Facebook

Come From Away

Come From Away Musical London

SIX är en musikal som har blivit en sensation på Londons West End sedan den hade premiär 2018. Den är skapad av det brittiska låtskrivar- och produktionsduon Toby Marlow och Lucy Moss. Musikalen berättar historien om de sex fruarna till kung Henry VIII, och är en modern, feministisk twist på en klassisk berättelse.

SIX är en energisk musikal som blandar modern popmusik med historiska karaktärer och berättelser. Handlingen fokuserar på de sex fruarnas olika perspektiv på sin relation med kung Henry VIII, och hur de kämpar för att göra sina röster hörda och ta kontroll över sina egna liv. Musiken är skriven av Marlow och Moss och består av en rad medryckande och kraftfulla poplåtar med influenser från en mängd olika genrer.

Musikalens framträdande är imponerande. Med snygga kostymer och scenografi, och en innovativ koreografi som ger liv åt karaktärerna på ett sätt som är både roligt och engagerande. En av de mest minnesvärda delarna av musikalen är hur varje av de sex fruarna ges möjlighet att skina på scenen och visa upp sin unika personlighet och röst.

En annan styrka i SIX är dess skådespelare. Alla sex fruarna är utmärkta och har en otrolig förmåga att sjunga, dansa och agera. De lyckas verkligen fånga varje karaktärs unika personlighet och ge dem liv på scenen. Bland skådespelarna finns Adrianna Hicks som spelar Catherine of Aragon, Andrea Macasaet som Anne Boleyn, Abby Mueller som Jane Seymour, Brittney Mack som Anna av Kleve, Samantha Pauly som Katherine Howard och Anna Uzele som Catherine Parr.

SIX har också en innovativ och modern stil som har gjort den till en populär musikal bland yngre publik. Dess användning av sociala medier och interaktiva element som uppmuntrar publiken att delta i showen gör det till en rolig och engagerande upplevelse.

Sammanfattningsvis är SIX en fantastisk musikal som verkligen borde ses av alla. Med imponerande musik, koreografi, och en skickligt agerande ensemble, är det en av de mest spännande och nyskapande musikalerna på Londons West End. Det är en musikal som hyllar kvinnor, ger dem en röst och visar upp deras styrkor och talanger på ett kraftfullt och underhållande sätt.

Föreställningen har avslutats