Facebook

Copthorne Tara Hotell. Boende CENTRALT I KENSINGTON London

Pris från 1100:- NU från 950:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong

Adress: Copthorne Tara hotell, Scarsdale Place, Kensington, Kensington and Chelsea, London, W8 5SY. Se hotellets läge på kartan.
The Copthorne Tara London hotell Kensington är ett modernt fyrstjärnigt hotell, bara två minuter från High Street Kensingtons tunnelbanestation. Hotellet är känt för sin gästfrihet och erbjuder välutrustade och bekväma rum med AC, WiFi och badrum med badkar/dusj och toalett. Hotellet har också restaurang, bar, gym och konferenslokaler. Frukost ingår. Hotellet är handikappanpassat. Roomservice. De har också rum som kan rymma en extra säng samt familjerum (dubbelrum och twinrum med anslutande dörrar).

I Kensington-området hittar du också Hyde Park, Royal Albert Hall, Kensington Palace, det välkända köpcentret Westfield och många klassiska muséer, t.ex. Victoria & Albert. På Kensington Palace, på gångavstånd från hotellet, kan man få en guidad rundtur. Kensington Palace är hem för medlemmar av kungafamiljen. För närvarande bor Prince and Princess of Wales (alltså prins William och prinsessan Catherine) i en lägenhet här. Även prinsessan Diana hade en lägenhet här.
För affärsresenärer är Copthorne Tara Hotel en idealisk plats att bo på, medan turister också kan dra nytta av hotellets läge och lättillgänglighet till Londons främsta turistattraktioner. Sammanfattningsvis är Copthorne Tara Hotel ett utmärkt val för din nästa vistelse i London, oavsett om du är där på affärsresa eller på semester.

SÅ SÄGER KUNDERNA OM COPTHORNE TARA LONDON HOTELL

”Vi bodde på det här hotellet med våra två barn (15 och 11) och hade rum med anslutande dörr, och det fungerade väldigt väl. Frukosten var god och personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Det var enkelt att ta sig till T-banestationen så man kan åka runt i London. Kensington Street ligger precis runt hörnet. Vi kommer garanterat tillbaka.”

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ boende Copthorne Tara hotell London

Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83 eller mail: impact@londontown.no