Facebook

We Will rock you

We Will Rock You musikal London

We Will Rock You London är en av de mest populära musikalerna någonsin. Skriven av Ben Elton och baserad på musiken från det legendariska rockbandet Queen, har musikalen varit en succé sedan premiären 2002 och har spelats på West End i över 10 år. We Will Rock You är en spektakulär musikal som innehåller några av Queens mest kända låtar och en spännande handling som tar publiken på en resa genom tiden och rymden.

Handlingen utspelar sig i en dystopisk framtid där musik är förbjuden och där mänskligheten är kontrollerad av ett företag som producerar standardiserade poplåtar. Huvudpersonen, Galileo, är en ung man som inte passar in i samhällets normer och som drömmer om att spela riktig musik. Han träffar Scaramouche, en rebelsk ung kvinna som också söker efter frihet och självständighet. Tillsammans börjar de en resa genom tiden och rymden för att hitta «the axe», ett mytiskt musikinstrument som kan rädda musiken från att försvinna för alltid.

We Will Rock You London innehåller några av Queens mest kända låtar, inklusive «Bohemian Rhapsody», «We Will Rock You», «We Are the Champions» och många fler. Musikalen är en fantastisk hyllning till bandet och dess legendariska frontman, Freddie Mercury. Publiken sjunger med i de klassiska låtarna och dansar i sina stolar till den fantastiska musiken.

Musikalens produktion är en av de mest spektakulära någonsin på West End. Den innehåller en rad imponerande scenografi och visuella effekter som tar publiken med på en resa genom tiden och rymden. Scenerna inkluderar allt från en gigantisk robothund till en intergalaktisk rymdstation, som alla skapar en spännande och engagerande upplevelse

Föreställningen har avslutats