St Giles hotell centralt på Oxford Street

Pris från 870:- NU från 690:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong.

Adress: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU.Se hotellets läge på kartan.

Mest centrala boende i London, 100 meter från shoppinggatan Oxford Street

St. Giles London hotell är ett av de absolut bäst placerade hotellen i London som erbjuder bra hotellrum utan att ge avkall på kvaliteten.

  • Shoppinghotell No.1 i London
  • Härlig gym, bastu och en 25 meters simbassäng
  • Snabb incheckning

St Giles London hotell är mycket centralt beläget, 100 meter från Oxford Street och på 1 minuts gångväg från tunnelbanestationen Tottenham Court Road. På hotellet finns restauranger, bar, gym, bastu och en 25 meters simbassäng.
På St Giles är du nära till det mesta i centrala London, nöjesutbudet i Soho ligger bara ett stenkast bort och den stora shoppinggatan Oxford Street börjar i princip utanför entrén.

Alla  rummen har bad/dusch och WC samt telefon, te/kaffekokare, hårtork, TV och förvaringsbox.
Små till medelstora rum. Här kan du njuta av en härlig english brealfast varje morgon. Alla kostnader är inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en förfrågan till oss för att få ett prisförslag.

BESTÄLL GRATIS OFFERT PÅ ST GILES HOTELL

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

33%
Recent Posts