Facebook

Jack the Ripper Walking Tour

London Jack the Ripper Walking Tour

Jack the Ripper Walking Tour i London är en populär tur som tar dig med på en spännande och skrämmande resa tillbaka i tiden till de mörka dagarna i det viktorianska London, där den ökände seriemördaren härjade.

Turen är en guidad promenad i East End, där Jack the Ripper begick sina grymma mord år 1888. Under turen kommer du att besöka platser där morden ägde rum och få en djupare förståelse för Ripperns metoder och motiv.

Turen leds av en erfaren och kunnig guide som kommer att dela historier och teorier om Jack the Ripper och de mystiska morden som fortfarande fascinerar människor än idag. Du kommer också att lära dig mer om livet i det viktorianska London och hur morden påverkade staden och dess invånare.

Under turen kommer du att se autentiska byggnader och gator som fortfarande existerar från Ripperns tid. Du kommer även att besöka några av de mest berömda platserna som är kopplade till Jack the Ripper och hans offer, inklusive Whitechapel och Spitalfields.

Jack the Ripper Walking Tour i London är ett fantastiskt sätt att lära dig mer om en av de mest ökända seriemördarna i historien och upptäcka hur hans grymma handlingar påverkade det viktorianska London. Turen är också idealisk för de som är fascinerade av kriminologi och vill uppleva spännande och skrämmande berättande på en promenad genom Londons gator.

Biljetter London Jack the Ripper Walking Tour  >