Facebook

Madame Tussauds

Madame Tussauds London

Madame Tussauds i London är en av de mest populära turistattraktionerna i staden. Det är ett vaxmuseum som grundades av Marie Tussaud, som lärde sig att göra vaxfigurer under sin tid som hovdam hos Ludvig XVI:s syster i Frankrike.

Museet har ett brett utbud av vaxfigurer som representerar kända personer från olika tidsperioder och områden, inklusive filmstjärnor, musiker, politiker och historiska figurer. Besökare kan ta bilder med sina favoritfigurer, som inkluderar allt från den brittiska kungafamiljen till Hollywood-stjärnor.

Utöver vaxfigurerna har Madame Tussauds också interaktiva utställningar, inklusive en Marvel Super Heroes 4D-upplevelse och ett Star Wars-rum där besökare kan möta Darth Vader och andra karaktärer från filmerna.

En annan höjdpunkt på Madame Tussauds är Chamber of Horrors, en skräckinjagande utställning som visar livsavgörande ögonblick för några av världens mest ökända mördare och brottslingar.

Sammanfattningsvis är Madame Tussauds i London en underhållande och spännande upplevelse för besökare i alla åldrar, som erbjuder en unik chans att möta vaxfigurer av några av de mest berömda människorna i världen.

Biljetter Madame Tussauds >