Billiga och bra hotellrum i London. Centralt och billigt boende

Vill du boka hotellrum centralt i London? Hitta ett hotell som motsvarar dina behov och önskemål och gör din förfrågan. Vi kontaktar dig så fort bokningen är bekräftad. Du kan alltid kontakta oss vid ändringar och avbokningar. Din förfrågan är inte bindande och du kan alltid ändra dig. Boka billiga hotellrum i London genom oss. Vi erbjuder support dygnet runt. Våra svenska medarbetare finns alltid på plats på vårt kontor i London, redo att hjälpa dig.

24 timmars kundservice – Inga dolda avgifter – Mer än 25 år i London – Medlem av norska Kammarkollegiet

President hotell London


Pris från 690:- 510:- pr dygn
Vår absoluta bästsäljare och favorithotell.
Stort och välbevarat mellanklasshotell med flott läge vid Russel Square. Bara 10 min. med tunnelbanan från hotellet så står du mitt på Piccadilly Circus.T a Piccadilly Line tunnelbana hela vägen till/från Heathrow – enklare kan det inte bli.
Handikappanpassat hotell.

Royal National hotell


Pris från 610,- 470,- pr dygn
Vår billigaste hotell i London
Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva sta’n och vill lägga pengarna på annat än boendet är det perfekt! Vårt billigaste alternativ i London. Familjerum för fyra personer. Ett barn gratis och barn nr 2 får 50% rabatt. Direktanslutning till Heathrow.

St Giles hotell London


Pris från 875,- 650,- pr dygn
Ett av de mest centrala hotell i London.
St Giles London hotell är mycket centralt beläget, 50 meter från Oxford Street och på 1 minuts gångväg från tunnelbanestationen Tottenham Court. På hotellet finns restauranger, bar, gym, bastu och en 25 meters simbassäng. Små till medelstora rum.

Park Plaza hotell London


Pris fra 1500,- 990,- pr dygn
Utmärkt för barnfamiljer
Detta 4-stjärniga hotellet passar utmärkt för barnfamilj på semester. Upp till två barn under 13 år bor gratis incl. frukost i en studio med 2 betalande vuxna. Hotellet ligger nästan granne med London Eye, London Dungeon och London Aquarium.

Tower hotell London


Pris från 1165,- 850,- pr dygn
Idealiskt läge invid Tower Bridge.
Idealistisk boende för en romantisk weekend i London. Tower er är en perfekt kombination av charm, komfort och serviceinriktad gästfrihet. Hotellet ligger mellan Thames och St Katherines Dock, precis invid floden och Tower Bridge.

Gloucester hotell London


Pris från 1275,- 750,- pr dygn
Perfekt kombination av charm, komfort och gästfrihet
Det 4-stjärniga hotellet Millennium Gloucester Hotel London ligger i eleganta Kensington, 100 meter från tunnelbanestationen. Stora och modernt inredda rum.

Imperial hotell London


Pris från 730,- 580,- pr dygn
Precis vid Russel Square tunnelbana
Med sitt engagemang för service och fokus på gästfrihet kan du njuta av att bo på Imperial. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Bara 15 min. med tunnelbanan till Piccadilly Circus.

Harry Potter London


Pris från 1920,- pp
Resor till Harry Potters museum i London
Paket med hotell, inträde till Harry Potter värld museet och transport. Vi har redan bokat biljetten för dig!

Romantisk weekend


Pris fra 1165,- 850,- pp
Klappar ditt hjärte för någon speciell
Skulle du vilja visa det? Kanske lever du i ett långt och lyckligt förhållande, och vill överraska din älskling. Vad kan vara bättre än att åka i väg på en romantisk weekend.

Gratis upplevelser


Pris från 610,- 470,- pp incl frukost
Roliga saker at göra i London med barn
Familjerum för 2 vuxna och 2 barn. Med två vuxna bor och äter ett barn gratis. Barn nr 2 får 50% rabatt. Royal National hotell är centralt beläget nära Russell Square tunnelbanestation, British Museum, Covent Garden och Oxford Street. Direkteforbindelse til Heathrow.

