Weekend resa till London med barn och bo i studiolägenhet

Pris från 2300:- för en studiolägenhet pr dygn

Adress:1 Addington St, Lambeth, London SE1 7RY

Weekend til London med barn. I studiolägenhet bor och äter två barn under 13 år gratis

Nu har vi satt press på våra leverantörer i London vilket har resulterat i sköna specialpriser på Park Plaza hotell.
London har nägra fantastiska äventyrslekplatser, ett barnsligt roligt vetenskapsmuseum, ett stort zoo, konstmuseer med guidningar för barn och ett enormt pariserhjul.
Storbritanniens huvudstad är inte en stad man avverkar på en weekend – det behövs flera. Vi har släpat barnvagn i Londons tunnelbanor, haft trötta och kinkiga småbarn på flyget och hittat underbara smultronställen mitt i centrala London som fått våra små att le i kapp.

London Eye är alltid populär. Undgå köerna och förhandsbeställ biljetterna hos oss. Det bör du även göra med Madame Tussauds.
Det legendariska leksaksmagasinet Harrods, i sju våningar på Regent Street, är ett måste när du reser med barn. Vil du se en Tyrannosaurus Rex i full storlek är det naturhistoriska museet rätt ställe.
Dinosaurierna både rör på sig och vrålar, och det är gratis inträde hit. Ett annat måste på Londonresan med barnen är en musikal.
The Lion King passar alltid, både för vuxna och barn, och är fortfarande en av de mest populära showerna i West End. Vad sägs om att avsluta dagen på The Rainforest Cafe med “nästan levande djur i en nästan äkta regnskog”?
Fyra dagar och en attraktion varje dag är ett bra recept för en stressfri resa till London för barnfamiljer.
Storbritanniens huvudstad är inte en stad man avverkar på en weekend – det behövs flera.

Varför just London:

Det är billigt att resa dit, och stan har ett stort urval möjligheter både för vuxna och barn. London är en av de storstäder som barn absolut kommer att tycka är intressant, spännande och lärorik.

Till mamma och pappa:

Shopping, marknader, London Eye, pubrunda, restauranger, exempelvis kändiskockars som Jamie Olivers restauranger, musikaler, fotboll, British Museum.

Då bör du hinna med att se London Eye, London Zoo, London Aquarium och Big Ben. Med härliga avslappningsstunder på hotellrummet på eftermiddagen, innan familjen går ut och äter, så blir det en perfekt Londonresa för både stora och små. London Eye och London Aquarium ligger tvärs över bron från Big Ben.

Detta 4-stjärniga hotellet passar utmärkt för barnfamilj på semester.
Hotellet ligger nästan granne med London Eye, London Dungeon, London Aquarium och är bara några minuter från Londons populära attraktioner såsom Houses of Parliament och Big Ben.

Studiolägenhet på Park Plaza innehåller en dubbelsäng och en dubbel bäddsoffa.
Upp till två barn under 13 år bor gratis inkl. frukost i en studio med 2 betalande vuxna.

Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris. I prisen ingår också frukost.

SKICKA FORFRÅGAN PARK PLAZA COUNTY HALL HOTELL

Steg 1 av 3

33%
Recent Posts