Romantisk weekend London

Pris från 1100:- NU från 850:- pp incl frukost. PRISERNA VARIERAR EFTER SÄSONG

Adress: St Katharine’s Way London E1W 1LD. Se hotellets läge på kartan.

Klappar ditt hjärta för någon speciell?

Skulle du vilja visa det? Kanske lever du i ett långt och lyckligt förhållande, och vill överraska din älskling. Vad kan vara bättre än att åka i väg på en romantisk weekend till London.

London – Take it easy!

Tänk dig att lägga dig trött och nöjd på kvällen och veta att du slipper vakna till larmet av väckarklockan morgonen därpå. Du kan trött vända dig om i sängen och sedan sova vidare så länge du vill. När du bestämmer dig för att kliva upp har du en ny spännande dag i London framför dig, långt borta från varadagens slit och släp.

Hotellet Tower A Gouman ligger mellan Thames och St Katherines Dock, precis invid floden och Tower Bridge. Ett idealiskt och trevligt läge. I prisen ingår också frukost.
Hotellet har egen restaurang med uteservering, precis invid Thames stränder, en trevlig bar och gym.
Det finns gratis wifi på hela hoteller.
I hotellbaren har du utsikt över Tower Bridge och The Shard. Tio minuters promenad från tunnelbanestationen Tower Hill. Alla rum har vattenkokare, te och kaffe, plattskärms-TV med Free View, AC, värdeförvaring och byxpress.

Detta är ett mycket bra alternativ för dig som vill njuta av en romantisk weekend i London, eller dig som uppskattar en trevlig utsikt och en restaurang med de trevligaste rätterna.

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ  TOWER A GOUMAN  HOTELL

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

33%

Recent Posts