Weekendresor till London med barn

PRIS FRÅN  1250:- NU FRÅN 1200:- PP INCL FRUKOSTBUFFÉ.  PRISERNA VARIERAR BEROENDE PÅ SÄSONG

Adress: Park Plaza County Hall hotell, 6 Hercules Road, Lambeth, London, SE1 7DP. Se hotellets läge på kartan.

Studiolägenhet där två barn under 12 år bor och äter frukost gratis

Park Plaza County Hall är ett fantastiskt hotell beläget i hjärtat av London, i närheten av flera av stadens främsta sevärdheter och attraktioner. Hotellet erbjuder bekväma och moderna rum, en imponerande rad av faciliteter, och en fantastisk utsikt över floden Themsen och London Eye. Hotellet passar utmärkt för barnfamilj på semester.
Kort promenad från tunnelbanestationen Lambeth North och gångavstånd till Westminster Bridge, Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon och London Aquarium på South Bank i London. Hotellet har en restaurang och ett kafé.
Studiolägenhet på Park Plaza innehåller en dubbelsäng och en dubbel bäddsoffa. Upp till två barn under 12 år bor gratis inkl. frukost i en studio med 2 betalande vuxna.

Om du planerar att resa med barn till London, finns det många saker att tänka på för att göra resan så rolig och smidig som möjligt. För det första, se till att boka en bekväm och familjevänlig logi som Park Plaza County Hall, som erbjuder många bekvämligheter och utrymme för hela familjen.

Det är också viktigt att planera din resa och sevärdheter i förväg för att undvika långa köer och trötta barn. London har många roliga och spännande sevärdheter för barn, såsom London Zoo, Sea Life London Aquarium, Natural History Museum och Madame Tussauds.

London Eye är alltid populär. Undgå köerna och förhandsbeställ biljetterna hos oss. Det bör du även göra med Madame Tussauds.
Det legendariska leksaksmagasinet Hamleys, i sju våningar på Regent Street, är ett måste när du reser med barn. Vil du se en Tyrannosaurus Rex i full storlek är det Natural History Museum rätt ställe. Dinosaurierna både rör på sig och vrålar, och det är gratis inträde hit.

Ett annat måste på Londonresan med barnen är en musikal.
The Lion King passar alltid, både för vuxna och barn, och är fortfarande en av de mest populära showerna i West End. Vad sägs om att avsluta dagen på The Rainforest Cafe med «nästan levande djur i en nästan äkta regnskog»?
Storbritanniens huvudstad är inte en stad man avverkar på en weekend – det behövs flera.

VAD SÄGER KUNDERNA OM PARK PLAZA:

«Här trivdes vi bra. Centrala och nära tunnelbanan. God frukost, bra sängar och bra atmosfär. Mycket bra service. Vi använde inte Spa-anläggningen, så kan inte uttala oss om det. Vi kommer gärna tillbaka!»

4,5

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ weekendresa med barn london

Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83 eller mail: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3