Manchester United fotbollsresor logo

Fotbollsresor & matchbiljetter Manchester United 2020

Senast uppdaterad 20-02-2020 med en pundkurs på SEK 12.90.
Om du har några problem eller frågor, var god kontakta impact(@)londontown.se

Detta är det bara en förfrågan, ingen bindande order.

Om du vill förlänga din resa till 3 dagar eller mer, skriv det här i Övrigt. Vi rekommenderar vistelser från fredag ​​till måndag när matcher kan flyttas från lördag till söndag kväll.

Biljetter på 100 Club/Kit Room – Executive Upper Tier Corner seter. Adgang til lounge før och efter matchen, match program og tea & coffee.
Det finns också alternativ för uppgradering till Museum Suite – Executive Seats i North Stand tier 2 (block N3408). Inkluderar buffé och drycka samt match program. Q & A-session med tidigare Manchester United-spelare.

Bo i London för att se Manchester United hemma: Många föredrar att bo i London och åka tillbaka till Manchester på matchdagen. Det här är väldigt enkelt

100% biljettgaranti – auktoriserad leverantör – egen svensk personal på kontor i London – 24 timmars kundeservice

FAKTA MANCHESTER UNITED 

Klubb: Manchester United
Nickname: The Red Devils
Startade: 1878
Klubbfärger: Red & Black
Adress: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA

Den som har gjort flest mål för United på en säsong är Dennis Violet, som gjorde 32 mål under säsongen 1959–1960. Målgöraren Sir Bobby Charlton spelade även 759 matcher för klubben, det var rekord fram tills att Ryan Giggs slog rekordet. Sir Alex Ferguson var historiens mest framgångsrika manager både i Manchester United och generellt i engelsk fotboll. Summan som Cristiano Ronaldos såldes för till Real Madrid var nytt världsrekord. Inhopparen Ole Gunnar Solskjær gjorde fyra mål på 13 minuter mot Nottingham Forest 1999. Undersökningar har antytt att rivalerna Manchester City har flera supporters i området runt United. Ett vanligt skämt är att många United-supporters bor i andra änden av England, i Surrey.

Fotbollsresor:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester UnitedTottenhamWatfordWest Ham