klassresa utomlands till London

Pris på forfrågan

Adress: Royal National hotell, 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets läge på kartan.
Man kan åka på skolresa till London hela året.
Vi på Londontown bokar inkvartering, sightseeing och studiebesök. I Englands huvudstad är möjligheterna till utflykter och studiebesök nästan oändliga.
Snabbt och lätt förflyttar man sig med tunnelbanan till de olika sevärdheterna.
På Oxford Street gäller regeln ”shop till you drop”, och här finner du det mesta. Om klassen hellre vill besöka en marknad kan vi rekommendera Covent Garden med jonglörer och gycklare. Det finns många museer bl.a. Victoria & Albert Museum, The Tower of London och Madame Tussaud’s är populära på klassresan. Vaktbytet vid Buckingham Palace lockar också till sig många besökare.

Rummen på Royal National hotell

Alla rum har satellit-TV, radio och te -/ kaffefaciliteter.  Engelsk frukost inkluderad.
Enkel, dubbel/twinrum, trippelrum och familjerumFamiljerum för två vuxna och två barn upp till 16 år. Det finns även rum som är anpassade till handikappade.
Hotell Royal National är det största hotellet i centrala London, och inom gångavstånd från Oxford Street, Covent Garden, British Museum och Camden Market. Perfekt läge vid tunnelbanan och Russel Square station. Om du anländer på Heathrow Airport, så kan du ta Picadilly Line hela vägen till Russel Square där hotellet ligger. Bara 15 minuter med tunnelbanan från hotellet, så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen.
Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva stan och vill lägga pengarna på annat än boende, är det perfekt!

VAD SÄGER KUNDERNA OM ROYAL NATIONAL HOTELL:

«Min son och jag bodde på Royal National i tre dagar. Hade läst om hotellet innan avresa och var väldigt skeptisk. Blev positivt överraskad av ett stort rum och bra städning. Royal National är inget lyxhotell, men med det priset fanns det inget att säga om det.»

3,0

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ SKOLERESA till london

Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83 eller mail: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3