Fotbollsresor
VICHIE81/123RF.COM

Fotbollsresor Premier League matcher London & England 2022 – 2023

ArsenalFotbollsresor Arsenal >

Arsenal matcher och spelschema

ChelseaFotbollsresor Chelsea >

Chelsea matcher och spelschema

Crystal PalaceFotbollsresor Crystal Palace >

Crystal Palace matcher och spelschema

Crystal PalaceFOTBOLLSRESOR  FULHAM >

Fulham matcher och spelschema

Crystal PalaceFOTBOLLSRESOR LEEDS >

Tottenham matcher och spelschema

LiverpoolFotbollsresor Liverpool >

Liverpool matcher och spelschema

Manchester UnitedFotbollsresor Manchester United >

Manchester United matcher och spelschema

Manchester CityFotbollsresor Manchester City >

Manchester City matcher och spelschema

TottenhamFotbollsresor Tottenham >

Tottenham matcher och spelschema

West HamFotbollsresor West Ham >

Matcher med biljetter och boende

FOTBOLLSRESA BARCELONA, PARIS OCH BERLIN matcher

BarcelonaFotbollsresor Barcelona >

Barcelona matcher och spelschema

Hertha BerlinFotbollsresor Hertha Berlin >

Hertha Berlin matcher och spelschema

Paris SGFotbollsresor Paris SG >

Paris matcher och spelschema

«Vi är ett gäng från sportklubben Trane som åker på fotbollsresa London 2 gånger per år. Senaste gång var alldeles i början av september nu i år och det blev en fantastisk tur, mycket tack vare den hjälp ni på Londontown gav oss vad beträffar övernattnig + fotbollsbiljetter till Old Trafford och Emirates.»
– Sportklubben Trane

Vi är bäst på fotbollsresor London och England

Londontown är ledande på marknaden för fotbollsresor och fördelarna med att anlita oss är många.
Du kan kontakta oss under resan på kontor i London.
Boka fotbollsresor och upplev Liverpool på Anfield, se Arsenal spela på Emirates Stadium och Manchester United kämpa på Old Trafford. Vi kan erbjuda prisvärda fotbollsbiljetter till Premier League och inget slår känslan av att se favoritlaget spela på hemmaplan. Varför sitta i soffan och se matcherna på TV när du kan uppleva spänningen på riktigt?

Välkommen till fotbollsresa England där drömmar besannas…

92 fotbollslag som deltar i vad som anses professionell fotboll i England. De utgör de fyra divisioner av de bästa ligorna i de allra ligasystem.
Spelet börjar i lokal serien spelas på domstolarna i parken, oftast på söndag morgon och kliva in på nya divisioner. Klubbarna i de lägre divisionerna drömmer ständigt om befordran.
Eftersom konkurrensen hårdnar börjar lagen semi professionalism och för att locka publik. En vanlig skämt är att parken fotboll som spelas för en man och hans hund. Men sanningen är att lokala kamper kan tltrekke hundratals åskådare.

Conference – den sista division innan lagen är fulla Roffe tionella – har publiknummer ökade till flera tusen. Spelarna på denna nivå är ofta lönn, och som deras supprtere de drömmer om att bli tagen attenda Football League och klättra upp för stegen.
League Two är botten uppdelningen av Football League, anses vara den fjärde högsta nivån i engelsk fotboll. Främjande härifrån leder till League One.
Nästa steg är mästerskapet. Främjande härifrån tar klubben till Premier League och på vägen till global stjärnstatus. Höga löner, krävande åskådare, enorma ekonomiska avtal och spela i de europeiska turneringarna är belöningen som väntar spelare, klubbar och supportrar.

Spelschema Arsenal 2022 – 2023 Spelschema Chelsea 2022 – 2023 – Spelschema Crystal Palace 2022 – 2023 – Spelschema Liverpool 2022 – 2023  – Spelschema Manchester City 2022 – 2023 – Spelschema Manchester United 2022 – 2023 – Spelschema Tottenham 2022 – 2023 – Spelschema Leeds 2022 – 2023 – Spelschema La Liga Barcelona 2022 – 2023 – Spelschema Bundesliga Hertha Berlin 2022 – 2023 – Spelschema League 1 Paris SG 2022 – 2023