Facebook

Fotbollsresor Crystal Palace matcher 2024 – 2025

MATCH
DATUM
BILJETT+2DYGN
Crystal Palace – West Ham 24-08-2024 4195
Crystal Palace – Leicester 14-09-2024 3795
Crystal Palace – Manchester United 21-09-2024 5395
Crystal Palace – Liverpool 05-10-2024 5695
Crystal Palace – Tottenham 26-10-2024 5195
Crystal Palace – Fulham 09-11-2024 3895
Crystal Palace – Newcastle 30-11-2024 4295
Crystal Palace – Manchester City 07-12-2024 5795
Crystal Palace – Arsenal 21-12-2024 5295
Crystal Palace – Southampton 29-12-2024 3595
Crystal Palace – Chelsea 04-01-2025 4295
Crystal Palace – Brentford 25-01-2025 3995
Crystal Palace – Everton 15-02-2025 3895
Crystal Palace – Aston Villa 25-02-2025 3795
Crystal Palace – Ipswich 08-03-2025 3295
Crystal Palace – Brighton 05-04-2025 4495
Crystal Palace – Bournmouth 19-04-2025 4195
Crystal Palace – Nottingham F 03-05-2025 4495
Crystal Palace – Wolverhampton 18-05-2025 4295

SKICKA FÖRFRÅGAN CRYSTAL PALACE matcher

Observera att detta för närvarande endast är en förfrågan, inget bindande bokning.

Det angivna priset är för en paketresa med matchbiljett och hotell i 2 nätter inklusive frukost i delat tvåbäddsrum. Tillägg för enkelrum. Något billigare vid tredelat eller fyrbäddsrum. Vi kan även erbjuda en komplett paketresa med flyg.
Biljetter på Arthur Wait och två nätter på Royal National hotell.

Matchdatum: Observera att det slutliga matchdatumet kan ändras fram till 14 dagar före avspark. För helgmatcher rekommenderar vi därför att ni bokar vistelsen från fredag till måndag. Matcher flyttas ofta från lördag till söndag och vice versa. Sista matchen på söndag kan sluta så sent att du inte hinner med sista flyget hem. Anledningen till detta är ofta att man vill sända två matcher på lördag och två på söndag på TV.

Biljetter Crystal Palace: E-biljetter skickas till dig via e-post 2-5 dagar före matchdatum. Skriv ut och skanna vid ingången. För att säkerställa tillgång till biljetter samarbetar vi med auktoriserade leverantörer.

Fotbollspaket: Alla priser är från … och inkluderar biljett och två nätter på hotell. Vi kan även erbjuda en komplett paketresa med flyg. Det slutliga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss och att du bokar inom den tidsfrist som anges i erbjudandet. Våra priser är baserade på gällande valutakurser. Vid köp av paketresa omfattas du av leverantörens resegaranti. En paketresa består av minst två researrangemang som köps av resenären för samma resa. Inkvartering tillsammans med vilken annan turisttjänst som helst utgör en paketresa.

Vi föredrar främst Royal National eller motsvarande standard på hotell vid fotbollsmatcher i London. Detta är ett 3-stjärnigt hotell med enkel-, dubbel-, tvåbädds- och fyrbäddsrum av bra standard och renlighet. Inkluderar engelsk frukost och Wi-Fi. Hotellet ligger endast 500 meter från Russel Square tunnelbanestation, som har direktförbindelse till Heathrow flygplats via Piccadilly Line.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

FAKTA OM CRYSTAL PALACE

VAD KOSTAR EN CRYSTAL PALACE match

Priset på en fotbollsresa till Crystal Palace match i London kan variera beroende på flera faktorer, inklusive vilken match du vill se, vilken typ av biljett du föredrar och din önskade nivå av boende och transport. Biljettpriserna för Crystal Palace-matcher varierar vanligtvis från cirka £100 till £250 eller mer, beroende på motståndet och vilken del av arenan du vill sitta på. Om du inkluderar boende, resor och andra utgifter kan totalkostnaden variera beroende på din budget och preferenser. För att få exakta priser och boka en fotbollsresa till Crystal Palace är det bäst att kontakta Londontown för aktuell information

