Stora nog för att vara seriösa, små nog för att vara personliga

VISION
Vi vill vara den lilla resebyrån med stort hjärta som kan ge dig det där lilla extra. Det kan vi också göra med hjälp av anställda som har bott eller bor i London och som kan ge dig bra råd och rekommendationer. Om du vill ha något lite annorlunda hjälper vi dig med det också. Vi har en 24-timmars servicetelefon i London för våra kunder. Vi ger trygghet före, under och efter resan.

VILKA ÄR VI
Londontown har sålt resor till London och England sedan år 2000. Vårt Londonkontor, Twist & Shout Sports and Events har funnits i branschen sedan 1986. Vi började i Norge, men finns nu också tillgängliga i Sverige och Danmark.

VAD VI ERBJUDER
Vi satsar på hotell som vi känner till och vet har den standard som du förtjänar. Vi har testat alla hotell själva. Du kan hitta biljetter till en mängd olika aktiviteter och sevärdheter, fotbollsturer, musikaler, konserter och museer. När du bokar London reser hos oss ​​får du alltid bra villkor och service. Vi har bara skandinaviska anställda och en 24-timmars servicetelefon för våra kunder.

Alla på Londonkontoret är svensktalande, bosatt i London:

Henry Jovik
Henry Jovik

grunder och SEO
Henry är utbildad grafisk formgivare och webbmaster och har ansvar för att utforma och uppdatera alla våra webbplatser. Henry har arbetat med resor till London och Barcelona i många år. Han bor i Norge, och pendlar mellan hemmet  och kontoret i London.
Tlf +47 900 19054 eller henry(@)londontown.no

Lars Smith

leder av Londonkontoret, vår Local agent twist&shout sports and events
Lars har 25 års erfarenhet av att organisera resor i England och London. Lars är svensk och bor i London. Han är ledare för Londonkontoret.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars(@)londontown.no

Johanna Majander-George

fotbollsresor, fotbollsbiljetter, musikaler, hotell etc
Johanna är från Göteborg och har arbetat i London i 17 år. Hon har flyttat tillbaka till Göteborg med sin man och dotter och arbetar därifrån.
Johanna har huvudansvaret för fotbollsbiljetter och kontakt med klubbar och agenter.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller johanna(@)londontown.no

amandaAmanda Petterson

fotbollsresor, fotbollsbiljetter, musikaler, hotell etc
Amanda är från Örebro och flyttade till London i juni 2019. Hon har arbetat med turism i Norge och Portugal och har en BA i International Sales and Marketing.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller amanda(@)londontown.no

Fredrik Hallgren

fotboll i Barcelona, ​​Berlin, Paris, Hamburg och träningsläger fotboll.
Fredrik arbetar  från Göteborgs och ansvarar för alla fotbollsbiljetter till Barcelona, ​​Paris, Hamburg och Berlin. Han har också ansvar för våra fotbollsträningsläger.
Tlf +46 300-720 95 eller fredrik(@)londontown.no

DÄRFÖR BÖR DU VÄLJA LONDONTOWN SOM ARRANGÖR

1. Vi har kontor både i Norge och i London. På Londonkontoret kan du som kund nå oss dygnet runt på jourtelefon. I Norge är jag tillgänglig på telefon större delen av dygnet. Dyker det upp problem under din resa finns vi alltid där. Kontoret i London är bemannat med skandinavisktalande personer som också bor i staden. Du är hjärtligt välkommen att besöka vårt Londonkontor när du är i staden!

“Tusen tack för professionell och utomordentlig service. Jag kan bara säga att ni verkligen är bäst på detta jobb. Jag har träffat så många oseriösa i denna bransch att jag verkligen blev positivt överraskad av er service. Återigen, tusen tack för allt och fortsätt på samma sätt, ni är det bästa företaget för fotbollsresor.”
– Saman Eskandari

2. På Londonkontoret har vi en person, Lars Smith, som bara jobbar med att förhandla fram bra avtal med hotell, fotbollsklubbar, konsertarrangörer osv. Det är Lars som kan fixa biljetter till alla de unika konserter som vi erbjuder.

HAN KAN OFTA ÄVEN ERBJUDA BILJETTER TILL KONSERTER OCH ANDRA ARRANGEMANG SOM ”OFFICIELLT” ÄR UTSÅLDA.

3. Vi köper hotellrum direkt från hotellen, inte som de stora researrangörerna som köper via hotels.com. Detta betyder att vi får de bästa priserna till dig som kund. Alla våra hotellpriser inkluderar även frukost, något som inte de stora researrangörerna inkluderar.

4. Jag har själv valt ut alla de hotell som vi erbjuder i London, och kan därför garantera att de håller en acceptabel standard.

5. Vi är officiella agenter för alla lagen i Premier League och får därför alla biljetter direkt från klubbarna utan fördyrande mellanhänder. Detta skyddar dig även mot falska biljetter, något som är ett stort problem i England.

“Jag har varit i London mer än 30 gånger de senaste 15 åren. Jag ser att ni kan erbjuda paketlösningar som är lika billiga som det grabbarna och jag betalar för att beställa allt direkt. Det betyder att vi vill använda oss av er vid våra årliga resor.”
– Frode Andresen, Arrangemang- och projektansvarig för Moss fotbollsklubb.

6. Vi har 25 års erfarenhet av resor till London och England.

7. Vi är medlemmar av norska Reisegarantifondet, det ger dig säkerhet.

8. Vi har flera gånger blivit korade till den bästa och billigaste leverantören av fotbollsresor av olika medier.

Gör precis vad du vill – så ordnar vi allt det praktiska! Notera vårt jourtelefonnummer när din resa har bekräftats