Fotbollsresor och fotbollsbiljetter Liverpool matcher 2023 – 2024

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA LIVERPOOL matcher

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 15-06-2023
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.

När så är möjligt levererar vi e-biljetter per e-post före avresan. Vanliga pappersbiljetter levereras i stället till hotellet och kan hämtas i receptionen.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet. Våra priser utgår från gällande valutakurser.

Många föredrar att bo i London och åka fram och tillbaka till Liverpool på själva matchdagen. Det är enkelt, man tar bara tåg från Eustons station. Härifrån går det tåg 3 gånger i timmen, och resan tar ca 2 timmar. Vi kan också ordna ett paket där ni bor både i London och i Liverpool. Åk upp till Liverpool på matchdagen, övernatta där, och åk tillbaka till London igen dagen efter.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

FAKTA OM LIVERPOOL

Liverpool FC är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i England och har en rik och varierad historia. Klubben grundades år 1892 och har sedan dess blivit en av de mest ikoniska klubbarna i engelsk fotboll. Här är en översikt över Liverpools historia från starten fram till idag.

Tidiga år Liverpool FC grundades år 1892 efter att tidigare klubbar i staden, Everton och St. Domingo FC, hade blivit oense om hur klubben skulle drivas. Under de första åren kämpade Liverpool FC för att etablera sig och det skulle dröja till 1901 innan klubben nådde högsta divisionen.

Under de tidiga åren hade Liverpool FC flera framgångsrika spelare, inklusive Elisha Scott, som var målvakt i klubben i över 20 år, och Billy Liddell, som var en av klubbens främsta målskyttar.

Gyllene eran Liverpools mest framgångsrika period var under 1970-talet och 1980-talet. Under dessa år vann klubben flera titlar, inklusive 11 ligamästerskap, 4 europacupsegrar och 2 FA-cupsegrar.

Under denna tid hade Liverpool FC flera legendariska spelare som Kenny Dalglish, Ian Rush, Graeme Souness och Alan Hansen. Klubben hade också en legendarisk tränare i form av Bob Paisley, som ledde klubben till många av dess mest framgångsrika säsonger.

Senare år och återkomst Efter den gyllene eran hade Liverpool FC en period av nedgång under 1990-talet och början av 2000-talet. Klubben kämpade för att återupprätta sig och hade flera säsonger där de misslyckades med att nå upp till sina tidigare framgångar.

Men under de senaste åren har Liverpool FC återkommit som en av de ledande klubbarna i engelsk fotboll. Under tränaren Jürgen Klopp har klubben vunnit flera titlar, inklusive ligamästerskapet 2019-2020, europacupen 2018-2019 och klubblags-VM 2019.

Liverpool FC har också en spännande trupp med spelare som Mohamed Salah, Sadio Mané och Virgil van Dijk, som alla har varit en viktig del av klubbens framgångar.

Fansen Liverpool FC har en passionerad fanskara som har följt klubben genom alla tider. Klubben har en speciell relation med fansen och har alltid varit stolt över sitt samhällsengagemang.

Klubben har också en av de mest ikoniska sångerna i fotbollsvärlden, «You’ll Never Walk Alone», som sjungs av fansen före varje hemmamatch.

Sammanfattningsvis har Liverpool FC haft en lång och framgångsrik historia, med flera legendariska spelare och tränare som har bidragit till klubbens framgångar.

Fotbollsresor:

ArsenalChelseaCrystal PalaceFulhamLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenhamLeedsBarcelonaHertha BerlinParis SG