Facebook

Cabaret

Cabaret musikal London

Musikalen Cabaret är placerad i Berlin på 1930-talet och följer historien om en amerikansk författare vid namn Cliff Bradshaw, som kommer till staden för att skriva en roman. Han slutar upp med att förälska sig i en brittisk kabaretartist vid namn Sally Bowles, som arbetar på Kit Kat Klubben. Handlingen utspelar sig i en tid präglad av politisk oro och ökande nazistisk inflytande, och musikalen utforskar teman som politisk aktivism, kärlek, sexualitet och tolerans.

Medan Cliff och Sally navigerar i sitt romantiska förhållande, introduceras vi också till livet på Kit Kat Klubben, där värdinnan och konferenciern underhåller publiken med gripande sånger och dansnummer, medan nazistiskt inflytande och rädsla växer i bakgrunden.

Musikalen innehåller flera kända och populära låtar, inklusive «Willkommen», «Money», «Maybe This Time» och titelspåret «Cabaret». Cabaret är en kritisk och reflekterande musikal som tar upp viktiga teman och händelser i en av Europas mest turbulenta perioder, samtidigt som den erbjuder en oförglömlig musikalisk upplevelse.

Biljetter Cabaret musical London >