kvar i högsta divisionen och hade flera säsonger där de åkte ur högsta divisionen och sedan tog sig tillbaka igen.

Under tidigt 2000-tal lyckades Leeds United ta sig till semifinalen i Champions League, men klubben hade svårt att hantera ekonomin och hamnade i ekonomiska svårigheter. Leeds United tvingades att sälja sina bästa spelare och åkte ur högsta divisionen år 2004.

Framtiden för Leeds United Efter flera år i de lägre divisionerna lyckades Leeds United ta sig tillbaka till högsta divisionen under säsongen 2019-2020. Klubben gjorde en imponerande säsong i sin återkomst till högsta divisionen och slutade på en imponerande nionde plats.

Leeds United fortsätter att utvecklas under tränaren Marcelo Bielsa och har en spännande trupp med spelare som Patrick Bamford och Kalvin Phillips. Klubben har också en passionerad fanskara som har stöttat dem genom alla tider.

Sammanfattningsvis har Leeds United haft en lång och varierad historia som har inkluderat både framgångar och motgångar. Men klubben har fortsatt att kämpa och ser nu ut att vara på väg mot en ny era av framgångar.

Fotbollsresor:

ArsenalChelseaCrystal PalaceFulhamLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenhamLeedsBarcelonaHertha BerlinParis SG