Facebook

Downton Abbey inside

DOWNTON ABBEY COACH TUR FRA LONDON

Njut av en dagsutflykt med buss från London och besök två av de mest betydande inspelningsplatserna för den populära TV-serien Downton Abbey. På den här bussresan kommer du att resa med lyxbuss från centrala London och uppleva Cotswolds skönhet samt det verkliga hemmet för Carnarvons. När du lämnar London tar det knappt 2 timmar att nå dagens första destination – Downton Village. Här kommer din guide att ge dig en rundtur i byn. Efter guidningen kommer du ha tid att utforska byn på egen hand innan vi återvänder till bussen. Härifrån är det dags för höjdpunkten i Downton Abbey – Highclere Castle.
På bussen kommer du också att få bakgrundshistoria om de platser du besöker och även se scener från Downton Abbey. När du kommer till Highclere Castle, som designades av arkitekten Charles Barry, kommer du att ha chansen att utforska Lord och Lady Carnarvons hem. En rundtur på egendomen med hjälp av vår självstyrda informationsbroschyr ger dig möjlighet att se var minnesvärda scener spelades in, inklusive biblioteket, loungen, matsalen och sovrummen på första våningen.
Du är välkommen att ta med din egen lunch eller köpa mat på Highclere Castle. Du kommer att ha ungefär 3 timmar att njuta av Highclere Castle innan du går ombord på bussen och åker tillbaka till centrala London där turen avslutas

Biljetter till Downton Abbey bussightseeing >