Fotbollsresor

Fotbollsresor Premier League matcher 2022 – 2023

ArsenalFotbollsresor Arsenal >

Arsenal matcher och spelschema

ChelseaFotbollsresor Chelsea >

Chelsea matcher och spelschema

Crystal PalaceFotbollsresor Crystal Palace >

Crystal Palace matcher och spelschema

Crystal PalaceFOTBOLLSRESOR  FULHAM >

Fulham matcher och spelschema

Crystal PalaceFOTBOLLSRESOR LEEDS >

Tottenham matcher och spelschema

LiverpoolFotbollsresor Liverpool >

Liverpool matcher och spelschema

Manchester UnitedFotbollsresor Manchester United >

Manchester United matcher och spelschema

Manchester CityFotbollsresor Manchester City >

Manchester City matcher och spelschema

TottenhamFotbollsresor Tottenham >

Tottenham matcher och spelschema

West HamFotbollsresor West Ham >

Matcher med biljetter och boende

FOTBOLLSRESA BARCELONA, PARIS OCH BERLIN matcher

BarcelonaFotbollsresor Barcelona >

Barcelona matcher och spelschema

Hertha BerlinFotbollsresor Hertha Berlin >

Hertha Berlin matcher och spelschema

Paris SGFotbollsresor Paris SG >

Paris matcher och spelschema

«Vi är ett gäng från sportklubben Trane som åker på fotbollsresa London 2 gånger per år. Senaste gång var alldeles i början av september nu i år och det blev en fantastisk tur, mycket tack vare den hjälp ni på Londontown gav oss vad beträffar övernattnig + fotbollsbiljetter till Old Trafford och Emirates.»
– Sportklubben Trane

Vi är bäst på fotbollsresor London och England

Londontown är ledande på marknaden för fotbollsresor och fördelarna med att anlita oss är många.
Du kan kontakta oss under resan på kontor i London.
Boka fotbollsresor och upplev Liverpool på Anfield, se Arsenal spela på Emirates Stadium och Manchester United kämpa på Old Trafford. Vi kan erbjuda prisvärda fotbollsbiljetter till Premier League och inget slår känslan av att se favoritlaget spela på hemmaplan. Varför sitta i soffan och se matcherna på TV när du kan uppleva spänningen på riktigt?

Välkommen till fotbollsresa England där drömmar besannas…

92 fotbollslag som deltar i vad som anses professionell fotboll i England. De utgör de fyra divisioner av de bästa ligorna i de allra ligasystem.
Spelet börjar i lokal serien spelas på domstolarna i parken, oftast på söndag morgon och kliva in på nya divisioner. Klubbarna i de lägre divisionerna drömmer ständigt om befordran.
Eftersom konkurrensen hårdnar börjar lagen semi professionalism och för att locka publik. En vanlig skämt är att parken fotboll som spelas för en man och hans hund. Men sanningen är att lokala kamper kan tltrekke hundratals åskådare.

Conference – den sista division innan lagen är fulla Roffe tionella – har publiknummer ökade till flera tusen. Spelarna på denna nivå är ofta lönn, och som deras supprtere de drömmer om att bli tagen attenda Football League och klättra upp för stegen.
League Two är botten uppdelningen av Football League, anses vara den fjärde högsta nivån i engelsk fotboll. Främjande härifrån leder till League One.
Nästa steg är mästerskapet. Främjande härifrån tar klubben till Premier League och på vägen till global stjärnstatus. Höga löner, krävande åskådare, enorma ekonomiska avtal och spela i de europeiska turneringarna är belöningen som väntar spelare, klubbar och supportrar.

Premier League är en av världens mest populära fotbollsligor och det är ingen överraskning att fans från hela världen reser till Storbritannien för att se sina favoritlag spela live. En fotbollsresa till Premier League är en oförglömlig upplevelse och det finns mycket att ta hänsyn till när man planerar en sådan resa.

Först och främst är det viktigt att välja vilka matcher du vill se. Premier League-säsongen sträcker sig vanligtvis från augusti till maj och matcherna spelas oftast på lördagar eller söndagar. De stora matcherna, som Manchester United mot Liverpool eller Arsenal mot Tottenham, kan vara svåra att få biljetter till och det kan vara nödvändigt att boka dem i förväg.

London är en populär destination för fotbollsresor, eftersom det finns sex klubbar som spelar i Premier League i staden: Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Tottenham, West Ham och Fulham. London har också en mängd olika attraktioner att erbjuda, såsom museer, gallerier och shopping. Manchester är en annan populär stad att besöka, med två Premier League-klubbar: Manchester United och Manchester City. Det finns också mycket att göra i staden, inklusive besök på National Football Museum och shopping på Manchester Arndale.

Transport är också en viktig faktor att ta hänsyn till när man planerar en fotbollsresa. Det kan vara bekvämt att hyra en bil, men parkering kan vara svårt att hitta nära arenorna och trafiken kan vara hektisk på matchdagar. Istället kan det vara en bra idé att använda sig av kollektivtrafik, såsom tåg eller tunnelbana. Många klubbar erbjuder också bussresor från centrala städerna till arenorna för en avgift.

När du väl har kommit till matchen är det viktigt att respektera arenareglerna och följa instruktionerna från personalen på plats. Det är också viktigt att komma i tid, eftersom säkerhetskontroller kan ta lång tid.

Spelschema Arsenal 2022 – 2023 Spelschema Chelsea 2022 – 2023 – Spelschema Crystal Palace 2022 – 2023 – Spelschema Liverpool 2022 – 2023  – Spelschema Manchester City 2022 – 2023 – Spelschema Manchester United 2022 – 2023 – Spelschema Tottenham 2022 – 2023 – Spelschema Leeds 2022 – 2023 – Spelschema La Liga Barcelona 2022 – 2023 – Spelschema Bundesliga Hertha Berlin 2022 – 2023 – Spelschema League 1 Paris SG 2022 – 2023