Camp Nou
 JARINO47/123RF.COM

Fotbollsresor & fotbollsbiljetter Barcelona matcher 2022 – 2023

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA BARCELONA match

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 08-11-2022.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa. Tillägg för extra dygn från 600:- per person.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet. Våra priser utgår från gällande valutakurser och är nettopriser – inga extra betalavgifter.

Biljetter och hotell i Barcelona för säsongen 2022-2023. Biljetterna i paketet är långsidor högt upp. Uppgradera SEK 500 för GOL 2. Uppgradera till Tribuna SEK 1000. Om du vill uppgradera, skriv i kommentarsfältet. Boende på Hotel Amrey Sant Pau i delat tvåbäddsrum/dubbelrum i två dagar. Sant Pau har 93 bekväma rum, varav 18 har balkong, som ligger på översta våningen och har utsikt över staden. Hotellet har en mycket bra standard och kan verkligen rekommenderas. Uppgradera till 3* Hotel Gravina. Extra natt 600 kr. Uppgradera till 4* Grupotel Gran Via. Extra natt 600 kr Om du vill uppgradera, skriv i kommentarsfältet. Flyg ingår inte. Men vi kan tillhandahålla ett komplett erbjudande som även inkluderar flygresor. Fotbollsresor till Barcelona anordnas i samarbete med Sportsinternational AB.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Priser på fotbollsresor
Våra priser ges utifrån gällande pundkurs. Det slutgiltiga priset är det erbjudande du får av oss, förutsatt att du beställer inom den tidsgräns som anges i erbjudandet. Ditt slutgiltiga pris kommer bara att ha mindre ändringar.
Vi kan också erbjuda uppgraderade biljetter, både med och utan servering.

Camp Nou, Europas största arena! Heter det Camp Nou eller Nou Camp? Frågar du en katalan är svaret Camp Nou. Arenan är den största med en kapacitet på 98 800 åskådare. Känslan man får när man kommer in på arenan är obeskrivlig. Vi har biljetter till de flesta delar av arenan. Fråga oss vilken sektion, rad och säte du kommer att sitta i. Det är en tjänst som vi anser att alla resenärer bör ha rätt att känna till inför sin fotbollsresa.

Det enklaste sättet att ta sig till Stadium i Barcelona är att gå cirka 10 minuter från hotellet Amrey Sant Pau i riktning mot Familie Segrada. Du når tunnelbanan strax före Segrada, som går direkt till Camp Nou.