Facebook

Royal National hotell, billigt boende i London

Pris från 850:- NU från 800:- pp incl frukost. Priserna varierar efter säsong

Adress: Royal National hotell, 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB.Se hotellets läge på kartan.
Billigt hotell i centrala London, med perfekt läge vid Russell Square och inom gångavstånd från Oxford Street, Covent Garden, British Museum och Camden Market.
Alla hotellrum har satellit-TV, radio och te/kaffe faciliteter. Engelsk frukost inkluderad. Det finns även rum som är anpassade till handikappade. Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva sta’n och vill lägga pengarna på annat än boendet är det perfekt!  

Royal National London hotel har också en rad faciliteter för sina gäster. Hotellets restaurang serverar en mängd olika rätter från det brittiska köket. Gästerna kan också koppla av på hotellets bar, som serverar ett brett utbud av drycker och snacks.

Familjerum: Passar för två vuxna och två barn under 16 år.
Trippelrum: Passar för tre personer. Trippelrum är ett vanligt rum med två enkelsängar och en extrabädd.
Annars erbjuder vi också enkel- och dubbelrum på Royal National.

Perfekt centralt läge vid tunnelbanan och Russel Square station. Om du anländer på Heathrow Airport, så kan du ta Picadilly Line hela vägen till Russel Square där hotellet ligger. Bara 15 minuter med tunnelbanan från hotellet, så står du mitt på Piccadilly Circus och kan ta del av den magiska stämningen.

VAD SÄGER KUNDERNA OM BOENDE PÅ ROYAL NATIONAL LONDON  HOTELL:

«Min son och jag bodde på Royal National i tre dagar. Hade läst om hotellet innan avresa och var väldigt skeptisk. Blev positivt överraskad av ett stort rum och bra städning. Royal National är inget lyxhotell, men med det priset fanns det inget att säga om det.»

BESTÄLL GRATIS OFFERT på BOENDE Royal National LONDON HOTELL

Fyll i formuläret eller kontakta oss på +44 20 72 40 39 83 eller mail: impact@londontown.no