Facebook

ABBA Voyage

ABBA Voyage konserter London

BBA Voyage London är en interaktiv konsert och en unik teaterupplevelse som hyllar det legendariska svenska popbandet ABBA. Det är en av de mest efterlängtade evenemangen i London, särskilt bland ABBA-fans från hela världen.

ABBA Voyage London är en 90-minuters upplevelse som består av en interaktiv utställning och en teaterföreställning. Utställningen är en resa genom ABBA:s historia och karriär, med hjälp av virtuella tekniker och hologramteknik. Besökarna kan utforska interaktiva utställningar som visar bilder, kläder och andra minnesvärda föremål från ABBA:s tidigare konserter och inspelningar.

Teaterföreställningen är en unik upplevelse där de fyra medlemmarna av ABBA, Agnetha, Björn, Benny och Anni-Frid, uppträder som hologram. Genom användningen av högkvalitativa 3D-bilder och innovativ teknologi, ger ABBA Voyage besökarna en känsla av att vara med på en riktig ABBA-konsert.

ABBA Voyage London är en populär destination för fans av bandet och är en upplevelse som man inte får missa. Det är en unik möjlighet att uppleva ABBA:s musik och historia på ett helt nytt sätt, och det är en av de mest spännande evenemangen i London just nu.

ABBA Arena. Pudding Mill Lane London E15 2RU
Tube stasjon: Stratford

Biljetter ABBA Voyage  London >