Facebook

Stora nog för att vara seriösa, små nog för att vara personliga

Vi är riktiga människor på ett riktigt kontor. Trots att vi är en etablerad aktör i branschen är vi stolta över att erbjuda personlig service och aldrig gömma oss bakom ett automatiserat bokningssystem. Vi är äkta och okomplicerade.

VISION

Vi vill vara det lilla resebyrån med det stora hjärtat och kunna ge dig det lilla extra. Det kan vi med medarbetare som har bott eller bor i London och kan ge dig goda råd och rekommendationer. Om du vill ha något lite annorlunda hjälper vi dig med det också. Vi ger trygghet före, under och efter resan.

VILKA ÄR VI

Londontown har sålt resor till London och England sedan år 2000. Vår samarbetspartner i London, twist&shout/Go Sport Travel, har varit verksam inom branschen sedan 1986.

VAD VI ERBJUDER

Vi har bara satsat på hotell som vi vet håller den standard du förtjänar. Vi har själva testat alla hotellen. Du hittar biljetter till många olika aktiviteter och sevärdheter, fotbollsresor, musikaler, konserter och museer. När du bokar resa till London hos oss får du alltid bra villkor och service. Vid kontoret i London finns det bara skandinavisk personal.

Alla i London är svensktalande, bosatt i London:

londonmusical

Henry Jovik

grunder och SEO
Henry är utbildad grafisk formgivare och webbmaster och har ansvar för att utforma och uppdatera alla våra webbplatser. Henry har arbetat med resor till London sedan 2000. Han bor i Norge.
Tlf +47 900 19054 eller henry@londontown.no

londonmusicalLars Smith

leder av Londonkontoret hos Go Sport Travel
Lars är chef för kontoret på vår utförande enhet i London, Go Sport Travel. Han har över 30 års erfarenhet av att organisera resor till England och London för skandinaver. Han är född i Sverige, men uppvuxen och bosatt i London. Lars får hjälp med att svara på e-post och skicka offerter av vår samarbetspartner Go Sport Travel Sverige.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars@londontown.no

londonmusicalFredrik Hallgren

fotboll i Barcelona, ​​Berlin och Paris hos Sportsinternational AB
Fredrik arbetar  hos Sportsinternational i Göteborgs och ansvarar för alla fotbollsbiljetter till Barcelona, ​​Paris, Hamburg och Berlin. Han har också ansvar för våra treningsleir fotball.
Tlf +46 300-720 95 eller fredrik@londontown.no