Facebook

Liverpool matcher – Fotbollsresor och biljetter 2024

MATCH
DATUM
BILJETT+2DYGN
Liverpool – Chelsea 31-01-2024 8245
Liverpool – Burnley 10-02-2024 8335
Liverpool – Luton 21-02-2024 6495
Liverpool – Manchester City 09-03-2024 21995
Liverpool – Brighton 30-03-2024 SOLD OUT
Liverpool – Sheffield U 03-04-2024 14995
Liverpool – Crystal Palace 13-04-2024 15495
Liverpool – Tottenham 04-05-2024 24995
Liverpool – Wolves 19-05-2024 48995

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA LIVERPOOL matcher

Observera att detta för närvarande endast är en förfrågan, inget bindande bokning.

Det angivna priset är för en paketresa med matchbiljett och hotell i 2 nätter inklusive frukost i delat tvåbäddsrum. Tillägg för enkelrum. Vi kan även erbjuda en komplett paketresa med flyg.
Biljett på Brodies Sports Bar och två nätter på på Britannia Liverpool hotell.

Matchdatum: Observera att det slutliga matchdatumet kan ändras fram till 14 dagar före avspark. För helgmatcher rekommenderar vi därför att ni bokar vistelsen från fredag till måndag. Matcher flyttas ofta från lördag till söndag och vice versa. Sista matchen på söndag kan sluta så sent att du inte hinner med sista flyget hem. Anledningen till detta är ofta att man vill sända två matcher på lördag och två på söndag på TV.

Biljetter Liverpool: E-biljetter skickas till dig via e-post 2-5 dagar före matchdatum. Skriv ut och skanna vid ingången. För att säkerställa tillgång till biljetter samarbetar vi med auktoriserade leverantörer.

Fotbollspaket: Alla priser är från … och inkluderar biljett och två nätter på hotell. Vi kan även erbjuda en komplett fotbollspaket med flyg. Det slutliga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss och att du bokar inom den tidsfrist som anges i erbjudandet. Våra priser är baserade på gällande valutakurser. Vid köp av paketresa omfattas du av leverantörens resegaranti. En paketresa består av minst två researrangemang som köps av resenären för samma resa. Inkvartering tillsammans med vilken annan turisttjänst som helst utgör en paketresa.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Vad kostar fotbollsresa till Liverpool matcher på Anfield

Priset på en fotbollsresa till Liverpool FC på Anfield kan variera beroende på flera faktorer, inklusive vilken match du vill se, din önskade nivå av boende och transportalternativ. Boendekostnader i Liverpool varierar också beroende på standard och plats på hotellet. Londontown erbjuder skräddarsydda paket som inkluderar biljetter till matchen, boende på olika hotell i närheten av Anfield och transport till och från arenan. Dessa paket kan anpassas efter dina preferenser och budget.

För att få exakta priser och boka din fotbollsresa till Liverpool FC kontakta Londontown, en pålitlig researrangör som specialiserar sig på fotbollsresor. De kan ge dig aktuell information om tillgängliga biljetter, boendealternativ och transportmöjligheter, vilket gör din fotbollsresa till Anfield till en minnesvärd och bekväm upplevelse. Oavsett om du är en hängiven Liverpool-fan eller bara vill uppleva atmosfären på Anfield, kan Londontown hjälpa dig att förverkliga din dröm om att se ditt favoritlag spela live

FAKTA OM LIVERPOOL

15 fakta om Liverpool FC

 1. Liverpool Football Club grundades 1892 och är en av Englands mest framstående fotbollsklubbar.
 2. Klubben är baserad i staden Liverpool och spelar sina hemmamatcher på Anfield Stadium.
 3. Liverpool har en imponerande meritlista, inklusive 19 Premier League-titlar och 6 Champions League-titlar.
 4. Klubbens smeknamn är «The Reds» på grund av sina traditionella röda färger.
 5. Anfield är känt för sin unika atmosfär och den berömda «You’ll Never Walk Alone»-sången som sjungs av supportrarna.
 6. Under 1970-talet och 1980-talet upplevde Liverpool en period av dominans både i England och internationellt.
 7. Klubben har haft några av de mest ikoniska spelarna genom tiderna, inklusive Kenny Dalglish, Steven Gerrard och Ian Rush.
 8. Liverpool har en stark rivalitet med Everton FC, en annan fotbollsklubb från Liverpool, och deras möten är kända som Merseyside-derbyn.
 9. Supportrarna, kända som «The Kop,» är kända för sin passion och lojalitet gentemot klubben.
 10. Klubbens manager Bill Shankly anses vara en legendarisk figur som spelade en avgörande roll i att forma klubbens moderna identitet.
 11. Liverpool är känd för sin betoning på ungdomsutveckling och har fostrat talangfulla spelare genom sin akademi.
 12. År 1989 drabbades klubben av tragedin på Hillsborough Stadium, där 96 supportrar förlorade livet i en tragisk olycka.
 13. Under senare år har Liverpool återigen blivit en stark kraft i engelsk fotboll under ledning av manager Jürgen Klopp.
 14. Klubben är engagerad i olika välgörenhets- och samhällsprojekt för att stödja lokalsamhället.
 15. Liverpool FC har en global fanbase och är en av de mest populära och framstående fotbollsklubbarna i världen.

