Facebook

 My Neighbour Totoro teater London

Hitta din själ med återkomsten av Royal Shakespeare Company och Executive Producer Joe Hisaishis «häpnadsväckande» (Time Out) och «dazzling» (Guardian) produktion av Studio Ghiblis Min Granne Totoro, i samarbete med Improbable och Nippon TV. Denna femstjärniga, Olivier Award-vinnande scenanpassning, skriven av Tom Moton-Smith (Oppenheimer), var det mest efterlängtade teaterhändelsen år 2022 och återvänder till Londons Barbican för en strängt begränsad 18-veckors säsong från den 21 november 2023.

Vinnare av sex Olivier Awards och fem WhatsOnStage Awards har Min Granne Totoro hyllats som «fullständigt förtrollande» (The Stage), «häftande» (Metro) och «teater i dess mest magiska form» (LondonTheatre.co.uk).

«En öm och anmärkningsvärt vacker föreställning» (Financial Times), denna hyllade iscensättning av den firade animerade långfilmen från 1988 av Hayao Miyazaki (Spirited Away) är en förtrollande coming-of-age berättelse som utforskar barnets magiska fantasivärld och kraften i fantasin när den följer systrarna Satsuki och Mei under en extraordinär sommar.

För att vara närmare sin mamma medan hon återhämtar sig från en sjukdom på ett lantligt konvalescenthem flyttar deras far familjen till landsbygden. När flickorna utforskar sina vackra nya omgivningar möter Mei magiska varelser och skogens gamla beskyddare som hon kallar Totoro.

Även om Satsuki inte tror sin lillasyster från början, blir de snart båda involverade i spännande äventyr med sina nya grannar – transporterade till en glömd värld av andar, vättar och naturlig skönhet.

Regisserad av Phelim McDermott med produktionsdesign av Tom Pye, kostymdesign av Kimie Nakano och ljusdesign av Jessica Hung Han Yun, denna «förtjusande» (Times) och banbrytande «triumf» (Telegraph) av en produktion har dockspel skapade av Basil Twist och musik från Joe Hisaishis ikoniska partitur i en ny orkestrering av Will Stuart, framförd live med ljuddesign av Tony Gayle.

Boka nu för denna ofrånkomliga «stora, helande kram av en föreställning» (The Stage). Min Granne Totoro spelas på Barbican från den 21 november 2023 till den 23 mars 2024 endast

Biljetter My Neighbour Totoro teater London