Fotbollsresor & fotbollsbiljetter Hertha Berlin matcher 2023 – 2024

SKICKA FÖRFRÅGAN FOTBOLLRESA HERTHA berlin matcher

Trinn 1 av 2

Senast uppdaterad 15-06-2023.
Kom ihåg: detta är endast en förfrågan och inte en bindande bokning.
Det angivna priset gäller ett paket med matchbiljett och hotell i 2 dygn inkl. frukost i delat twin-/dubbelrum.  Tillägg för enkelrum. Något lägre pris för trippelrum. Det kan vara klokt att stanna fredag till måndag eftersom helgmatcher kan flyttas från lördag eftermiddag till söndag kväll och vice versa.
Alla priser är från … och det slutgiltiga priset kommer att vara det erbjudande du får från oss, förutsatt att du beställer inom tidsgränsen i erbjudandet.

Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Berlin. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Alexanderplatz. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV.

Det här säger kunderna om oss
«Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag kan se att ni erbjuder en paketlösning som är lika prisvärd som det grabben och jag betalar när vi beställer allt direkt. Det innebär att vi kommer att börja boka vår årliga resa av er istället.»
– Frode Andresen

«Vill bara tacka för uppföljningen och sättet ni levererade varorna på – vår resa blev helt perfekt! Fantastiska platser på Emirates, alla 6 samlade 🙂 Vi kommer att rekommendera er och bokar gärna hos er igen om det blir fler resor. «
– Simen A. Haaland

Hur du kan skydda dig mot köp av svartabörsbiljetter och lån av säsongskort
Alla klubbar arbetar hårt med att slå ned på svarta börsförsäljning av biljetter. Om du köper sådana biljetter kommer du mycket sannolikt att nekas inträde på stadion samt överlämnas till polisen.
Många säljer tillgång till medlemskort eller säsongskort som du hämtar på en avtalad plats före matchen och lämnar tillbaka efter matchen. Det är INTE tillåtet, och du kommer mycket sannolikt att nekas tillgång till stadion eftersom entrévärdarna kommer att kräva legitimation för att kontrollera att det verkligen är ditt kort.
Därför är det viktigt att du endast köper biljetter från pålitliga leverantörer, och vi erbjuder dig just den säkerheten.

Hertha Berlin fakta

Hertha Berlin är en professionell fotbollsklubb baserad i Berlin, Tyskland. Klubben grundades 1892 och är en av de äldsta klubbarna i tysk fotboll.

Hertha Berlin spelade under de första åren av sin existens huvudsakligen lokala matcher, men 1905 gick klubben med i den tyska fotbollsligan och började spela mot andra professionella klubbar. Under 1920-talet var Hertha en av de mest framgångsrika klubbarna i Tyskland och vann tre tyska mästerskapstitlar.

Under andra världskriget upplevde klubben svårigheter och tvingades stänga ner tillfälligt. Efter kriget återupptog Hertha Berlin sin verksamhet och började spela i den östtyska ligan. Klubben hade vissa framgångar under denna period och vann två östtyska cup-titlar.

Efter Tysklands återförening 1990 återförenades klubben och började spela i den tyska fotbollsligan igen. Hertha Berlin upplevde en period av framgång under 2000-talet och kvalificerade sig flera gånger för europeiska turneringar.

Under de senaste åren har Hertha Berlin haft en blandad framgång på fotbollsplanen. Klubben har genomgått flera ledarbyten och har haft svårt att hitta stabilitet på tränarsidan. Ändå är Hertha Berlin en av de största och mest framgångsrika fotbollsklubbarna i Tyskland och har en stor och lojal supporterskara.

Klubbens färger är blått och vitt och dess maskot är en björn, vilket är en symbol för Berlin. Hemmaarenan för Hertha Berlin är Olympiastadion, som också användes för Olympiska spelen 1936 och är en av de mest kända idrottsanläggningarna i Tyskland.

Sammanfattningsvis har Hertha Berlin en rik och varierad historia som sträcker sig över mer än ett sekel. Klubben har haft många framgångar och motgångar, men förblir en viktig och respekterad institution i tysk fotboll.

Fotbollsresor:

ArsenalChelseaCrystal PalaceFulhamLiverpoolManchester CityManchester UnitedTottenhamLeedsBarcelonaHertha BerlinParis SG