Facebook

Fotbollsresor Fulham matcher 2024 – 2025

MATCH
DATUM
BILJETT+2DYGN
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –
Fulham –

SKICKA FÖRFRÅGAN FULHAM matcher

Observera att detta för närvarande endast är en förfrågan, inget bindande bokning.

Det angivna priset är för en paketresa med matchbiljett på Putney End och hotell Millennium  Copthorne Chelsea 2 nätter inklusive frukost i delat tvåbäddsrum. Tillägg för enkelrum. Vi kan även erbjuda en komplett paketresa med flyg.

Matchdatum: Observera att det slutliga matchdatumet kan ändras fram till 14 dagar före avspark. För helgmatcher rekommenderar vi därför att ni bokar vistelsen från fredag till måndag. Matcher flyttas ofta från lördag till söndag och vice versa. Sista matchen på söndag kan sluta så sent att du inte hinner med sista flyget hem. Anledningen till detta är ofta att man vill sända två matcher på lördag och två på söndag på TV.

Biljetter Fulham: E-biljetter skickas till dig via e-post 2-5 dagar före matchdatum. Skriv ut och skanna vid ingången. För att säkerställa tillgång till biljetter samarbetar vi med auktoriserade leverantörer.

Fotbollspaket: Alla priser är från … och inkluderar biljett och två nätter på hotell. Vi kan även erbjuda en komplett paketresa med flyg. Det slutliga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss och att du bokar inom den tidsfrist som anges i erbjudandet. Våra priser är baserade på gällande valutakurser. Vid köp av paketresa omfattas du av leverantörens resegaranti. En paketresa består av minst två researrangemang som köps av resenären för samma resa. Inkvartering tillsammans med vilken annan turisttjänst som helst utgör en paketresa.

Vi föredrar främst Royal National eller motsvarande standard på hotell vid fotbollsmatcher i London. Detta är ett 3-stjärnigt hotell med enkel-, dubbel-, tvåbädds- och fyrbäddsrum av bra standard och renlighet. Inkluderar engelsk frukost och Wi-Fi. Hotellet ligger endast 500 meter från Russel Square tunnelbanestation, som har direktförbindelse till Heathrow flygplats via Piccadilly Line.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

5 fakta om Fulham

 1. Fulham Football Club grundades 1879 och har en lång historia inom engelsk fotboll.
 2. Klubben är baserad i området Fulham i London.
 3. Fulham spelar sina hemmamatcher på Craven Cottage, en ikonisk fotbollsarena vid Themsen.
 4. Klubbens smeknamn är «The Cottagers» på grund av sin hemmaarena.
 5. Fulham har tidigare spelat i både Premier League och Championship, de två högsta divisionerna i engelsk fotboll.
 6. Klubben hade en framgångsrik period under 2000-talet och nådde sin första och enda UEFA Europa League-final år 2010.
 7. Fulham har haft flera kända spelare genom åren, inklusive Bobby Robson, George Best och Clint Dempsey.
 8. Lagets traditionella färger är vit och svart.
 9. Klubben har en rivalitet med Queens Park Rangers (QPR), ett annat fotbollslag från London.
 10. Fulham har en lojal supporterbas som följer laget både hemma och borta.
 11. Under årens lopp har Fulham upplevt både uppgångar och nedgångar, men fortsätter att vara en viktig del av Londons fotbollsscenario.
 12. Craven Cottage är känt för sin charmiga och pittoreska atmosfär, och det är en av de äldsta arenorna i engelsk fotboll.
 13. Klubben har genomfört olika välgörenhetsinitiativ och samhällsengagemang för att stödja lokalsamhället.
 14. Fulham har utvecklat talangfulla spelare genom sin ungdomsakademi och har en historia av att främja unga fotbollstalanger.
 15. Supportrarna sjunger ofta klubbens kampsång, «Come on Fulham,» för att ge sitt stöd till laget under matcherna.

10 kuriositeter om Fulham

 1. Fulham är ett av de äldsta fotbollslagen i London och grundades redan 1879.
 2. Klubben har en unik smeknamnshistoria och kallas både «The Cottagers» och «The Lilywhites» på grund av sina vita och svarta färger.
 3. Fulham är känt för sin vackra hemmaarena, Craven Cottage, som har en naturskön plats vid floden Themsen.
 4. Under en period av klubbens historia användes Craven Cottage faktiskt som träningsanläggning för ett annat lag – West Ham United – under andra världskriget.
 5. Klubbens mest framstående framgång kom 2009-2010 när Fulham nådde finalen i UEFA Europa League, men förlorade mot Atlético Madrid.
 6. Fulham har haft en del udda sponsoravtal genom åren, inklusive ett samarbete med en kameltidning på 80-talet.
 7. I början av 1900-talet spelade en kvinnlig fotbollsspelare vid namn Lily Parr en vänskapsmatch på Craven Cottage inför en publik på över 50 000 personer.
 8. Klubben har en lojal supporterbas och en grupp fans kallas «The Fulham Faithful».
 9. Fulham är en klubb som är känd för att ge unga spelare chansen, och många framstående fotbollsspelare har fostrats i deras ungdomsakademi.
 10. I juni 2018 skapade Fulham en anmärkningsvärd händelse genom att medlemmar från deras supporterkulturgrupp deltog i en välgörenhetscykeltur från Craven Cottage till Amsterdam för att samla in pengar till välgörenhet.

