Facebook

The Wembley Stadium Tour

London The Wembley Stadium Tour

The Wembley Stadium Tour i London är en tur som tar dig med på en resa genom ett av världens mest ikoniska stadion. Wembley Stadium är hemmaarena för det engelska fotbollslandslaget och också platsen för många stora konserter och sportevenemang.

Turen ger dig möjlighet att utforska stadion på nära håll och lära dig mer om dess historia och betydelse för sport och underhållning i England. Du kommer att ta en guidad tur runt stadion där du kommer att besöka omklädningsrummen, spelartunneln, medieområdet och VIP-boxarna. Du kommer också att kunna se den berömda Wembley-tavlan och gå på själva planen.

Under turen kommer du att lära dig om stadionets historia och dess betydelse för sport och kultur i England. Du kommer att höra om några av de största evenemang som har ägt rum på stadionet, inklusive VM-finalen 1966 och OS 2012. Du kommer också att lära dig om stadionets design och teknologi som gör det till en av de mest imponerande arenorna i världen.

The Wembley Stadium Tour är en fantastisk upplevelse för fotbollsfans och sportentusiaster såväl som alla som är intresserade av kultur och historia i England. Turen varar normalt i cirka en timme och är tillgänglig på flera språk. Det är också möjligt att boka privata turer om du vill ha en mer personlig och skräddarsydd upplevelse.