Facebook

Fotbollsresor & biljetter FC Barcelona matcher 2024

MATCH
DATUM
BILJETT+2 DYGN
Barcelona – Villareal 27-01-2024 2680
Barcelona – Granada 11-02-2024 2680
Barcelona – Getafe 25-02-2024 3680
Barcelona – Mallorca 10-03-2024 3480
Barcelona – Las Palmas 31-03-2024 3480
Barcelona – Valencia 28-04-2024 4680
Barcelona – Sociedad 12-05-2024 4680

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA BARCELONA matcher

Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.

Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet.

Biljetterna i paketet är långsidor högt upp. Uppgradera SEK 500 för GOL 2. Uppgradera till Tribuna SEK 1000. Om du vill uppgradera, skriv i kommentarsfältet. Boende på Hotel Amrey Sant Pau i delat tvåbäddsrum/dubbelrum i två dagar. Sant Pau har 93 bekväma rum, varav 18 har balkong, som ligger på översta våningen och har utsikt över staden. Hotellet har en mycket bra standard och kan verkligen rekommenderas. Uppgradera till 3* Hotel Gravina eller  till 4* Grupotel Gran Via. Om du vill uppgradera, skriv i kommentarsfältet. Flyg ingår inte. Men vi kan tillhandahålla ett komplett erbjudande som även inkluderar flygresor. Fotbollsresor till Barcelona anordnas i samarbete med Sportsinternational AB.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Camp Nou, Europas största arena! Heter det Camp Nou eller Nou Camp? Frågar du en katalan är svaret Camp Nou. Arenan är den största med en kapacitet på 98 800 åskådare. Känslan man får när man kommer in på arenan är obeskrivlig. Vi har biljetter till de flesta delar av arenan. Fråga oss vilken sektion, rad och säte du kommer att sitta i. Det är en tjänst som vi anser att alla resenärer bör ha rätt att känna till inför sin fotbollsresa.

Det enklaste sättet att ta sig till Stadium i Barcelona är att gå cirka 10 minuter från hotellet Amrey Sant Pau i riktning mot Familie Segrada. Du når tunnelbanan strax före Segrada, som går direkt till Camp Nou. 

15 fakta om FC Barcelona

 1. FC Barcelona, också känt som Barça, är en av världens mest kända och framgångsrika fotbollsklubbar.
 2. Klubben grundades år 1899 och har sitt hemviste i Barcelona, Katalonien, Spanien.
 3. FC Barcelona spelar sina hemmamatcher på Camp Nou, en av världens största och mest ikoniska fotbollsarenor.
 4. Klubbens smeknamn är «Blaugrana», vilket syftar på de blå och röda färgerna i dess dräkter.
 5. FC Barcelona är känd för sin «La Masia» ungdomsakademi, som har frambringat talanger som Lionel Messi och Andrés Iniesta.
 6. Klubben har vunnit La Liga, den spanska högstaligan, över 25 gånger, inklusive flera raka titlar.
 7. FC Barcelona har vunnit UEFA Champions League flera gånger och är känt för sitt imponerande europeiska meriter.
 8. Lionel Messi, en av de största fotbollsspelarna genom tiderna, har tillbringat större delen av sin karriär i FC Barcelona och har vunnit flera Ballon d’Or-titlar.
 9. Johan Cruyff, en fotbollslegend, var både spelare och tränare för FC Barcelona och introducerade den berömda «tiki-taka» fotbollsfilosofin.
 10. Klubben har haft framstående tränare som Pep Guardiola och Luis Enrique, som ledde laget till stora framgångar.
 11. FC Barcelona är känt för att vara mer än en fotbollsklubb och har en stark koppling till katalansk kultur och identitet.
 12. Under 2010-talet upplevde klubben en gyllene era med flera ligatitlar, cupvinster och internationella framgångar.
 13. Barcelonas rivalitet med Real Madrid, känd som «El Clásico», är en av de mest intensiva och välkända rivaliteterna inom fotboll.
 14. Camp Nou har en kapacitet på över 99 000 åskådare och har varit värd för otaliga stora fotbollsmatcher och evenemang.
 15. FC Barcelona har en enorm global fanbas och är en symbol för passionen och skönheten i fotbollsspelet.

10 kuriositeter om Barcelona FC

 1. Barcelonas officiella hymn, «Cant del Barça», skrevs av kompositören Jaume Picas och debuterade 1974.
 2. Klubben var den första i världen att använda sitt varumärke på en flygplansvinge när de samarbetade med Qatar Airways.
 3. Under en period under 1930-talet använde Barcelona en udda variant av de blå och röda randiga dräkterna – de var horisontellt randiga istället för vertikalt.
 4. FC Barcelonas museum, «Camp Nou Experience», är ett av de mest besökta fotbollsmuseerna i världen.
 5. Lionel Messis framgångar med klubben inkluderar fler än 600 mål, över 30 hattricks och flera Ballon d’Or-titlar.
 6. 2009 startade klubben en egen tv-kanal, Barça TV, för att hålla fansen informerade om klubbens aktiviteter.
 7. Under 1920-talet anlade klubben en egen fotbollsplan mitt i en industriområde, vilket sedermera blev Camp Nou.
 8. Camp Nou är den största fotbollsarenan i Europa med en kapacitet på över 99 000 åskådare.
 9. År 2011 blev Barcelona det första laget någonsin som vände ett 0-2-underläge från första mötet i UEFA Champions League, när de slog ut Arsenal.
 10. Klubbens framgångsrika ungdomsakademi, «La Masia», har fostrat många världskända spelare, inklusive Xavi, Iniesta och Messi.

