Fotbollsresor & biljetter Paris Saint German matcher 2023 – 2024

MATCH
DATUM
BILJETT+2 DYGN
00-00-0000
00000
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –
Paris SG –

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA PARIS SG matcher

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 15-06-2023.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.
Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet.
Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Paris. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Champs Elysées. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er fotbollsresa så smidig som möjligt.

Vi har biljetter på de flesta sektioner på arenan. Fråga oss gärna vilken sektion, rad och plats ni kommer att sitta på . Det är en service som vi anser att alla resenärer borde ha rätt att få veta innan fotbollsresan.
Parc de Princes är en modern arena med kapacitet på 48 028 åskådare, ofta är det fullsatt och stämningen på arenan håller högsta klass.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Paris SG fakta

Paris Saint-Germain, även känt som PSG, är en professionell fotbollsklubb i Paris, Frankrike. Klubben grundades 1970 efter en sammanslagning av två mindre klubbar, Paris FC och Stade Saint-Germain.

Under de första åren av sin existens hade PSG relativt lite framgång på den nationella och internationella scenen. Men under 1990-talet började klubben att blomstra under ledning av tränaren Artur Jorge och spelare som George Weah och David Ginola.

Den första stora titeln för PSG kom 1992 när klubben vann den franska cupen. Året efter, 1993, vann klubben Ligue 1 för första gången i sin historia. PSG fortsatte att dominera fransk fotboll under 1990-talet och vann flera titlar, inklusive Ligue 1 1994 och 1996 samt Coupe de la Ligue 1995 och 1998.

Under 2000-talet hade PSG mer blandade resultat och upplevde en period av nedgång. Men klubben började återigen att vinna titlar under 2010-talet. Under ledning av tränaren Laurent Blanc vann klubben Ligue 1 fyra år i rad mellan 2013 och 2016.

Men den verkliga vändpunkten för PSG kom 2011 när klubben köptes av Qatar Sports Investments (QSI), som är en del av Qatars regering. Med QSI:s stora finansiella resurser började PSG att köpa en rad toppspelare, inklusive Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva och Edinson Cavani. PSG:s nya ägare satsade också stort på att utveckla klubbens varumärke och internationalisera klubben.

Under de senaste åren har PSG varit en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i världen. Klubben har vunnit sex av de senaste sju Ligue 1-titlarna, samt flera andra titlar, inklusive Coupe de France och Coupe de la Ligue. PSG har också nått finalen i UEFA Champions League två gånger, 2019-2020 och 2020-2021, men har ännu inte lyckats vinna turneringen.

PSG:s framgångar har gjort klubben till en av de mest populära fotbollsklubbarna i världen och har ökat dess försäljning och varumärkesvärde. Klubben har också lockat till sig några av världens största stjärnor, inklusive Neymar och Kylian Mbappé.

Sammanfattningsvis har PSG utvecklats från en relativt obetydlig klubb till en av världens mest framgångsrika fotbollsklubbar, tack vare god ledning och stora investeringar från dess ägare.

Fotbollsresor:

ArsenalChelseaCrystal PalaceFulhamLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenhamLeedsBarcelonaHertha BerlinParis SG