Royal National hotell, billigt boende i London

Pris från 740:- NU från 540:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong.

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB.Se hotellets läge på kartan.

Centrala hotellrum på Londonresor. Handikapp anpassad

Hotell Royal National är det största hotellet i centrala London, med perfekt läge vid Russell Square och inom gångavstånd från Oxford Street, Covent Garden, British Museum och Camden Market.
Alla rum har satellit-TV, radio och te/kaffe faciliteter. Hårtork och internetanslutning finns tillgängliga på begäran. Engelsk frukost inkluderad.
Enkel, dubbel/twinrum och trippelrum. Trippelrum är ett vanligt twinrum med extrasäng. Det finns även rum som är anpassade till handikappade.

Bara 15 minuter med tunnelbanan från hotellet, så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen. Från tunnelbanestationen Russell Square kan ni även ta Piccadilly Line hela vägen till Heathrows flygplats – enklare kan det inte bli.
Detta är ett favorithotell för skolresor och klassresa.
Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva stan och vill lägga pengarna på annat än boende, är det perfekt!

Alla priser inkluderar engelsk skatt & avgifter. Skicka en förfrågan till oss för att få ett prisförslag.

BESTÄLL GRATIS OFFERT på Royal National hotell

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

33%
Recent Posts