Emirates Stadium

Fotbollsresor & biljetter Arsenal London 2020 – 2021

Senast uppdaterad 26-08-2020 med en pundkurs på SEK 12.90.
Om du har några problem eller frågor, var god kontakta impact(@)londontown.se

Fotbollssäsongen 2020 – 2021 och COVID-19
Det är fortfarande osäkert när dom kommer släppa in publik på de olika arenorna och till att börja med kommer dom endast att släppa in ett begränsat antal supporters.
Trots detta kommer vi som vanligt att kunna erbjuda fina officiella biljetter, men vi väntar fortfarande på priser och detaljer från de enskilda klubbarna.
Under tiden tar vi emot förfrågningar som vanligt och återkommer sedan med svar så snart vi har fått mer information.
Om du ej kan resa på en redan bokad fotbollsresa på grund av COVID-19 eller av andra skäl så erbjuder vi oftast 100% återbetalning av hotell (exakta avbokningsregler står med i offerten). För fotbollsbiljetter får du en kredit som istället kan användas vid ett senare tillfälle. Andra eventuella förluster får täckas av din egna reseförsäkring.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.

Om du vill förlänga din resa till 3 dagar eller mer, skriv det här i Övrigt. Vi rekommenderar vistelser från fredag ​​till måndag när matcher kan flyttas från lördag till söndag kväll.

Paket med hotel och biljett är beräknat för 2 dygn på hotel. Detta kan utökas efter eget önskemål. Boende på President Hotel eller motsvarande standard. Hotellet har restaurang, bar, coffeshop, souvernirbutik och frisör.
Det är gångavstånd till flera restauranger, shopping, pubbar och nöjen. Hotellet, som är ett bra, turistklasshotell ligger i hörnet på Russell Square tunnelbanestation, nära Covent Garden och shoppingatan Oxford Street.
Alla rum har te/kaffe, utöver andra bekvämligheter. Hotellet har en mycket trevlig lounge med bar.

Alla priser är från .. beroende på vilket hotell du innslosjeres på. Extra dygn på hotell från 520:- pp.

100% biljettgaranti – auktoriserad leverantör – egen svensk personal på kontor i London – 24 timmars kundeservice

Prova fotbollsbiljetter till Arsena Club Level seksjon.

Förutom de bästa platserna har du också tillgång till den privata baren / lounge både före och efter matchen, samt under pausen. Under pausen får du gratis drinkar (öl, vin, kaffe, etc.).
Du får också: gratis program, 
rundtur och besök på Arsenal Museum, samt en 5-pund kupong du kan använda i Arsenal butik.
För Club Level-biljetter och / eller middagstilbud, var god notera detta i Övrigt eller kontakta
 impact(@)londontown.se

ARSENAL HISTORIA

Den legendariske fotbollstränaren Herbert Chapman, som har hedrats med en staty utanför Emirates Stadium, insisterade på att tunnelbanestationen Gillespie Road skulle döpas om till Arsenal. Stationens nya namn blev klart 1932.

Statyer av tidigare lagkapten Tony Adams och främste målgöraren Thierry Henry avtäcktes vid Emirates Stadium som en del av klubbens 125-årsjubileum 2011. 2014 avtäckte man dessutom en bronsstaty av Denis Bergkamp på samma ställe.
Arsenals manager, Arsene Wenger, är den manager som har haft jobbet längst, sedan han tog över 1996. Han började på sin 17:e säsong 2013–14. George Allison höll det förra rekordet, efter att ha varit manager för Arsenal i 13 år från 1934.
Forwarden Ian Wright kostade Arsenal en summa som en gång var klubbrekord då han köptes för 2,5 miljoner pund från Crystal Palace 1991.
Han blev klubbens främsta målgörare, innan hans rekord på 185 mål slogs av Thierry Henry. Fransmannen Thierry Henry röstades fram av supportrarna som lagets bästa spelare någonsin, före nederländske Dennis Bergkamp och Tony Adams från England.

Fotbollsresor:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester UnitedTottenhamWatfordWest Ham

INNEHOLDET  I VÅRA ARSENAL FOTBOLLSRESOR

Paket med hotel och biljett är beräknat för 2 dygn på hotel. Detta kan utökas efter eget önskemål. Du bor på President hotell. Hotellet har restaurang, bar, coffeshop, souvernirbutik och frisör.
Det är gångavstånd till flera restauranger, shopping, pubbar och nöjen. Hotellet, som är ett bra, turistklasshotell ligger i hörnet på Russell Square tunnelbanestation, nära Covent Garden och shoppingatan Oxford Street.
Alla rum har te/kaffe, utöver andra bekvämligheter. Hotellet har en mycket trevlig lounge med bar.