Facebook

 The Queen’s Gallery Buckingham Palace

The Queen’s Gallery i Buckingham Palace i London är en konstgalleri som är öppen för allmänheten och visar upp en av världens mest imponerande samlingar av konst och antikviteter. Galleriet grundades 1962 och är en del av Buckingham Palace-komplexet.

Galleriet innehåller en samling konstverk från den kungliga samlingen, inklusive målningar, skulpturer, möbler och andra föremål. Många av föremålen har varit en del av den kungliga samlingen i århundraden och visar upp en rik historia och kultur.

The Queen’s Gallery är känd för sina tillfälliga utställningar som visar upp olika teman och konstnärer. Utställningarna är oftast välkurerade och ger besökare en djupare förståelse av konst och kultur från olika perioder och stilar.

Det finns också en presentbutik på platsen där man kan köpa böcker, souvenirer och presenter relaterade till utställningarna och konstverken.

Galleriet är öppet för allmänheten året runt och besökare kan köpa biljetter online eller på plats. Det är en fantastisk destination för både konstälskare och turister som vill uppleva den kungliga kulturen i London.

Observera att vi inte har biljetter till denna sevärdhet