Royal National hotell, billigt boende i London

Pris från 850:- NU från 690:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong

Adress: Royal National hotell, 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB.Se hotellets läge på kartan.

Centrala hotellrum på resor til London. Familjerum

Hotell Royal National är det största hotellet i centrala London, med perfekt läge vid Russell Square och inom gångavstånd från Oxford Street, Covent Garden, British Museum och Camden Market.
Alla rum har satellit-TV, radio och te/kaffe faciliteter. Hårtork och internetanslutning finns tillgängliga på begäran. Engelsk frukost inkluderad.
Enkel, dubbel/twinrum, trippelrum och familjerum. Familjerum för två vuxna och två barn upp till 16 år. Det finns även rum som är anpassade till handikappade.

Familjerum: Passar för två vuxna och två barn under 16 år.
Trippelrum: Passar för tre personer. Trippelrum är ett vanligt rum med två enkelsängar och en extrabädd.
Annars erbjuder vi också enkel- och dubbelrum på Royal National.

Perfekt läge vid tunnelbanan och Russel Square station. Om du anländer på Heathrow Airport, så kan du ta Picadilly Line hela vägen till Russel Square där hotellet ligger.
Bara 15 minuter med tunnelbanan från hotellet, så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen.
Detta är ett favorithotell för skolresor och klassresa.
Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva stan och vill lägga pengarna på annat än boende, är det perfekt!

VAD SÄGER KUNDERNA OM ROYAL NATIONAL HOTELL:

«Min son och jag bodde på Royal National i tre dagar. Hade läst om hotellet innan avresa och var väldigt skeptisk. Blev positivt överraskad av ett stort rum och bra städning. Royal National är inget lyxhotell, men med det priset fanns det inget att säga om det.»

3,0

BESTÄLL GRATIS OFFERT på Royal National

Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83 eller mail: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3