Facebook

Billigt London weekend för den som älskar att shoppa

Pris från 1100:- NU från 950:- PP INCL FRUKOST. PRISERNA VARIERAR EFTER SÄSONG

Adress: President hotell, 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets läge på kartan.
London är en fantastisk stad för den som älskar att shoppa. Med över 30 000 butiker, inklusive designerkläder till överkomliga priser och charmiga gatuloppmarknader runt om i staden, finns det något för alla smaker. Oavsett om du letar efter kläder, skor, accessoarer eller kosmetika, är London platsen för dig.

En av stadens mest kända shoppingdestinationer är Selfridges på Oxford Street, som erbjuder lyxiga kläder, skor, mat och smink. Här hittar du exklusiva märken som Louis Vuitton, Michael Kors och Chanel, men även mer överkomliga alternativ. Selfridges har även en imponerande matmarknad med många spännande rätter att välja mellan.

En annan klassisk shoppingupplevelse i London är Harrods, som ligger i närheten av Knightsbridge tunnelbanestation. Harrods är en exklusiv butik med mycket spännande interiör, och särskilt under julen är utsmyckningen spektakulär. Här finns också en matmarknad som är väl värd att besöka.

Westfield är två stora köpcentrum som ligger i öst och väst. Båda köpcentrumen har ett brett utbud av butiker i olika prisklasser för både män och kvinnor. Westfield London ligger i närheten av Shepherds Bush och White City tunnelbanestationer, medan Westfield Stratford ligger nära Stratford station. Om du besöker Westfield Stratford kan du även passa på att ta en titt på den olympiska byn som byggdes för de olympiska spelen i London 2012.

Angel Central Shopping är ett annat köpcentrum som ligger nära Angel tunnelbanestation. Det är lite mer avslappnat och ligger nära en spännande utomhusshoppinggata, vilket ger fler möjligheter att upptäcka den här delen av staden. Köpcentret har också en biograf så att du kan bli underhållen även efter att butikerna har stängt.

Marknader:

  • Camden Market – Kläder, smycken, retro, inredning etc.
    Camden High Street Tube: Camden Town
  • Portobello Road Market – Vid trendiga Notting Hill, här finns antikaffärer, små inredningsaffärer, skor, väskor, kläder, second hand, frukt och grönsaker!
    Tube: Notting Hill Gate, Westbourne Park.
  • Brick Lane Market – Nya, unga designkläder, här finns kläder, väskor, böcker och god mat Brick Lane, Sclater St, Cheshire St
    Tube: Bethnal Green, Liverpool St, Shoreditch.

Om du vill ha ett centralt hotell med gångavstånd till både shopping och teatrar i West End, är President Hotel ett bra alternativ. Här finns relativt stora rum med alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive gratis Wi-Fi, kaffe- och tekokare och eget badrum med dusch och/eller badkar. En engelsk frukost ingår också i priset. Hotellet har en mysig lounge och bar som serverar öl, vin, drinkar, kakor, kaffe/te och traditionell engelsk afternoon tea, och det finns underhållning i baren på fredag och lördag kvällar.

VAD SÄGER KUNDERNA OM shopping weekend på PRESIDENT london HOTELL:

“Vi vill bara tacka er för ett fantastiskt förslag och hjälp med hotell i London. Ingen av oss hade förstått vilket fantastisk bra läge hotell President faktisk har – Piccadilly-linjen rakt från dörren från Heathrow – enklare kan det inte bli. Än en gång – tusen tack för bra tips, förslag och hjälp”

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ shopping i London

Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83 eller mail: impact@londontown.no