15 fakta om Crystal Palace

 1. Grundat i Sydost-London: Crystal Palace Football Club grundades 1905 och har sin bas i stadsdelen Selhurst i sydöstra London.
 2. Hemmaarena: Klubbens hemmaarena är Selhurst Park, en ikonisk fotbollsstadion som har varit hem för Crystal Palace i över 100 år.
 3. Smeknamn: Lagets smeknamn är «The Eagles» (Örnarna), som återspeglar klubbens styrka och skicklighet på planen.
 4. Historiska framgångar: Crystal Palace har bland annat nått final i FA-cupen två gånger, 1990 och 2016.
 5. Engelska divisionen: Klubben har tillhört alla fyra divisionerna i engelsk fotboll och har spelat i Premier League vid flera tillfällen.
 6. Alan Pardew: Före detta spelaren och tränaren Alan Pardew hade en framstående roll som manager för klubben under flera år.
 7. Wilfried Zaha: Den begåvade ivorianska anfallsspelaren Wilfried Zaha har varit en nyckelspelare för Crystal Palace och har fångat uppmärksamheten hos fotbollsfans över hela världen.
 8. Klubbmaskot: Klubbens maskot heter «Kayla the Eagle» och flyger runt på Selhurst Park före matcherna.
 9. Högsta Hemmapubliken: Den högsta publiken som har besökt en Crystal Palace-match på Selhurst Park var över 51 000 åskådare.
 10. Lokala rivaler: Crystal Palace har en rivalitet med andra Londonklubbar som Chelsea och Charlton Athletic.
 11. Klubbmärket: Klubbens emblem har en örn och en fotboll, med klubbnamnet och grundningsåret tydligt markerade.
 12. Kända supportrar: Många kändisar och personligheter är engagerade Crystal Palace-supportrar, inklusive skådespelaren Mark Wahlberg.
 13. Fansång: Klubbens fans sjunger ofta sången «Glad All Over» av The Dave Clark Five på matcherna.
 14. Akademi: Crystal Palace har en framstående ungdomsakademi som har producerat talangfulla spelare genom åren.
 15. Community Engagement: Klubben är engagerad i sitt lokalsamhälle genom olika initiativ och projekt för att främja fotboll och välgörenhet.

10 kuriositeter om Crystal Palace

 1. Ursprung från Kristallpalatset: Klubbnamnet «Crystal Palace» härstammar från den berömda byggnaden «The Crystal Palace,» som ursprungligen var en gigantisk glasbyggnad som innehöll Världsutställningen i London 1851.
 2. Föreningens Äldsta Mål: Crystal Palaces äldsta dokumenterade mål kom från Tom Bromilow i en match mot Swindon Town 1921.
 3. Rapid Recruitment: Klubben rekryterade den allra första svarta spelaren i högsta divisionen i engelsk fotboll, nämligen Roy Howell år 1930.
 4. Ovanlig Hemmaarena: Under andra världskriget användes Selhurst Park, Crystal Palaces hemmaarena, som en plats för att odla grönsaker i «Dig for Victory» -kampanjen.
 5. Ett hjärta i klubbmärket: Klubbmärket har en stiliserad bild av Crystal Palace-huvudbyggnaden samt en röd hjärtformad symbol i bakgrunden.
 6. Londonderby: Crystal Palace har en rivalitet med Charlton Athletic och deras matcher kallas ofta för «South London derbies.»
 7. Rekordseger: Klubbens största seger i Premier League kom 1992 när de besegrade Liverpool med 4-1.
 8. Äldsta lagfoto: Det äldsta kända lagfotot på Crystal Palace dateras till 1901, och spelarna poserar stolt med skarpa kläder och traditionella hattar.
 9. Spel i nästan varje division: Klubben har spelat i alla divisioner i engelsk fotboll under sin historia, inklusive Third Division South och Fourth Division.
 10. Populär matchdagssång: En av de mest kända sångerna bland Crystal Palace-fans är «Glad All Over» av The Dave Clark Five, som ofta spelas på hemmamatcherna.

