Facebook

Rocky Horror Show

Rocky Horror Show musikal London

«The Rocky Horror Show» är en musikalisk parodi på science fiction- och skräckfilmer från 1950- och 1960-talen. Handlingen följer en ung och oskyldig koppel, Brad Majors och Janet Weiss, som hamnar på en märklig och farlig resa efter en bilbensinställning. De träffar en skurkaktig transvestit vid namn Dr. Frank-N-Furter, som är en excentrisk vetenskapsman som har skapat en muskulös man med hjälp av sin skurkaktiga assistent, Riff Raff.

Genom en serie av märkliga och galna händelser upptäcker Brad och Janet Dr. Frank-N-Furters skrämmande hemligheter och möter en samling karaktärer, inklusive Columbia, Magenta och Rocky Horror, som är Frank-N-Furters skapelse. Musiken i musikalen består av en mix av rock, pop och klassisk musik och inkluderar låtar som «Sweet Transvestite», «Time Warp» och «Dammit Janet».

«The Rocky Horror Show» är en häftig och rolig musikal som har lockat en stark kultfollowing sedan den först visas på scenen. Det är en musikalisk parodi som är full av överdriven teater, vilda kostymer och galna dansnummer. Det är en musikal som garanterat kommer att tilltala alla som gillar science fiction, skräckfilmer och en liten aning av galenskap.

Föreställningen har avslutats