Facebook

London Stadium Tour

London Stadium Tour är en guidad tur på London Stadium, som är en av de mest kända arenorna i London. Arenan byggdes ursprungligen för sommar-OS 2012 och är idag hemmaarena för fotbollslaget West Ham United.

Under turen får besökare en unik inblick i arenans historia och får se bakom kulisserna på arenan. Besökare kan se spelarnas omklädningsrum, gå genom spelargången och besöka arenans pressrum. Det finns också möjlighet att stå på arenans gräsmatta och ta bilder.

London Stadium Tour inkluderar också ett besök på West Hams museum, där besökare kan lära sig om klubbens historia och se utställningar om dess mest kända spelare och framgångar. Museet har också interaktiva skärmar där besökare kan lära sig mer om klubben och dess kultur.

Turen leds av kunniga guider som är väl insatta i arenans historia och kultur. Det finns också möjlighet att uppgradera turen och få tillgång till VIP-lounger och andra exklusiva områden.

London Stadium Tour är en populär destination för både fotbolls-fans och turister som vill uppleva en del av Londons kultur och sport-historia.

Biljetter London Stadium Tour >