Facebook

Tyvärr – sidan du söker finns inte

VISION
Vi vill vara den lilla resebyrån med stort hjärta som kan ge dig det där lilla extra. Det kan vi också göra med hjälp av anställda som har bott eller bor i London och som kan ge dig bra råd och rekommendationer. Om du vill ha något lite annorlunda hjälper vi dig med det också. Vi har en 24-timmars servicetelefon i London för våra kunder. Vi ger trygghet före, under och efter resan.

VILKA ÄR VI
Londontown har sålt resor till London och England sedan år 2000. Vårt Londonkontor, Twist & Shout Sports and Events har funnits i branschen sedan 1986. Vi började i Norge, men finns nu också tillgängliga i Sverige och Danmark.

VAD VI ERBJUDER
Vi satsar på hotell som vi känner till och vet har den standard som du förtjänar. Vi har testat alla hotell själva. Du kan hitta biljetter till en mängd olika aktiviteter och sevärdheter, fotbollsturer, musikaler, konserter och museer. När du bokar London reser hos oss ​​får du alltid bra villkor och service. Vi har bara skandinaviska anställda och en 24-timmars servicetelefon för våra kunder.