Royal National hotell, billige hotellrum London centralt

Pris från 610:- NU från 470:- pp incl frukost

Adress: 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB

London hotell Royal National, centralt hotellrum på London weekend.

Royal National Hotel är ett resmål i sig, med barer, restauranger, bowling och health club. Den prisbelönta Royal National har en atmosfär och verksamhet som speglar livet i London. Gästerna kan smaka äkta curry på indisk restaurang, sten-bakade pizza, pints of London Pub “beer garden”, dim sum på kinesisk restaurang, och cocktails på South Side Bar. Runt hörnet hittar du gym och bowlinghall.
I foajén finns det flera affärer och hotellet har utmärkta konferensfaciliteter.
Hotell Royal National är det största hotellet i centrala London, perfekt belliggende vid Russell Square och inom gångavstånd från Oxford Street, Covent Garden, British Museum och Totteham Court Road och teatrar i West End.
Det finns många guide byråer som använder Royal National som en samlingspunkt. Om du kommer med Norwegian från Gatwick, kom till King’s Cross Station och sedan ett stopp med Piccadelly Line vid Russell Square, ligger hotellet ca. 350 meter från återhämtning från denna station.
Hotellet är en traditionell frukostrum med kontinental frukostbuffé, men du kan uppgradera till riktig engelsk frukost för ett litet tillägg. Dessutom finns det en kinesisk restaurang, café, traditionell pub, presentbutiker, Internetcafé och växlingskontor. Och det finns utrymme för parkering i källaren.
Alla rum har satellit-TV, radio och te/kaffe faciliteter. Hårtork och internetanslutning finns tillgängliga på begäran.

Det här jättehotellet nås på ca 50 min från Heathrow med direktlinje. Hotellet ligger på gångavstånd från de flesta av turistens “måsten”.
Med tuben kommer man lätt åt alla håll.
Bl.a. tio min direkt till Camden Market; tuben tar avsevärt längre tid.

Ett favorithotell för skolresor, vilket gör att ljudnivån ibland är hög, men ett samtal till receptionen sätter effektivt stopp för störningarna.
Royal National är ingenting för den som vill ha lyx. Men för den som åker till London för att uppleva sta’n och vill lägga pengarna på annat än boendet är det perfekt!

Det finns även rum för handikappade. Familjerum för 2 vuxna och 2 barn.
Med två vuxna bor och äter ett barn gratis. Barn nr 2 får 50% rabatt.

Alla kostnader inkl. engelsk skatt och avgifter. Skicka en forfrågning för dagens pris.I prisen ingår också frukost.

Det finns även rum för handikappade.

SKICKA FORFRÅGAN på Royal National hotell

Step 1 of 3

33%
Recent Posts