Royal National hotell, billigt boende i London

Pris från 610:- NU från 470:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong.

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB.Se hotellets läge på kartan.

Centrala hotellrum på Londonresor. FAMILJERUM. Handikapp anpassad

Royal National Hotel är ett resmål i sig, med barer, restauranger, bowling och health club. Det prisbelönta Royal National har en atmosfär och verksamhet som speglar livet i London. Gästerna kan smaka äkta curry på den indiska restaurangen, stenungsbakade pizzor, pints of London Pub “beer garden”, dim sum på den kinesiska restaurangen, och cocktails på South Side Bar. Runt hörnet hittar du även gym och bowlinghall. I foajén finns det flera affärer och hotellet har utmärkta konferensfaciliteter.

Hotell Royal National är det största hotellet i centrala London, med perfekt läge vid Russell Square och inom gångavstånd från Oxford Street, Covent Garden, British Museum och Totteham Court Road.

Om du anländer på Heathrow, så kan du ta Picadilly Line hela vägen till Russel Square där hotellet ligger.

Kontinental frukost ingår på Royal National fram tills den 31:a oktober 2019. Från och med den 01:a november är Engelsk frukost inkluderad.
Alla rum har satellit-TV, radio och te/kaffe faciliteter. Hårtork och internetanslutning finns tillgängliga på begäran.

På gångavstånd från de flesta av turistens “måsten”

Deta jättehotell ligger på gångavstånd från de flesta av turistens “måsten”.
Med tuben kommer man lätt åt alla håll. Bl.a. tio min direkt till Camden Market.

Ett favorithotell för skolresor, vilket gör att ljudnivån ibland är hög, men ett samtal till receptionen sätter effektivt stopp för störningarna.
Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva stan och vill lägga pengarna på annat än boende, är det perfekt!

Familjerum. Ett barn bor gratis, barn nr 2 får 50% rabatt

Familjerum: Med två betalande vuxna så bor ett barn gratis, och det andra barnet får 50% rabatt. (obs: barnen måste vara under 16 år)
Trippelrum: Med två betalande vuxna och ett barn under 16 år så får ni 100 kr rabatt per dygn. Trippelrum är ett vanligt twinrum med extrasäng.
Det finns även rum som är anpassade till handikappade och familjer.

Alla priser inkluderar engelsk skatt & avgifter. Skicka en förfrågan till oss för att få ett prisförslag.

BESTÄLL GRATIS OFFERT på Royal National hotell

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Step 1 of 3

33%
Recent Posts