Facebook

Death Drop

Death Drop musikal London

«Death Drop» är en brittisk musikal som är baserad på en dragshow med samma namn. Handlingen är en deckargåta som utspelar sig på en dragshow, där en rad mord har begåtts.

Handlingen följer en grupp av dragartister som tävlar mot varandra på en tävling i London, där priset är en stor summa pengar och en huvudroll i en ny musikal. Men tävlingen blir snart avbruten av en serie av brutala mord, och dragartisterna blir misstänkta för brotten.

En polisdetektiv som heter Porscha sätter sig på fallet och börjar undersöka morden, men det blir alltmer komplicerat när fler dragartister mördas. Dragartisterna är också på sin vakt och börjar misstänka varandra, eftersom var och en av dem verkar ha något att dölja.

Till slut, när det bara finns några dragartister kvar i tävlingen, avslöjas mördarens identitet och deras motiv. Musikalen når sin höjdpunkt i en dramatisk finalakt där mordgåtan löses och en oväntad vinnare i dragtävlingen avslöjas.

«Death Drop» är en spännande och humoristisk musikal som blandar genrer, med sång, dans och draguppträdanden tillsammans med en intrigfylld deckargåta.

FÖRESTÄLLNINGEN Death Drop musical ÄR PÅ PAUS