Facebook

Fotbollsresor Chelsea matcher 2024 – 2025

MATCH
DATUM
BILJETT+2DYGN
Chelsea – Manchester City 18-08-2024 6495
Chelsea – Crystal Palace 31-08-2024 5395
Chelsea – Brighton 28-09-2024 4795
Chelsea – Nottingham F 05-10-2024 4995
Chelsea – Newcastle 26-10-2024 6895
Chelsea – Arsenal 09-11-2024 7095
Chelsea – Aston Villa 30-11-2024 6495
Chelsea – Brentford 14-12-2024 4395
Chelsea – Fulham 26-12-2024 4495
Chelsea – Bournmouth 15-01-2025 4395
Chelsea – Wolverhampton 18-01-2025 4395
Chelsea – West Ham 01-02-2025 4395
Chelsea – Southampton 26-02-2025 4395
Chelsea – Leicester 08-03-2025 4395
Chelsea – Tottenham 02-04-2025 6995
Chelsea – Ipswich 02-04-2025 4995
Chelsea – Everton 26-04-2025 4995
Chelsea – Liverpool 03-05-2025 7695
Chelsea – Manchester United 18-05-2025 7795

SKICKA FÖRFRÅGAN CHELSEA matcher

Observera att detta för närvarande endast är en förfrågan, inget bindande bokning.

Det angivna priset är för en paketresa med matchbiljett och hotell i 2 nätter inklusive frukost i delat tvåbäddsrum. Tillägg för enkelrum. Något billigare vid tredelat eller fyrbäddsrum. Vi kan även erbjuda en komplett paketresa med flyg.
Biljetter på Westview Wing och två nätter på Royal National hotell.

Matchdatum: Observera att det slutliga matchdatumet kan ändras fram till 14 dagar före avspark. För helgmatcher rekommenderar vi därför att ni bokar vistelsen från fredag till måndag. Matcher flyttas ofta från lördag till söndag och vice versa. Sista matchen på söndag kan sluta så sent att du inte hinner med sista flyget hem. Anledningen till detta är ofta att man vill sända två matcher på lördag och två på söndag på TV.

Biljetter Chelsea: E-biljetter skickas till dig via e-post 2-5 dagar före matchdatum. Skriv ut och skanna vid ingången. För att säkerställa tillgång till biljetter samarbetar vi med auktoriserade leverantörer.

Fotbollspaket: Alla priser är från … och inkluderar biljett och två nätter på hotell. Vi kan även erbjuda en komplett fotbollspaket med flyg. Det slutliga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss och att du bokar inom den tidsfrist som anges i erbjudandet. Våra priser är baserade på gällande valutakurser. Vid köp av fotbollspaket omfattas du av leverantörens resegaranti. En paketresa består av minst två researrangemang som köps av resenären för samma resa. Inkvartering tillsammans med vilken annan turisttjänst som helst utgör en paketresa.

Vi föredrar främst Royal National eller motsvarande standard på hotell vid fotbollsmatcher i London. Detta är ett 3-stjärnigt hotell med enkel-, dubbel-, tvåbädds- och fyrbäddsrum av bra standard och renlighet. Inkluderar engelsk frukost och Wi-Fi. Hotellet ligger endast 500 meter från Russel Square tunnelbanestation, som har direktförbindelse till Heathrow flygplats via Piccadilly Line.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

