Facebook

Kew Gardens

London Kew Gardens

Kew Gardens är en stor botanisk trädgård i London, känd för sitt imponerande utbud av växter och träd från hela världen.

Trädgården är hem för mer än 50 000 växter och träd och är en viktig destination för botaniker och trädgårdsentusiaster från hela världen. Kew Gardens är också ett UNESCO världsarvsområde på grund av dess betydelse för bevarande och forskning om växter.

Kew Gardens är en fantastisk plats att tillbringa en dag i naturen och utforska olika växter och träd från hela världen. Trädgården är uppdelad i olika sektioner som representerar olika regioner och klimat, inklusive den tropiska trädgården, alpträdgården, ökenområdet och många fler.

Dessutom är Kew Gardens också värd för olika utställningar och evenemang som ger möjlighet att lära sig mer om växter och trädgårdsskötsel. Besökare kan också ta en tur upp i den imponerande Pagod-tornet för att få en fantastisk utsikt över trädgården och det omgivande området.

Trädgården har också flera restauranger, butiker och caféer där man kan koppla av och njuta av en paus från att utforska trädgården.

Kew Gardens är en fantastisk destination för dem som vill tillbringa en dag i naturen och utforska en av världens mest imponerande botaniska trädgårdar.