Fotbollsresor & fotbollsbiljetter Barcelona matcher 2022 – 2023

MATCH DATUM BILJETT+2 DYGN
10-04-2023
3485
23-04-2022
5685
30-04-2023
3285
03-05-2023
3285
21-05-2022
3285
28-05-2022
3285

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA BARCELONA match

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 08-11-2022.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa. Tillägg för extra dygn från 600:- per person.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet. Våra priser utgår från gällande valutakurser och är nettopriser – inga extra betalavgifter.

Biljetter och hotell i Barcelona för säsongen 2022-2023. Biljetterna i paketet är långsidor högt upp. Uppgradera SEK 500 för GOL 2. Uppgradera till Tribuna SEK 1000. Om du vill uppgradera, skriv i kommentarsfältet. Boende på Hotel Amrey Sant Pau i delat tvåbäddsrum/dubbelrum i två dagar. Sant Pau har 93 bekväma rum, varav 18 har balkong, som ligger på översta våningen och har utsikt över staden. Hotellet har en mycket bra standard och kan verkligen rekommenderas. Uppgradera till 3* Hotel Gravina. Extra natt 600 kr. Uppgradera till 4* Grupotel Gran Via. Extra natt 600 kr Om du vill uppgradera, skriv i kommentarsfältet. Flyg ingår inte. Men vi kan tillhandahålla ett komplett erbjudande som även inkluderar flygresor. Fotbollsresor till Barcelona anordnas i samarbete med Sportsinternational AB.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Priser på fotbollsresor
Våra priser ges utifrån gällande pundkurs. Det slutgiltiga priset är det erbjudande du får av oss, förutsatt att du beställer inom den tidsgräns som anges i erbjudandet. Ditt slutgiltiga pris kommer bara att ha mindre ändringar.
Vi kan också erbjuda uppgraderade biljetter, både med och utan servering.

Camp Nou, Europas största arena! Heter det Camp Nou eller Nou Camp? Frågar du en katalan är svaret Camp Nou. Arenan är den största med en kapacitet på 98 800 åskådare. Känslan man får när man kommer in på arenan är obeskrivlig. Vi har biljetter till de flesta delar av arenan. Fråga oss vilken sektion, rad och säte du kommer att sitta i. Det är en tjänst som vi anser att alla resenärer bör ha rätt att känna till inför sin fotbollsresa.

Det enklaste sättet att ta sig till Stadium i Barcelona är att gå cirka 10 minuter från hotellet Amrey Sant Pau i riktning mot Familie Segrada. Du når tunnelbanan strax före Segrada, som går direkt till Camp Nou. 

FC Barcelona fakta

Barcelonas historia sträcker sig tillbaka till 1899 när klubben grundades av en grupp unga män från Barcelona. Det första laget bestod av spelare från både Spanien och andra europeiska länder, men redan från början var det en lokal klubb som spelade på Camp de la Indústria, en gräsplan i stadsdelen Sants.

Barcelona FC:s tidiga år var ganska svåra på grund av bristande ekonomiska resurser och en begränsad spelartrupp. Men under 1910-talet började klubben att utvecklas och att attrahera större publik. Under 1920-talet började Barcelona att dominera den spanska fotbollen och vann flera titlar.

Under 1930-talet var Barcelona FC ett av de mest framgångsrika lagen i Spanien och Europa. Klubben var känd för sitt offensiva spel och hade en av de bästa anfallslinjerna i världen. Men under det spanska inbördeskriget drabbades Barcelona FC av stora ekonomiska och organisatoriska svårigheter. Klubben tvingades att flytta från sin hemmaplan Camp de la Indústria till Les Corts, och många spelare och fans tvingades fly landet.

Efter inbördeskriget återhämtade sig Barcelona FC långsamt och det var inte förrän under 1950-talet som klubben började att återvända till sin gamla storhetstid. Under ledning av tränaren Helenio Herrera och spelare som Kubala och Czibor vann Barcelona flera titlar, inklusive två ligamästerskap.

Under 1960-talet fortsatte Barcelona att dominera den spanska fotbollen och vann ytterligare flera titlar. Men under 1970-talet tappade klubben sin ledande position och det var inte förrän under 1980-talet som Barcelona FC började att återvända till toppen av den spanska och europeiska fotbollen.

Under 1990-talet och 2000-talet var Barcelona FC ett av de mest framgångsrika lagen i världen. Klubben vann flera ligamästerskap och Champions League-titlar och hade en av de bästa spelarna genom tiderna i sin trupp: Lionel Messi. Under ledning av tränare som Johan Cruyff och Pep Guardiola utvecklade Barcelona en spelstil som kallas «tiki-taka», som kännetecknas av ett snabbt och passningsintensivt spel.

Idag är Barcelona FC en av de mest framgångsrika och kända fotbollsklubbarna i världen. Klubben har vunnit flera titlar och har haft flera av de bästa spelarna genom tiderna i sin trupp. Med sin unika spelstil och starka identitet är Barcelona FC en av de mest ikoniska fotbollsklubbarna i världen.

Fotbollsresor:
ArsenalChelseaCrystal PalaceFulhamLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenhamLeedsBarcelonaHertha BerlinParis SG