Facebook

Cinderella

Cinderella musikal London

Cinderella» är en musikal som är baserad på det klassiska sagotemat om Askungen. Handlingen följer en ung kvinna vid namn Ella, som blir utnyttjad och misshandlad av sin styvmor och styvsystrar.

En dag hittar hon en förtrollad trädgård, där hon möter en mystisk kvinna vid namn Fée. Fée ger Ella en magisk klänning och förvandlar en pumpa till en vagn, så att Ella kan delta i prinsens balsal.

På balsalen träffar Ella prins Topher, som är trött på sitt liv som tronarvinge och söker efter ett syfte i livet. Han blir omedelbart förälskad i Ella, men de blir avbrutna av klockslaget. Ella lämnar balsalen och förlorar en av sina glas tofflor på vägen.

Topher är besatt av att hitta den mystiska kvinnan med den förtrollade toffeln och skickar ut sina riddare för att hitta henne. Styvmodern och styvsystrarna försöker stoppa Ella från att träffa prinsen, men till slut hittar Topher henne och ger henne sin toffel.

Topher och Ella gifter sig, men deras lycka är kortvarig. Styvmodern planerar att ta över kungadömet med hjälp av en ond trollkarl. Topher och Ella går med på att hjälpa till att stoppa henne, och de lyckas till slut med hjälp av Fées magi.

Musikalen slutar med en stor fest där Ella och Topher firar sin kärlek och deras seger över ondskan.

FÖRESTÄLLNINGEN Cinderella musical ÄR PÅ PAUS