Crystal Palace Football Club: En resa genom tid och framgångar

Crystal Palace Football Club, en av Englands äldsta och mest anrika fotbollsklubbar, har en historia som sträcker sig över mer än ett århundrade. Klubbens resa har varit fylld av både triumfer och utmaningar, och dess betydelse sträcker sig långt bortom fotbollsplanen.

Klubbens ursprungliga namn «Crystal Palace» härrör från den berömda glasbyggnaden som en gång stod som en symbol för staden London. Klubben grundades 1905 av sydost-londonare som delade en passion för fotboll. Snart efter grundandet gick klubben med i The Football League och började sin resa genom de brittiska fotbollsturneringarna.

Under de tidiga åren genomgick Crystal Palace flera omorganisationer och förändringar i liganivåer. Klubben kände först på framgång med seger i Division Three South 1920, följt av flera framstående prestationer under 1970-talet, då de nådde semifinal i FA-cupen och konkurrerade på den övre halvan av den engelska ligan under manager Malcolm Allison.

En särskilt minnesvärd period för Crystal Palace kom under 1980-talet. Klubben gick igenom en snabb stigning i divisionerna under tränare Steve Coppell och nådde höjdpunkter som att nå finalen i FA-cupen 1990. Matchen, som spelades på Wembley Stadium, blev en ikonisk händelse i klubbens historia, trots förlusten mot Manchester United.

Crystal Palace nådde sedan finalen i FA-cupen igen 2016, och trots en tappande insats mot Manchester United, kunde klubben glädja sig över att ha nått en av de mest prestigefyllda stunderna i engelsk fotboll.

Under sin historia har klubben sett framstående spelare lysa på planen. Legendariska namn som Ian Wright, Mark Bright och Jim Cannon har varit synonymt med Crystal Palace och har lämnat en outplånlig påverkan på klubbens historia.

En annan aspekt som har definierat Crystal Palace är dess hemmaarena, Selhurst Park. Arenan har varit en plats för passionerade supportrar och spännande matcher. Dess unika atmosfär och speciella plats i hjärtat av Crystal Palace-fansen har gjort den till en av de mest ikoniska arenorna i engelsk fotboll.

Klubbens moderna era har sett framstående manager som Alan Pardew och Roy Hodgson leda laget till nya höjder. Crystal Palace har fortsatt att konkurrera i Premier League och strävar alltid efter att förbättra sin ställning i den engelska fotbollspyramiden.

Utöver sina prestationer på planen är Crystal Palace också engagerade i sitt samhälle. Klubbens akademi har fostrat flera talangfulla unga spelare som har gått vidare till att representera både klubben och landslaget.

Klubbens emblem, med en stolt örn som stiger över en fotboll, representerar inte bara dess styrka och ambition, utan också dess nära koppling till sitt ursprung. Crystal Palace Football Club har genom åren förkroppsligat en anda av beslutsamhet och hängivenhet till spelet, och dess framgångar har blivit en del av fotbollens rika historia.

Som en klubb med djupa rötter och en stark kärna av lojala supportrar har Crystal Palace Football Club fortsatt att forma sin framtid. Dess resa har varit en av passion, utmaningar och triumfer, och dess plats i fotbollens värld är cementerad som en viktig och beundransvärd aktör.

Fotbollsresor Premier League matcher:
Arsenal matcherChelsea matcherCrystal Palace matcherFulham matcherLiverpool matcherMan City matcherMan United matcherTottenham matcherLeeds matcherBarcelona matcherHertha BerlinParis SG

Spelschema:
Spelschema Arsenal matcher, Spelschema Chelsea matcher, Spelschema Crystal Palace matcher, Spelschema Liverpool matcher, Spelschema Manchester City matcher, Spelschema Manchester United matcher, Spelschema Tottenham matcher, spelschema Barcelona matcher.

Fotballturer og fotballreiser Crystal Palace kamper i Premier League England