Facebook

The Glass Menagerie

The Glass Menagerie teater London

«The Glass Menagerie» är en teaterpjäs skriven av den amerikanske dramatikern Tennessee Williams och först uppfördes i 1944. Handlingen utspelar sig under den stora depressionen i St. Louis och följer en familj bestående av den ensamstående modern Amanda, hennes vuxne son Tom och hennes dotter Laura.

I föreställningen kommer vi att få en inblick i dessa karaktärers liv och relationer. Amanda försöker hjälpa sin dotter Laura att finna en make, medan Tom drömmer om att lämna sin familj bakom sig för att upptäcka världen. Samtidigt försöker Laura hantera sin egen introverta personlighet och söker efter mening i sitt liv.

«The Glass Menagerie» är känt för sin symboliska och metaforiska stil och erbjuder en gripande bild av en familj som söker efter kärlek och tillhörighet i en värld som känns oförståelig och ogästvänlig. Föreställningen är en representation av Williams teaterstil och den amerikanska dramatiktraditionen och kommer troligen att erbjuda en intensiv och rörande teaterupplevelse.

Föreställningen The Glass Menagerie teater är på paus