Craven Cottage

Fotbollsresor & fotbollsbiljetter Fulham 2022 – 2023

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA FULHAM

Trinn 1 av 3

Senast uppdaterad 06-08-2022.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.
Vi använder President hotel för fotbollsmatcher i London. Detta är ett nyrenoverat 3-stjärnigt hotell med bra standard och renlighet. Engelsk frukost och Wi-Fi ingår. Hotellet ligger bara 200 meter från tunnelbanestationen Russell Square, som har en direkt anslutning till Heathrows flygplats via Piccadilly Line.
Det är gångavstånd till flera restauranger, shopping, pubbar och nöjen. Nära Covent Garden och shoppingatan Oxford Street.
Alla rum har te/kaffe, utöver andra bekvämligheter. Hotellet har en mycket trevlig lounge med bar.

Om du vill förlänga din resa till 3 dagar eller mer, skriv det här i Övrigt. Vi rekommenderar vistelser från fredag ​​till måndag när matcher kan flyttas från lördag till söndag kväll.

Det angivna priset är för ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dagar inklusive frukost i delat dubbelrum. Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trebäddsrum. Du bör dock överväga att stanna från fredag ​​till måndag då helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll, och vice versa. Tillägg för en extra dag från SEK 600 per person. Alla priser är från… och slutpriset blir det erbjudande du får från oss, och som du beställer inom den tidsfrist som anges i erbjudandet. Våra priser är givna baserat på aktuella växelkurser och är nettopriser – inga extra betalningsavgifter.

100% biljettgaranti – auktoriserad leverantör – egen svensk personal på kontor i London – 24 timmars kundeservice

FAKTA OM FULHAM

Hem: Craven Cottage
Nickname: The Cottagers
Kapacitet: 30.000
Klubbfärger: Hvit, rød och svart
Adress: Craven Cottage, Stevenage Rd, London SW6 6HH,
Öppnade: 1889

Fotbollsresor:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester UnitedTottenhamWatfordWest Ham