Facebook

Groundhog Day

Groundhog Day musikal London

Groundhog Day-musikalen är baserad på den klassiska filmen med samma namn från 1993. Handlingen följer den självupptagna TV-väderrapportören Phil Connors, spelad av Andy Karl, som hamnar i en tidsloop där han upplever samma dag om och om igen.

Musikalen tar oss med på en resa genom Phils upprepade dagar i den lilla staden Punxsutawney, där invånarna förbereder sig för årets stora händelse, marknaden som firas på grundhogsdagen.

Phil blir fast i en tidsloop där han vaknar upp på samma dag om och om igen, och måste kämpa för att hitta en väg att bryta cykeln och ta sig vidare. Under resans gång lär han sig att ändra sitt beteende och börjar ta hand om de människor han träffar varje dag.

Musikalen är känd för sin nyskapande användning av scenografi och teknik för att visa Phils upprepade dagar och hans stegvisa förändring. Med musik av Tim Minchin och manus av Danny Rubin, samma författare som skrev filmen, bjuder Groundhog Day-musikalen på en gripande och underhållande berättelse om personlig förvandling och försoning.

Föreställningen har avslutats