Weekendresor till London med barn

PRIS FRÅN  1250:- NU FRÅN 1100:- PP INCL FRUKOSTBUFFÉ.  PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ SÄSONG.

Adress: 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Se hotellets läge på kartan.

Weekendresa til London med barn. I studiolägenhet bor och äter två barn under 12 år gratis

Nu har vi satt press på våra leverantörer i London vilket har resulterat i sköna specialpriser på Park Plaza hotell.
London har nägra fantastiska äventyrslekplatser, ett barnsligt roligt vetenskapsmuseum, ett stort zoo, konstmuseer med guidningar för barn.
Storbritanniens huvudstad är inte en stad man avverkar på en weekend – det behövs flera. Vi har släpat barnvagn i Londons tunnelbanor, haft trötta och kinkiga småbarn på flyget och hittat underbara smultronställen mitt i centrala London som fått våra små att le i kapp.

London Eye är alltid populär. Undgå köerna och förhandsbeställ biljetterna hos oss. Det bör du även göra med Madame Tussauds.
Det legendariska leksaksmagasinet Harrods, i sju våningar på Regent Street, är ett måste när du reser med barn. Vil du se en Tyrannosaurus Rex i full storlek är det naturhistoriska museet rätt ställe.
Dinosaurierna både rör på sig och vrålar, och det är gratis inträde hit. Ett annat måste på Londonresan med barnen är en musikal.
The Lion King passar alltid, både för vuxna och barn, och är fortfarande en av de mest populära showerna i West End. Vad sägs om att avsluta dagen på The Rainforest Cafe med «nästan levande djur i en nästan äkta regnskog»?
Fyra dagar och en attraktion varje dag är ett bra recept för en stressfri resa till London för barnfamiljer.
Storbritanniens huvudstad är inte en stad man avverkar på en weekend – det behövs flera.

Varför just London:

Det är billigt att resa dit, och stan har ett stort urval möjligheter både för vuxna och barn. London är en av de storstäder som barn absolut kommer att tycka är intressant, spännande och lärorik.

Till mamma och pappa:

Shopping, marknader, London Eye, pubrunda, restauranger, exempelvis kändiskockars som Jamie Olivers restauranger, musikaler, fotboll och British Museum.

Med härliga avslappningsstunder på hotellrummet på eftermiddagen, innan familjen går ut och äter, så blir det en perfekt Londonresa för både stora och små.

Detta 4-stjärniga hotellet passar utmärkt för barnfamilj på semester.
Hotellet ligger nästan granne med London Eye, London Dungeon, London Aquarium och är bara några minuter från Londons populära attraktioner såsom Houses of Parliament och Big Ben.

Studiolägenhet på Park Plaza innehåller en dubbelsäng och en dubbel bäddsoffa.
Upp till två barn under 13 år bor gratis inkl. frukost i en studio med 2 betalande vuxna.

Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris.

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ weekendresa med barn på PARK PLAZA hotell

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

33%

Recent Posts