FAKTA OM CHELSEA

15 fakta om Chelsea

 1. Grundande: Chelsea Football Club grundades år 1905 och har sitt hem i London, England.
 2. Stamford Bridge: Klubben spelar sina hemmamatcher på Stamford Bridge, en ikonisk arena med en kapacitet på över 40 000 åskådare.
 3. Klubbens färger: Chelseas traditionella färger är kungligt blåa tröjor och vita byxor, och detta färgschema har varit en konstant genom klubbens historia.
 4. Lokal rivalitet: En intensiv rivalitet existerar mellan Chelsea och andra London-klubbar som Arsenal och Tottenham Hotspur, vilket ger upphov till hetledda derbyn.
 5. Stjärnspäckad trupp: Chelsea har genom historien haft en imponerande samling av spelare, inklusive ikoner som Didier Drogba, Frank Lampard och John Terry.
 6. Premier League-titlar: Klubben har vunnit flera Premier League-titlar, inklusive historiska triumfer under olika managers.
 7. UEFA Champions League-seger: Chelseas mest framstående ögonblick kom när de vann UEFA Champions League 2012, efter en dramatisk seger mot Bayern München.
 8. Roman Abramovich: Den ryske affärsmannen Roman Abramovich köpte klubben 2003 och har varit en betydande influens i dess framgångssaga.
 9. Starka tränare: Chelsea har haft framgångsrika tränare som José Mourinho, Carlo Ancelotti och Antonio Conte.
 10. Kvinnolaget: Chelseas kvinnolag har också varit framgångsrika och har vunnit flera Women’s Super League-titlar och FA Women’s Cup-titlar.
 11. Engelska och internationella spelare: Klubben har varit en plattform för både inhemska och internationella talanger, och har bidragit till det engelska landslaget samt spelare från hela världen.
 12. Samhällsengagemang: Chelsea är involverat i olika samhällsprojekt och välgörenhetsinitiativ genom sin Chelsea Foundation.
 13. The Shed End: Stamford Bridges södra läktare, känd som «The Shed End,» är känt för sina passionerade fans och har varit en symbol för klubbens stöd.
 14. Finansiell styrka: Chelseas framgång har också gynnat av dess ekonomiska styrka och förmåga att locka till sig högprofilerade värvningar.
 15. Kulturell betydelse: Chelsea är inte bara en fotbollsklubb utan också en del av Londons kulturella tyg, med en lojal och hängiven supporterbas.

15 kuriositeter om Chelsea

 1. Tidigaste hem: Innan Stamford Bridge blev Chelseas hem, övervägdes det att placera klubben på en plats nära Stamford Bridge järnvägsstation. Namnet «Stamford Bridge» togs dock till slut och blev synonymt med klubben.
 2. Tidigt smeknamn: Chelsea kallades ursprungligen «The Pensioners» efter den närliggande Chelsea Pensioners’ Home, en bostad för brittiska krigsveteraner.
 3. En kvinna i målet: Kalla det en kuriositet eller en skicklig taktik, men under en match 1915 var Chelsea tvingade att använda en kvinnlig målvakt, Eileen Whelan, eftersom många av deras spelare var inkallade på grund av första världskriget.
 4. Ståplatsförbud: I början av 80-talet förbjöds ståplatser i engelsk fotboll på grund av säkerhetsfrågor. Chelsea var det enda laget som röstade emot detta förbud.
 5. Första stora framgången: 1955 vann Chelsea sitt första stora trofé, League Championship (nuvarande Premier League), under managerskap av Ted Drake.
 6. Drakar på emblem: Klubbens emblem inkluderar två drakar, som är en hyllning till legendariska Sir Thomas More, som var en framstående lokalfigur i Chelseas historia och använde drakar i sitt sigill.
 7. Högsta publiksiffra: Den högsta publiksiffran på Stamford Bridge registrerades år 1935 när över 82 000 åskådare samlades för en FA Cup-match mot Arsenal.
 8. Det vita kortet: I början av 70-talet introducerade Chelsea «det vita kortet,» som skulle användas för att skicka ut spelare som var bokförda, men detta blev snart allmänt känt och avskaffades.
 9. Cupfinal i andra divisionen: År 1988 spelade Chelsea en cupfinal i Full Members Cup – en turnering som endast öppnades för andra divisionen och irländska lag.
 10. Engelska rekordet: Chelsea innehade en gång rekordet för högsta övergångsavgift i engelsk fotboll när de värvade Fernando Torres från Liverpool för över 50 miljoner pund.
 11. Både nedflyttning och titel: Under 1983-84 säsongen blev Chelsea det första laget att bli nedflyttade till andra divisionen (nuvarande Championship) samtidigt som de vann en europeisk tävling – Cupvinnarcupen.
 12. Landslagsrekord: 1960 representerade Chelsea alla spelare i det engelska landslaget under en match mot Peru. Det var första och enda gången ett klubbens lag hade denna ära.
 13. Hemsida på Klingon: Chelsea var en av de första fotbollsklubbarna som erbjöd sin hemsida på Klingon, ett fiktivt språk från Star Trek-serien.
 14. Spökar det på Stamford Bridge?: Stamford Bridge har ryktats vara hemsökt av ett spöke vid namn «Sam,» som sägs vara en tidigare pubägare på platsen.
 15. Skottland på Stamford Bridge: Chelseas hemmaplan har använts för att spela landskamper för det skotska landslaget när Hampden Park i Glasgow genomgick renovering.

Chelsea Football Club är en av Englands mest framstående fotbollsklubbar med en lång och färgstark historia. Klubben grundades år 1905 och har sitt hem på den ikoniska arenan Stamford Bridge i London.

