Facebook

Bridget Jones

London Bridget Jones Walking Tour

Bridget Jones Walking Tour i London är en rundtur som tar dig med på en resa genom Bridget Jones’ liv i London. Bridget Jones är huvudkaraktären i den populära romanen och filmen «Bridget Jones dagbok,» skriven av Helen Fielding.

Turen tar dig till några av de mest ikoniska platserna som visas i filmerna, inklusive Borough Market där Bridget arbetar, och hennes lägenhet i Notting Hill. Du kommer även att besöka andra platser som är kopplade till karaktärerna och berättelserna i filmerna.

Under turen kommer du att lära dig mer om filmernas karaktärer, inklusive Bridget Jones, Mark Darcy och Daniel Cleaver, samt deras äventyr i London. Du kommer också att få veta mer om författaren, Helen Fielding, och hur hon inspirerades att skriva Bridget Jones-böckerna.

Turen leds av en erfaren guide som kommer att ge dig insikter i berättelserna och karaktärerna samt dela med sig av sin kunskap om Londons kultur och historia. Bridget Jones Walking Tour är ett roligt och underhållande sätt att utforska Londons sevärdheter och fördjupa dig i en av världens mest populära filmfranchiser.

Turen varar normalt i cirka två timmar och är tillgänglig som en promenad. Det är också möjligt att boka privata turer om du önskar en mer personlig och skräddarsydd upplevelse

Biljetter London Bridget Jones Walking Tour >