Facebook

Kidzania

Kidzania London

KidZania London är en lekstad för barn där de kan lära sig om vuxenvärlden genom att leka och utforska olika yrken och roller. KidZania ligger i Westfield shoppingcenter i Shepherd’s Bush i London och är en del av en global kedja av KidZania-parker.

Barnen kan välja bland mer än 60 yrken och uppgifter, såsom brandman, polis, pilot, journalist, medicinsk personal, banker, restaurangpersonal och många fler. De kan också få en betald löning och använda sin lön för att köpa saker i lekstaden.

KidZania London är utformad som en mini-stad med egna byggnader, gator och fordon, så att barnen kan uppleva en riktig stadsmiljö och lära sig om viktiga samhällsfunktioner. Alla yrkesroller och uppgifter är designade för att vara realistiska och interaktiva, och personalen är väl utbildad för att guida barnen genom olika uppgifter.

KidZania London är också en säker miljö där barnen kan leka och lära sig under uppsikt av utbildade och erfarna personal. Det finns också ett café och en presentbutik där föräldrarna kan ta en paus medan barnen leker.

KidZania London är en populär destination för familjer med barn i åldern 4-14 år, och det är en rolig och interaktiv upplevelse som är både underhållande och lärorik för barnen.