Facebook

London buss sightseeing

London Buss Sightseeing

Big Bus Classic London är en hop-on hop-off-buss som är en av de mest populära sätten att upptäcka Londons sevärdheter. Bussen tar besökarna med på en rundtur genom staden, där man kan välja mellan flera olika rutter och hoppa av och på bussen vid olika hållplatser längs vägen.

En av de stora fördelarna med Big Bus Classic London är att den täcker de flesta av Londons sevärdheter. Bussen passerar genom områden som Westminster, Tower Bridge, London Bridge, St. Paul’s Cathedral, Buckingham Palace, Trafalgar Square och mycket mer. Varje rutt tar ungefär två timmar, och det finns också möjlighet att välja en kombinerad rutt som täcker både den norra och södra delen av staden.

En annan fördel med Big Bus Classic London är att man kan hoppa av och på bussen vid olika hållplatser längs vägen. Detta innebär att man kan stanna vid de sevärdheter som man är mest intresserad av, och sedan fortsätta sin rundtur när man är klar. Detta gör att man kan ta sin tid och verkligen utforska staden på ett flexibelt sätt.

Bussen har två våningar, och de flesta av platserna på övervåningen är öppna så att man kan få en fantastisk utsikt över stadens sevärdheter. Det finns också en öppen dubbeldäckarbuss för de som vill ha en ännu mer autentisk upplevelse.

På bussen finns också en guide som berättar om Londons historia och sevärdheter på flera olika språk, inklusive svenska. Det finns också möjlighet att lyssna på en inspelad kommentar om man vill ta det lugnt och koppla av under turen.

En annan stor fördel med Big Bus Classic London är att biljetterna är giltiga i 24 eller 48 timmar, vilket ger besökarna gott om tid att utforska staden i sin egen takt. Biljetterna inkluderar också en gratis flodbåtstur längs Themsen, vilket ger en annan och unik vy över stadens sevärdheter.

Sammanfattningsvis är Big Bus Classic London en utmärkt och flexibel sätt att upptäcka Londons sevärdheter. Det är en prisvärd och bekväm lösning för besökare som vill se så mycket av staden som möjligt under sin vistelse. Det är också en unik chans att lära sig mer om Londons historia och kultur, och få en fantastisk utsikt över stadens sevärdheter.

Biljetter till London bussightseeing >