Fulhams historie

Fulham Football Club, en av Londons äldsta fotbollsklubbar, har genomgått en fängslande och mångfacetterad historia som sträcker sig över mer än ett sekel. Klubben, grundad 1879, har kallats både «The Cottagers» och «The Lilywhites» på grund av sina vita och svarta färger. Dess anrika historia, ikoniska arena och påverkan på engelsk fotboll har satt Fulham i strålkastarljuset på flera sätt.

Klubbens äldsta dagar var fyllda av passion och entusiasm när den föddes ur den framväxande fotbollsrörelsen i London. Under sina tidiga år gick Fulham med i Southern League och etablerade sig snabbt som en formidabel kraft. På 1900-talet började klubben spela på Craven Cottage, en pittoresk arena vid floden Themsen som skulle bli en symbol för klubbens identitet.

I decennierna som följde fortsatte Fulham att forma sin identitet och kultur. Klubben genomgick olika perioder av framgång och utmaningar på fotbollsplanen. Under 1950-talet och 60-talet upplevde Fulham en period av stabilitet och nådde toppen av engelsk fotboll genom att nå finalen i FA-cupen 1975. Klubben fortsatte att växa och under ledning av tränare som Jean Tigana och Roy Hodgson nådde Fulham sin mest framstående period under 2000-talet.

En av klubbens mest minnesvärda prestationer kom säsongen 2009-2010 när Fulham nådde finalen i UEFA Europa League. Trots att de förlorade mot Atlético Madrid i en dramatisk match, imponerade Fulham världen över med sin resa till finalen. Den internationella scenen och Craven Cottage blev navet för spänning och entusiasm när supportrar från hela världen samlades för att stödja laget.

Fulhams historia har också varit känd för sina unika och udda inslag. Under andra världskriget användes Craven Cottage som träningsanläggning för West Ham United. Klubben har också haft några ovanliga sponsoravtal, inklusive ett samarbete med en kameltidning på 1980-talet. Dessa excentriciteter har bidragit till klubbens karaktär och charm.

Supportrarna har alltid varit en hjärtslagande del av Fulhams historia. Den trogna supporterbasen, ofta kallad «The Fulham Faithful,» har fortsatt att stödja laget genom tjockt och tunt. Deras sånger och passion har skapat en atmosfär på Craven Cottage som är svår att hitta någon annanstans.

Fulham har också en betydande roll som en klubb som främjar unga talanger. Dess ungdomsakademi har fostrat många framstående spelare som har gått vidare till större höjder inom fotbollen. Klubbens engagemang för att utveckla talang har bidragit till dess långsiktiga påverkan på engelsk fotboll.

Under årens lopp har Fulham haft sina upp- och nedgångar, men dess rika historia och engagemang för fotboll har förblivit konstanta. Klubben har varit en viktig del av Londons fotbollsscenario och har berikat sporten med sin närvaro. Med Craven Cottage som en symbol för klubbens tradition och identitet fortsätter Fulham att vara en ikonisk och älskad institution inom engelsk fotboll.

Vad kostar en fotbollsresa till Fulham matcher i London på Craven Cottage

Priset på en fotbollsresa till Fulham FC på Craven Cottage i London varierar beroende på flera faktorer. Biljettpriser för Fulham-matcher i Premier League kan variera från cirka £50 till £120 eller mer, beroende på matchens viktighet och vilket område av arenan du väljer. Boende, transport och andra kostnader, som mat och souvenirer, påverkar också den totala kostnaden. För att få en exakt uppskattning är det bäst att kontakta Londontown, en pålitlig researrangör som specialiserar sig på fotbollsresor, för att få aktuella priser och skräddarsydda paket som passar din budget och önskemål.

Fotbollsresor Premier League matcher:
Arsenal matcherChelsea matcherCrystal Palace matcherFulham matcherLiverpool matcherMan City matcherMan United matcherTottenham matcherLeeds matcherBarcelona matcherHertha BerlinParis SG

Spelschema:
Spelschema Arsenal matcher, Spelschema Chelsea matcher, Spelschema Crystal Palace matcher, Spelschema Liverpool matcher, Spelschema Manchester City matcher, Spelschema Manchester United matcher, Spelschema Tottenham matcher, spelschema Barcelona matcher.

Fotballturer og fotballreiser Fulham kamper i Premier League England