Fotbollsresor och biljetter Premier League 2020 – 2021

Arsenaldrakt
Fotbollsresor Arsenal >

Paket med biljett och hotell

Chelsea draktFotbollsresor Chelsea >

Paket med biljett och hotell

Crystal PalaceFotbollsresor Crystal Palace >

Paket med biljett och hotell

LiverpoolFotbollsresor Liverpool >

Paket med biljett och hotell

Manchester United'Fotbollsresor Manchester United >

Paket med biljett och hotell

TottenhamFotbollsresor Tottenham >

Paket med biljett och hotell

LeedsFotbollsresor Leeds >

Paket med biljett och hotell

West Ham

Fotbollsresor West Ham >

Paket med biljett och hotell

FOTBALLREISER FC BARCELONA, PARIS SG OG HERTHA BERLIN 2020 – 2021

BarcelonaFotbollsresor Barcelona >

Paket med biljett och hotell

Hertha BerlinFotbollsresor Hertha Berlin >

Paket med biljett och hotell

Paris SGFotbollsresor Paris SG >

Paket med biljett och hotell

“Vi är ett gäng från sportklubben Trane som åker på fotbollsresa London 2 gånger per år. Senaste gång var alldeles i början av september nu i år och det blev en fantastisk tur, mycket tack vare den hjälp ni på Londontown gav oss vad beträffar övernattnig + fotbollsbiljetter till Old Trafford och Emirates.”
– Sportklubben Trane

Träningsläger fotboll

Vi har valt att främst satsa i norra Europa. Där finns de allra bästa förutsättningarna för riktigt bra träningsläger, inte minst när det gäller fina gräsplaner. Det är ingen tillfällighet att de flesta av de länder vi jobbar med också har sitt nationslag i världstoppen. Vi är både glada och stolta att fortfarande kunna erbjuda marknadens lägsta priser på seriösa träningsläger och årets säsong innehåller fler smultronställen än någonsin.
Träningsläger fotboll >

Boka fotbollsresa och biljetter England

Hos oss på Londontown hittar du fotbollsbiljetter till de största och bästa matcherna. Vi har prisvärda biljetter och det är lätt att boka  paketresor hos oss.
Börja med att välja ditt lag här på hemsidan. Du klickar dig enkelt vidare till spelschema, priser och datum. Du får omedelbart en bekräftelse på din bokning och hämtar ut biljetterna när du kommer fram till hotellet.
Vi har gjort det enkelt att boka paketresor där fotboll står i centrum.

Vi är bäst på fotbollsresor

Londontown är ledande på marknaden för fotbollsresor och fördelarna med att anlita oss är många.
Du kan kontakta oss under resan på vårt kontor i London som är öppet dygnet runt. Med oss får du hjälp att ordna aktiviteter så att din fotbollsresa blir så lyckad som möjligt. Fråga oss gärna om biljetter till musikaler, sevärdheter och sightseeing i samband med din bokning av fotbollsbiljetter.

Boka fotbollsresor och upplev Liverpool på Anfield, se Arsenal spela på Emirates Stadium och Manchester United kämpa på Old Trafford. Vi kan erbjuda prisvärda fotbollsbiljetter till Premier League och inget slår känslan av att se favoritlaget spela på hemmaplan. Varför sitta i soffan och se matcherna på TV när du kan uppleva spänningen på riktigt?

Fotbollssäsongen 2020 – 2021 och COVID-19
Det är fortfarande osäkert när dom kommer släppa in publik på de olika arenorna och till att börja med kommer dom endast att släppa in ett begränsat antal supporters.
Trots detta kommer vi som vanligt att kunna erbjuda fina officiella biljetter, men vi väntar fortfarande på priser och detaljer från de enskilda klubbarna.
Under tiden tar vi emot förfrågningar som vanligt och återkommer sedan med svar så snart vi har fått mer information.
Om du ej kan resa på en redan bokad fotbollsresa på grund av COVID-19 eller av andra skäl så erbjuder vi oftast 100% återbetalning av hotell (exakta avbokningsregler står med i offerten). För fotbollsbiljetter får du en kredit som istället kan användas vid ett senare tillfälle. Andra eventuella förluster får täckas av din egna reseförsäkring.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.

Vi vill varna för de leverantörer som för närvarande erbjuder priser och tillgänglighet på biljetter, det finns inga fotbollsklubbar som har öppnat biljettförsäljning ännu.

Välkommen till fotbollsresa England där drömmar besannas…

92 fotbollslag som deltar i vad som anses professionell fotboll i England. De utgör de fyra divisioner av de bästa ligorna i de allra ligasystem.
Spelet börjar i lokal serien spelas på domstolarna i parken, oftast på söndag morgon och kliva in på nya divisioner. Klubbarna i de lägre divisionerna drömmer ständigt om befordran.
Eftersom konkurrensen hårdnar börjar lagen semi professionalism och för att locka publik. En vanlig skämt är att parken fotboll som spelas för en man och hans hund. Men sanningen är att lokala kamper kan tltrekke hundratals åskådare.

Conference – den sista division innan lagen är fulla Roffe tionella – har publiknummer ökade till flera tusen. Spelarna på denna nivå är ofta lönn, och som deras supprtere de drömmer om att bli tagen attenda Football League och klättra upp för stegen.
League Two är botten uppdelningen av Football League, anses vara den fjärde högsta nivån i engelsk fotboll. Främjande härifrån leder till League One.
Nästa steg är mästerskapet. Främjande härifrån tar klubben till Premier League och på vägen till global stjärnstatus. Höga löner, krävande åskådare, enorma ekonomiska avtal och spela i de europeiska turneringarna är belöningen som väntar spelare, klubbar och supportrar.