10 kuriositeter om Liverpool

 1. Ursprunget till klubbens smeknamn «The Reds» kommer från klubbens traditionella röda matchtröjor och är en symbol för dess passion och kraft.
 2. Liverpool har en unik tradition med att spelarna klappa på en skylt med texten «This Is Anfield» när de går ut på planen, vilket symboliserar klubbens stolthet och historia.
 3. Klubbens signaturhymn «You’ll Never Walk Alone» intonas högljutt av supportrarna före varje match och är en hjärtlig tradition som skapar en gripande atmosfär på Anfield.
 4. Liverpool FC har en legendarisk fotbollskulturgrupp vid namn «The Kop,» som ursprungligen fick sitt namn från en kulle på Anfield Stadium.
 5. Under säsongen 1965-1966 vann Liverpool ligatiteln samtidigt som de nådde finalen i FA-cupen och UEFA-cupen, vilket gjorde dem till den första engelska klubben att göra «treble».
 6. Klubben har en ovanlig och stark koppling till skotsk fotboll, med många framstående skotska spelare och tränare som har haft inflytande på dess framgångar.
 7. Liverpool spelade en viktig roll i att popularisera fotbollen i Japan, särskilt genom den legendariska spelaren och manageren Kenny Dalglish.
 8. Den ikoniska Liver Bird-symbolen, som pryder klubbens emblem, är en historisk symbol för staden Liverpool och dess sjöfartstradition.
 9. Under den framgångsrika perioden på 1970- och 1980-talet, där de vann många titlar, hade laget en berömd sång vid namn «We Can Do It».
 10. Klubben delar en speciell koppling till Beatles, ett av världens mest ikoniska rockband, eftersom båda har rötter i Liverpool och har haft ett ömsesidigt inflytande på stadens kultur och världsrykte.

Liverpool FC är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i England och har en rik och varierad historia. Klubben grundades år 1892 och har sedan dess blivit en av de mest ikoniska klubbarna i engelsk fotboll. Här är en översikt över Liverpools historia från starten fram till idag.

Tidiga år Liverpool FC grundades år 1892 efter att tidigare klubbar i staden, Everton och St. Domingo FC, hade blivit oense om hur klubben skulle drivas. Under de första åren kämpade Liverpool FC för att etablera sig och det skulle dröja till 1901 innan klubben nådde högsta divisionen.

Under de tidiga åren hade Liverpool FC flera framgångsrika spelare, inklusive Elisha Scott, som var målvakt i klubben i över 20 år, och Billy Liddell, som var en av klubbens främsta målskyttar.

Gyllene eran Liverpools mest framgångsrika period var under 1970-talet och 1980-talet. Under dessa år vann klubben flera titlar, inklusive 11 ligamästerskap, 4 europacupsegrar och 2 FA-cupsegrar.

Under denna tid hade Liverpool FC flera legendariska spelare som Kenny Dalglish, Ian Rush, Graeme Souness och Alan Hansen. Klubben hade också en legendarisk tränare i form av Bob Paisley, som ledde klubben till många av dess mest framgångsrika säsonger.

Senare år och återkomst Efter den gyllene eran hade Liverpool FC en period av nedgång under 1990-talet och början av 2000-talet. Klubben kämpade för att återupprätta sig och hade flera säsonger där de misslyckades med att nå upp till sina tidigare framgångar.

Men under de senaste åren har Liverpool FC återkommit som en av de ledande klubbarna i engelsk fotboll. Under tränaren Jürgen Klopp har klubben vunnit flera titlar, inklusive ligamästerskapet 2019-2020, europacupen 2018-2019 och klubblags-VM 2019.

Liverpool FC har också en spännande trupp med spelare som Mohamed Salah, Sadio Mané och Virgil van Dijk, som alla har varit en viktig del av klubbens framgångar.

Fansen Liverpool FC har en passionerad fanskara som har följt klubben genom alla tider. Klubben har en speciell relation med fansen och har alltid varit stolt över sitt samhällsengagemang.

Klubben har också en av de mest ikoniska sångerna i fotbollsvärlden, «You’ll Never Walk Alone», som sjungs av fansen före varje hemmamatch.

Sammanfattningsvis har Liverpool FC haft en lång och framgångsrik historia, med flera legendariska spelare och tränare som har bidragit till klubbens framgångar.

10 sevärdheter i Liverpool

 1. The Beatles Story: Ett interaktivt museum som berättar historien om det legendariska bandet The Beatles och deras inflytande på musikhistorien.
 2. Albert Dock: Ett historiskt hamnområde med museer, konstgallerier, butiker och restauranger längs kajen.
 3. Anfield Stadium: Hemmaplan för Liverpool FC, en av världens mest kända fotbollsarenor. Du kan också ta en guidad rundtur.
 4. The Cavern Club: En ikonisk musikscen där The Beatles hade sina första framträdanden. Här kan du njuta av live musik och en nostalgisk atmosfär.
 5. Liverpool One: Ett stort köpcentrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållning.
 6. Liver Building: En imponerande byggnad med sina berömda Liver Birds och en viktig symbol för staden.
 7. Tate Liverpool: Ett konstgalleri som visar modern och samtida konst från hela världen.
 8. Walker Art Gallery: Ett konstmuseum med en omfattande samling av konstverk, inklusive målningar, skulpturer och dekorativa konstverk.
 9. World Museum Liverpool: Ett mångsidigt museum med samlingar som spänner över naturhistoria, kulturhistoria och vetenskap.
 10. Pier Head: Ett vackert område vid floden Mersey där du kan njuta av utsikten över vattnet och de imponerande byggnaderna, inklusive Liver Building.

Fotbollsresor Premier League matcher:
Arsenal matcherChelsea matcherCrystal Palace matcherFulham matcherLiverpool matcherMan City matcherMan United matcherTottenham matcherLeeds matcherBarcelona matcherHertha BerlinParis SG

Fotballturer og fotballreiser Liverpool kamper i Premier League i England