Facebook

To Kill A Mockingbird

To Kill A Mockingbird teater föreställning London

«To Kill a Mockingbird» är en bok skriven av Harper Lee och publicerad 1960. Boken har sedan adaptierats till en teaterföreställning.

Handlingen i «To Kill a Mockingbird» utspelar sig i en liten stad i Alabama under 1930-talet och följer Scout Finch, en ung flicka som växer upp i en värld präglad av rasism och fördomar. Genom hennes ögon får vi se hennes förhållande till hennes far, Atticus Finch, en advokat som försvarar en svart man som anklagas för våldtäkt. Scout och hennes bror Jem lär sig om rättvisa och omdöme när de följer Atticus i hans kamp mot orättvisor och fördomar i samhället.

I teaterversionen av «To Kill a Mockingbird» får publiken följa Scout och hennes uppväxt i 1930-talets Alabama. Publiken får se hennes resa från en naiv flicka till en ung kvinna med starka åsikter om rättvisa och omdöme. Teaterföreställningen är en gripande berättelse som tar publiken med på en resa genom en värld präglad av rasism och fördomar, samtidigt som den förmedlar en viktig budskap om mänsklighet, rättvisa och försoning.

Föreställningen har avslutats