Om Londontown och De Skandinaviske Londonguider

Varför välja Londontown som leverantör av Londonresor

Vi har vårt eget kontor i London med svenska anställda. Kontoret har öppet dygnet runt – för din trygghets skull. Mer än 25 års erfarenhet med fotbollsresor och fotbollsbiljetter från Sverige till England. Vi har testat och har egna avtal med en mängd utvalda hotell i London centralt.

OM DU HAR EN FÖRFRÅGAN OM MUSIKALBILJETTER:
Kontakta Encore tickets på telefon +44 20 7492 1606 eller email: customerservices(@)encore.co.uk
Mondag – fredag 08.00 – 20.00, lördag 09.00 – 19.30 och söndag 09.00 – 19.00.

OM DU HAR EN FÖRFRÅGAN OM KONSERTER, FOTBOLLSBILJETTER ETC:
Kontakta Henry på +47 900 19 054 eller henry(@)londontown.se.

Priserna som visas är baserad på en aktuell växelkurs till pund, och kan ändras. Vi är också föremål för prisförändringar.
Det slutliga priset kommer att vara den tjänst som du får från oss när du har skickat din förfrågan.
Vi debiterar ditt konto i brittiska pund, och vår bank räknar om priset till SEK.

Vi noterar dock följande från våra engelska bank:
“Denna transaktion är baserad på Reuters wholesale interbank växelkurs plus 2,99 procent i internationell konverteringsavgift”.

Alla på Londonkontoret är svensktalande, bosatt i London:

Henry Jovik

grunder och CEO
Henry är utbildad grafisk formgivare och webbmaster och har ansvar för att utforma och uppdatera alla våra webbplatser. Henry har arbetat med resor till London sedan 2000. Han bor i Norge, och pendlar mellan hemmet  och kontoret i London.

Tlf +47 900 19054 eller henry(@)londontown.se

Lars Smith

leder av Londonkontoret, vår Local agent twist&shout sports and events
Lars har 25 års erfarenhet av att organisera resor i England och London. Lars är svensk och bor i London. Han är ledare för Londonkontoret.

Nät som gör att vi kan få biljetter till evenemang som är “officiellt” slutsålda.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars(@)londontown.se

Johanna

fotbollsresor, fotbollsbiljetter, musikaler, hotell etc
Johanna är från Göteborg och har arbetat i London i många år. Johanna är gift och bor i London. Innan hon kom till os var hon chefen på Fraser Place hotell i London. Hon har huvudansvaret för fotbollsbiljetter och kontakt med klubbar och agenter.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller johanna(@)londontown.se

Linnea

fotbollsresor, fotbollsbiljetter, musikaler, hotell etc
Linnea är från Göteborg och har precis flyttat till London efter att tidigare ha bott i Spanien. Hon har ett stort intresse för turism och fotboll.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller linnea(@)londontown.se

fredrikFredrik

fotboll i Barcelona, ​​Berlin, Paris, Hamburg och träningsläger fotboll.
Fredrik arbetar  från Göteborgs och ansvarar för alla fotbollsbiljetter till Barcelona, ​​Paris, Hamburg och Berlin. Han har också ansvar för våra fotbollsträningsläger.

Tlf +46 300-720 95 eller fredrik(@)fotballreiser-barcelona.no

Därför bör du välja Londontown som arrangör

1. Vi har kontor både i Norge och i London. På Londonkontoret kan du som kund nå oss dygnet runt på jourtelefon. I Norge är jag tillgänglig på telefon större delen av dygnet. Dyker det upp problem under din resa finns vi alltid där. Kontoret i London är bemannat med skandinavisktalande personer som också bor i staden. Du är hjärtligt välkommen att besöka vårt Londonkontor när du är i staden!

“Tusen tack för professionell och utomordentlig service. Jag kan bara säga att ni verkligen är bäst på detta jobb. Jag har träffat så många oseriösa i denna bransch att jag verkligen blev positivt överraskad av er service. Återigen, tusen tack för allt och fortsätt på samma sätt, ni är det bästa företaget för fotbollsresor.”
– Saman Eskandari

2. På Londonkontoret har vi en person, Lars Smith, som bara jobbar med att förhandla fram bra avtal med hotell, fotbollsklubbar, konsertarrangörer osv. Det är Lars som kan fixa biljetter till alla de unika konserter som vi erbjuder.

Han kan ofta även erbjuda biljetter till konserter och andra arrangemang som ”officiellt” är utsålda.

3. Vi köper hotellrum direkt från hotellen, inte som de stora researrangörerna som köper via hotels.com. Detta betyder att vi får de bästa priserna till dig som kund. Alla våra hotellpriser inkluderar även frukost, något som inte de stora researrangörerna inkluderar.

4. Jag har själv valt ut alla de hotell som vi erbjuder i London, och kan därför garantera att de håller en acceptabel standard.

5. Vi är officiella agenter för alla lagen i Premier League och får därför alla biljetter direkt från klubbarna utan fördyrande mellanhänder. Detta skyddar dig även mot falska biljetter, något som är ett stort problem i England.

“Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag ser att ni kan erbjuda paketlösningar som är lika billiga som det grabbarna och jag betalar för att beställa allt direkt. Det betyder att vi vill använda oss av er vid våra årliga resor.”
– Frode Andresen, Arrangemang- och projektansvarig för Moss fotbollsklubb.

6. Vi har 25 års erfarenhet av resor till London och England.

7. Vi är medlemmar av norska Reisegarantifondet, det ger dig säkerhet.

8. Vi har flera gånger blivit korade till den bästa och billigaste leverantören av fotbollsresor av olika medier.

Gör precis vad du vill – så ordnar vi allt det praktiska! Notera vårt jourtelefonnummer när din resa har bekräftats