Historien om Chelsea börjar med att klubben grundades på puben The Rising Sun i Stamford Bridge. De tidiga åren präglades av svårigheter och ekonomiska utmaningar. Under de första två säsongerna spelade klubben på olika platser innan de fann sin permanenta hemmaplan på Stamford Bridge. Där började klubben bygga en stark lokal support och etablera sig som en del av det lokala samhället.

Chelseas första framgångar kom under 1950-talet. Under ledning av managern Ted Drake vann klubben sin första stora trofé, League Championship, år 1955. Det var en historisk seger som satte klubben på kartan och etablerade dem som en kraft att räkna med inom engelsk fotboll.

Under 1960-talet fortsatte Chelsea att vara framgångsrika och vann flera cup-troféer, inklusive den prestigefyllda FA Cupen. Klubbens popularitet växte, och Stamford Bridge blev en av de mest kända fotbollsarenorna i landet.

På 1970-talet och början av 1980-talet genomgick Chelsea en period av utmaningar och fluktuerande resultat. Klubben brottades med nedflyttning och ekonomiska problem. Men under 1990-talet började klubben återigen stiga och nådde framgångar både nationellt och internationellt.

En viktig vändpunkt i Chelseas historia kom år 2003 när den ryska affärsmannen Roman Abramovich köpte klubben. Hans ekonomiska stöd och investeringar förvandlade Chelsea till en europeisk storklubb. Under ledning av olika framstående tränare som José Mourinho och Carlo Ancelotti vann klubben flera Premier League-titlar och andra prestigefyllda troféer.

En av de mest minnesvärda ögonblicken i Chelseas historia inträffade år 2012 när klubben vann UEFA Champions League. Efter en dramatisk final mot Bayern München säkrade Chelsea segern och lyfte pokalen för första gången i klubbens historia.

Chelseas framgångsresa har också inkluderat framstående spelare som Didier Drogba, Frank Lampard, John Terry och många andra. Deras insatser på och utanför planen har bidragit till klubbens rika arv och identitet.

Klubben har även varit engagerad i olika samhällsprojekt och välgörenhetsarbete genom sin stiftelse, Chelsea Foundation. Detta visar Chelseas engagemang för att ge tillbaka till samhället och använda sin position för positiv påverkan.

Stamford Bridge förblir en symbol för Chelseas historia och framgångar. Arenan har genomgått omfattande renoveringar och utveckling för att möta moderna krav och ge fansen en unik upplevelse.

Sammanfattningsvis har Chelsea Football Club en rik och mångfacetterad historia som sträcker sig över mer än ett sekel. Från sina beskedliga början på en pub i Stamford Bridge till att bli en av de mest framstående klubbarna i världen, har Chelsea format fotbollshistorien och lämnat ett outplånligt avtryck på sporten och dess entusiaster.

Vad kostar en fotbollsresa till Chelsea matcher på Stamford Bridge

Priset på en fotbollsresa till Chelsea FC på Stamford Bridge i London med Londontown varierar beroende på flera faktorer. Biljettpriser för Chelsea-matcher i Premier League kan variera från cirka £400 till £800 eller mer, beroende på matchens betydelse och vilken del av arenan du föredrar att sitta på.

Londontown erbjuder skräddarsydda fotbollspaket som inkluderar biljetter till matchen, boende på kvalitetshotell i närheten av Stamford Bridge. Dessa fotbollspaket kan anpassas efter dina önskemål och budget, vilket gör det enkelt att planera din drömresa för att se Chelsea spela live.

För att få exakta priser och boka din fotbollsresa till Chelsea är det bäst att kontakta Londontown, en pålitlig researrangör som specialiserar sig på fotbollsresor. De kan ge dig aktuell information om tillgängliga biljetter, boendealternativ och transportmöjligheter, vilket gör din fotbollsresa till Stamford Bridge i London till en minnesvärd och bekväm upplevelse. Oavsett om du är en hängiven Chelsea-fan eller bara vill uppleva atmosfären på en Premier League-match, kan Londontown hjälpa dig att förverkliga din dröm om att se ditt favoritlag spela live

Fotbollsresor Premier League matcher:
Arsenal matcherChelsea matcherCrystal Palace matcherFulham matcherLiverpool matcherMan City matcherMan United matcherTottenham matcherLeeds matcherBarcelona matcherHertha BerlinParis SG

Spelschema:
Spelschema Arsenal matcher, Spelschema Chelsea matcher, Spelschema Crystal Palace matcher, Spelschema Liverpool matcher, Spelschema Manchester City matcher, Spelschema Manchester United matcher, Spelschema Tottenham matcher, spelschema Barcelona matcher.

Fotballturer og fotballreiser Chelsea kamper i Premier League England