FC Barcelona historie

FC Barcelonas rika historia sträcker sig över mer än ett århundrade och har präglats av enastående framgångar, ikoniska spelare och en stark koppling till katalansk kultur och identitet. Klubben har inte bara blivit en symbol för fotboll, utan också en viktig del av samhället i Barcelona och Katalonien.

Klubben grundades den 29 november 1899 av en grupp schweiziska, engelska och katalanska fotbollsentusiaster. Under de tidiga åren spelade klubben i olika lokala turneringar innan de gick med i den spanska ligan La Liga när den bildades 1929. Redan från början spelade klubben med blå och röda vertikala ränder på sina dräkter, vilket har blivit en av de mest igenkännbara färgkombinationerna inom fotbollen.

Under 1920-talet blev FC Barcelona en katalysator för katalansk identitet och självständighet, och klubben blev en symbol för motstånd mot centralregeringens försök att assimilera Katalonien. Detta gjorde att klubben fick ett nära förhållande till den katalanska kulturen och språket.

Under åren har FC Barcelona producerat en rad legendariska spelare som har satt sin prägel på fotbollshistorien. Under 1940-talet var spelaren Josep Samitier en central figur och bidrog till klubbens framgångar. Under 1950-talet blev Ladislao Kubala en ikon och ledde laget till flera titlar.

Under 1970-talet genomgick klubben en period av framgång med spelare som Johan Cruyff och Carles Rexach. Det var under Cruyffs tid som spelare och senare som tränare som den berömda «tiki-taka» fotbollsfilosofin började utvecklas. Denna filosofi, som betonar kortpassningar, bollinnehav och teknisk skicklighet, har blivit synonymt med FC Barcelona.

1990-talet och 2000-talet var decennier av framgångar för klubben. Under ledning av tränaren Pep Guardiola vann FC Barcelona en imponerande rad titlar, inklusive Champions League, La Liga och Copa del Rey. Spelare som Xavi Hernandez, Andres Iniesta och Lionel Messi blommade ut och blev nyckelspelare i laget.

En av de mest ikoniska perioderna i FC Barcelonas historia var när klubben vann sextupeln (sex titlar) under säsongen 2008-2009, vilket inkluderade Champions League, La Liga, Copa del Rey, UEFA Supercup, Spanska Supercupen och FIFA Club World Cup. Detta bevisade klubbens överlägsenhet på både nationell och internationell nivå.

Under senare år har FC Barcelona fortsatt att vara en dominerande kraft inom fotbollen, men klubben har också mött utmaningar både på och utanför planen. Ändå förblir FC Barcelona en ikonisk institution som har lämnat ett outplånligt avtryck på fotbollsvärlden och som fortsätter att inspirera och förtrolla fotbollsfans världen över.

10 sevärdheter i Barcelona:

 1. Sagrada Familia: Antoni Gaudís mästerverk och en av världens mest kända katedraler, känd för sina spektakulära och fantasifulla arkitektoniska detaljer.
 2. Park Güell: Ännu ett av Gaudís verk, en vacker park med mosaikklädda trappor, lustiga skulpturer och panoramautsikt över staden.
 3. La Rambla: En livlig boulevard som sträcker sig genom stadens hjärta, kantad av butiker, kaféer och gatuartister.
 4. Casa Batlló: Ännu en av Gaudís unika byggnader, känd för sin surrealistiska och drömlika arkitektur.
 5. Gotiska kvarteren: Utforska Barri Gòtic med sina smala gränder, gamla katedraler och historiska byggnader.
 6. Barceloneta-stranden: En populär strand för avkoppling och vattensporter med en livlig strandpromenad.
 7. Picasso-museet: Ett måste för konstälskare med en omfattande samling av Picasso-verk som täcker olika faser av hans konstnärliga utveckling.
 8. Palau de la Música Catalana: En imponerande modernistisk konsertlokal, känd för sin unika arkitektur och fantastiska akustik.
 9. Montjuïc: En kulle som erbjuder panoramautsikt över staden, hem till slottet Montjuïc och flera museer och trädgårdar.
 10. Camp Nou: Hemmaplan för FC Barcelona och en av världens mest kända fotbollsarenor, där du kan utforska klubbens museum och historia.

Fotbollsresor  matcher:
Arsenal matcherChelsea matcherCrystal Palace matcherFulham matcherLiverpool matcherMan City matcherMan United matcherTottenham matcherLeeds matcherBarcelona matcherHertha BerlinParis SG