Facebook

London Shakespeare’s Globe Guided Tour

Shakespeare’s Globe Guided Tour i London är en tur som tar dig med på en resa tillbaka i tiden och ger dig möjlighet att utforska en av världens mest ikoniska teatrar. Shakespeare’s Globe är en rekonstruerad teater som är baserad på den ursprungliga Globe Theatre, där många av William Shakespeares mest kända pjäser hade sina uruppföranden.

Turen ger dig chansen att utforska teatern på nära håll och lära dig mer om dess historia och betydelse för teater och kultur i England. Du kommer att ta en guidad tur runt teatern där du kommer att besöka scenen, se autentiska rekvisita och kostymer, samt lära dig om teaterns design och arkitektur.

Under turen kommer du att lära dig mer om William Shakespeare och hans mest berömda pjäser som uppfördes på Globe Theatre. Du kommer också att höra berättelser om teaterns historia och dess betydelse för teatervärlden. Turen ger dig en inblick i livet under den elisabetanska eran och hur teater var en integrerad del av samhället.

Shakespeare’s Globe Guided Tour är en fantastisk upplevelse för teaterentusiaster och alla som är intresserade av kultur och historia i England. Turen tar normalt cirka en timme och är tillgänglig på flera språk. Det är också möjligt att boka privata turer om du önskar en mer personlig och skräddarsydd upplevelse.

Observera att vi inte har biljetter till denna sevärdhet.