Weekend resa med barn


Pris från 2300:- för en lägenhet
Weekend i London med barn
London har nägra fantastiska äventyrslekplatser, ett barnsligt roligt vetenskapsmuseum, ett stort zoo, konstmuseer med guidningar för barn och ett enormt pariserhjul. Det är billigt att resa dit, och stan har ett stort urval möjligheter både för vuxna och barn.

Gruppresor London


Pris från 875,- 650,- pp
Vi skräddarsyr gruppresor in i minsta detalj.
Oavsett om evenemanget är för vänner, medarbetare, kunder eller för leverantörer har det ett oanat värde, och som värd står du inför ett stort ansvar. Därför ska allt fungera in i minsta detalj, och inget får lämnas till slumpen.

Skoleresa till London


Pris från 610,- 470,- pp incl frukost
Vi har över 25 års erfarenhet av skolresor.
Vi hjälper dig att förbeställa olika aktiviteter. Man kan åka på klassresa till London hela året. Vi på Londontown bokar inkvartering, sightseeing och studiebesök. Dessutom får man möjlighet att öva på världens största andraspråk! Hotellet ligger ca 350 meter från Russell Square tunnelbana.

Shoppingweekend London


Pris fra 875,- 650,- pp incl frukost
Mycket centralt beläget, 100 meter från Oxford Street .
Hotellet är ett av de absolut bäst placerade hotellen i London som erbjuder bra boendekostnader utan att ge avkall på hög kvalitet på ditt weekendpaket. 100 meter från Oxford Street och på 1 minuts gångavstånd till tunnelbanestationen Tottenham Court Road.

Planerar du inför en resa till London på en weekend?

Vi kan erbjuda en mängd olika hotell för dig som vill spendera en weekend i London billigt.
När du har installerat dig är det bara att ge dig ut på staden och se vad den har att erbjuda. Musikaler, teater, shopping, museum och nattklubbar, London är rik på upplevelser och nöjen. Oavsett om du åker ensam, tillsammans med familj eller vänner, har vi det perfekta boendet för dig.

London är full av hemligheter, och det tar lång tid att knäcka Londons koder om du inte känner någon som bor där. Känner du dig osäker på vilket hotell du bör boka?
Kontakta oss så kan vi tipsa dig om billiga och bra hotell i London.

Våra svenska medarbetare finns alltid på plats på vårt kontor i London, redo att hjälpa dig dygnet runt. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Från lyxiga hotell till billiga hotellrum i London

På vår hemsida hittar du hotellrum som passar alla smaker. Välj det läge som funkar bäst för dig – vi har London hotell med centralt läge att välja bland. Kanske vill du ha nära till shopping på Oxford Street.
Eller vill du bo nära museerna i fashionabla Kensington?
London är också perfekt oavsett om du är sugen på en mysig lyxweekend för två eller planerar en rolig vecka med familjen eller vännerna. Det är bara att välja och vraka!

Resor för nöjes skull eller resor i arbetet. Det finns många alternativ att välja mellan, både vad gäller prisklass, standard och läge. Du finner bra beskrivningar av flera olika hotell, vilket kanske underlättar ditt val. Vi kan bland annat tipsa om prisvärda President Hotell, ett bra och billigt hotell i London city som har blivit mångas favorithotell.
St Giles Hotell är ett av de mest centrala alternativen vi kan erbjuda, perfekt för dig som vill ha nära till det mesta. För barnfamiljer kan vi tipsa om Park Plaza County Hall Hotell som ligger nära London Eye, Parlament och London Dungeon.

Millennium Gloucester är alternativet för dig som vill unna dig lite lyx utan att betala för mycket. Det ligger i moderna South Kensington.
Lyx och flärd, avkoppling och nöjen, arbete och fritid. Vi kan erbjuda billiga hotell för alla ändamål.Vi undersöker tillgänglighet och återkommer till dig för att bekräfta bokningen. Dina förfrågningar är inte bindande. Du kan också söka efter hotell och göra förfrågningar på vår onlinebookningHär är egna regler för avbokning  på varje hotell.