Facebook

Bonnie & Clyde

Bonnie & Clyde musikal London

Musikalen Bonnie & Clyde är baserad på den verkliga historien om de legendariska brottslingarna Bonnie Parker och Clyde Barrow, som under depressionen på 1930-talet gjorde sig kända för sina spektakulära bankrån och våldsbrott. Handlingen följer paret från deras första möte i Texas till deras tragiska slut i en eldstrid med polisen.

I musikalen introduceras Bonnie och Clyde som två unga och ambitiösa personer som känner sig fast i småstadslivet. Bonnie drömmer om att bli berömd och har en passion för sång och teater, medan Clyde har en förkärlek för vapen och en stark önskan att bryta sig loss från sin fattiga bakgrund. De två möts genom en slump och attraheras omedelbart av varandra, och de bestämmer sig för att följa sina drömmar tillsammans.

Men snart inser de att deras drömmar kräver pengar, och de vänder sig till bankrån för att finansiera sin livsstil. Deras brottsliga verksamhet blir alltmer våldsam och riskfylld, och de jagas av polisen över hela landet. Samtidigt blir de också romantiskt involverade, och deras passion och lojalitet gentemot varandra blir deras enda tröst i en farlig och oförutsägbar värld.

Musikalens andra karaktärer inkluderar Bonnie och Clydes familjer och vänner, samt en rad andra brottslingar som de träffar på sin resa. Bland de mest minnesvärda är Bonnie och Clydes partners in crime, Buck och Blanche Barrow, som också blir romantiskt involverade.

Föreställningen har avslutats.