Royal National hotell, billigt boende i London

Pris från 670:- NU från 590:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB.Se hotellets läge på kartan.

Centrala hotellrum på resor til London. Handikapp anpassad. Familjerum

Hotell Royal National är det största hotellet i centrala London, med perfekt läge vid Russell Square och inom gångavstånd från Oxford Street, Covent Garden, British Museum och Camden Market.
Alla rum har satellit-TV, radio och te/kaffe faciliteter. Hårtork och internetanslutning finns tillgängliga på begäran. Engelsk frukost inkluderad.
Enkel, dubbel/twinrum och trippelrum. Trippelrum är ett vanligt twinrum med extrasäng. Familjerum för två vuxna och två barn upp till 16 år. Det finns även rum som är anpassade till handikappade.

Perfekt läge vid tunnelbanan och Russel Square station. Om du anländer på Heathrow Airport, så kan du ta Picadilly Line hela vägen till Russel Square där hotellet ligger.
Bara 15 minuter med tunnelbanan från hotellet, så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen.
Detta är ett favorithotell för skolresor och klassresa.
Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva stan och vill lägga pengarna på annat än boende, är det perfekt!

BESTÄLL GRATIS OFFERT på Royal National hotell

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag till er nästa resa! Du får en unik offert anpassad efter era behov. Alla priser inkluderar engelsk skatt & avgifter. Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83. Alla på Londonkontoret är svenskar. Det går också bra att maila: impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

33%

Recent Posts