Fotbollsresor & fotbollsbiljetter Chelsea matcher 2023 – 2024

MATCH
DATUM
BILJETT+2 DYGN
00-00-0000
00000
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –
Chelsea –

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA CHELSEA matcher

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 15-06-2023.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.
När det är dags för fotbollsmatcher i London bokar vi oftast rum på hotell Royal National.
Det är ett 3-stjärnigt hotell med  dubbel-/twinrum, rent och med bra standard.  Engelsk frukost och wifi ingår. Hotellet ligger bara 500 meter från tunnelbanestationen Russel Square, som har direktförbindelse med flygplatsen Heathrow på Piccadilly Line.
När så är möjligt levererar vi e-biljetter per e-post före avresan. Vanliga pappersbiljetter levereras i stället till hotellet och kan hämtas i receptionen.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet. Våra priser utgår från gällande valutakurser.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.

FAKTA OM CHELSEA

Chelsea FC är en engelsk fotbollsklubb från stadsdelen Chelsea i London. Klubben grundades 1905 och har sedan dess blivit en av de mest framgångsrika klubbarna i Englands fotbollshistoria. Här är en översikt över Chelseas historia från starten fram till idag.

Tidiga år och första framgångar Chelsea FC grundades den 10 mars 1905 på puben The Rising Sun i Fulham Road. Klubbens första match spelades den 2 september samma år och slutade med en 1-0-vinst mot Stockport County. Under de tidiga åren hade Chelsea svårt att etablera sig i högre divisioner, men 1912-1913 lyckades man ta sig upp till den högsta divisionen i engelsk fotboll.

Under de första decennierna av 1900-talet var Chelsea en av Englands mest framgångsrika klubbar. Man vann sin första stora titel, FA-cupen, redan 1915 genom att besegra Sheffield United med 3-0 i finalen. 1955 vann man sedan sin första ligatitel efter en spännande avslutning på säsongen där man gick om både Wolverhampton Wanderers och Preston North End på målskillnad.

Upp- och nedgångar på 60- och 70-talet Under 1960-talet och fram till mitten av 1970-talet hade Chelsea en del framgångar, men också en del nedgångar. 1965 vann man ligacupen för första gången och 1970 vann man FA-cupen efter en dramatisk final mot Leeds United som gick till omspel.

1971 vann man sedan Europacupen för cupvinnare, en av klubbens största internationella framgångar. Men under resten av 70-talet hade Chelsea svårt att etablera sig i toppen av engelsk fotboll och drabbades också av ekonomiska problem som ledde till att klubben höll på att gå i konkurs.

Framgångar under 90-talet Under 1990-talet fick Chelsea en ny ägare i form av den ryske miljardären Roman Abramovich, som investerade stora summor i klubben. Under den här perioden blev Chelsea en av de mest framgångsrika klubbarna i England och vann flera titlar, bland annat fem ligatitlar och tre FA-cupvinster.

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken under den här perioden var när Chelsea vann Champions League 2012 efter en dramatisk final mot Bayern München som gick till straffar. Det här var den första gången som Chelsea vann Champions League, och det gjorde man som första Londonklubb någonsin.

Fortsatta framgångar under 2000-talet Under 2000-talet har Chelsea fortsatt att vara en av Englands mest framgångsrika klubbar. Man har vunnit flera ligatitlar och FA-cupvinster, samt ytterligare en Champions League