Fotbollsresor & fotbollsbiljetter Fulham matcher 2022 – 2023

MATCH
DATUM
BILJETT+2 DYGN
08-04-2023
4700
22-04-2023
4750
30-04-2023
7500
06-05-2023
3000
20-05-2023
3000

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA FULHAM matcher

Trinn 1 av 3

Senast uppdaterad 08-11-2022.

Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.
När det är dags för fotbollsmatcher i London bokar vi oftast rum på hotell President.
Det är ett nyrenoverat 3-stjärnigt hotell med främst stora dubbel-/twinrum, rent och med bra standard.  Engelsk frukost och wifi ingår. Hotellet ligger bara 200 meter från tunnelbanestationen Russel Square, som har direktförbindelse med flygplatsen Heathrow på Piccadilly Line.
När så är möjligt levererar vi e-biljetter per e-post före avresan. Vanliga pappersbiljetter levereras i stället till hotellet och kan hämtas i receptionen.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa. Tillägg för extra dygn från 800:- per person.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet. Våra priser utgår från gällande valutakurser och är nettopriser – inga extra betalavgifter.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Priser på fotbollsresor
Våra priser ges utifrån gällande pundkurs. Det slutgiltiga priset är det erbjudande du får av oss, förutsatt att du beställer inom den tidsgräns som anges i erbjudandet. Ditt slutgiltiga pris kommer bara att ha mindre ändringar.
Vi kan också erbjuda uppgraderade biljetter till de flesta lagen i Premier League, både med och utan servering.
Om det skulle uppstå problem under den resa du köpt av oss har vi en kontakt i London tillgänglig dygnet runt, med egen svensktalande personal. Det telefonnumret får du när du gör din slutliga beställning.

100% biljettgaranti – svensk personal på kontor i London – 24 timmars kundeservice

FAKTA OM FULHAM

Hem: Craven Cottage
Nickname: The Cottagers
Kapacitet: 30.000
Klubbfärger: Hvit, rød och svart
Adress: Craven Cottage, Stevenage Rd, London SW6 6HH,
Öppnade: 1889

Fulham FC är en engelsk fotbollsklubb från västra London som grundades 1879. Klubben har en rik historia och har under åren haft en del framgångar och motgångar. Här är en översikt över Fulhams historia från starten fram till idag.

Tidiga år och uppbyggnad av klubben Fulham FC grundades som en cricketklubb i början av 1879 och började spela fotboll året efter. Under de tidiga åren kämpade klubben för att etablera sig i den engelska fotbollsvärlden och spelade mestadels på lokala planer.

Efter flera år av uppbyggnad och förbättringar av spelartruppen lyckades Fulham ta sig upp i högre divisioner och spelade för första gången i högsta divisionen under säsongen 1949-1950.

Upp och ner i divisionerna Under 1950-talet och 1960-talet kämpade Fulham för att hänga med i högsta divisionen, men efter flera säsonger av nedflyttning och uppflyttning mellan högsta divisionen och andradivisionen lyckades klubben till slut etablera sig i högsta divisionen under 2000-talet.

Fulhams mest framgångsrika period var under 2000-talet, där klubben lyckades hålla sig kvar i högsta divisionen under flera säsonger och även kvalificera sig för Europa League. Under säsongen 2009-2010 tog Fulham sig hela vägen till finalen i Europa League, men förlorade mot Atletico Madrid.

Senare år och nedflyttning Efter den lyckosamma perioden under 2000-talet har Fulham kämpat för att hålla sig kvar i högsta divisionen och har haft flera säsonger där klubben har åkt ur högsta divisionen och sedan tagit sig tillbaka igen.

Under säsongen 2017-2018 åkte Fulham återigen ur högsta divisionen, men kunde återvända till högsta divisionen igen efter en framgångsrik säsong i andradivisionen. Dock lyckades klubben inte hålla sig kvar i högsta divisionen under säsongen 2018-2019 och åkte på nytt ner till andradivisionen.

Framtiden för Fulham Idag fortsätter Fulham att spela i andradivisionen och kämpar för att ta sig tillbaka till högsta divisionen. Klubben har under de senaste åren haft flera framgångsrika säsonger i andradivisionen, men har än så länge inte lyckats ta sig tillbaka till högsta divisionen.

Fulham har en lång och rik historia, och klubben har under åren haft flera stjärnspelare som har bidragit till klubbens framgångar. Trots motgångar har klubben fortsatt att kämpa och har en lojal fanskara som stöttar dem genom alla tider.

Fotbollsresor:

ArsenalChelseaCrystal PalaceFulhamLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenhamLeedsBarcelonaHertha BerlinParis SG